Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява бебешкото парти и някой планира ли да го организира?
Какви са опитът и мненията на потребителите относно закупуването на дрехи и обувки за бебета от различни онлайн магазини?
Какви са мненията за бебешките партита и погачите за 40-ия ден на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява бебешкото парти и някой планира ли да го организира?
Бебешкото парти е западният еквивалент на българската погача, където преди раждането на бебето се прави събиране с подаръци и лакомства. Някои от участниците във форума споделят, че не планират такова събитие, като някои изразяват съмнения относно необходимостта му, докато други го смятат за симпатична идея.
-
Какви са опитът и мненията на потребителите относно закупуването на дрехи и обувки за бебета от различни онлайн магазини?
-
Какви са мненията за бебешките партита и погачите за 40-ия ден на бебето?
-
Какви са опитът и мненията на потребителите относно закупуването на бебешки продукти от магазини като Mothercare, Tesco и Amazon?
-
Как мога да поръчам от английския сайт Nextdirect?
и в темата за поръчки това май го пише

, с две ръце те подкрепям. Ние засега сме купили само количка - от германски сайт с директна доставка до тук ми излезе с 250 лв. по-евтина от намалената количка в тукашен магазин. За дрехите също съм се ориентирала към онлайн пазаруването, но още само оглеждам. Онзи ден купих едно боди от Mothercare, срещу нескромната сума от 18 лева - просто не съм купувала никакви дрешки, тази много ми хареса, а и бях в едно умилително настроение. После специално го потърсих в сайта им - ами, там е 4 паунда, което както и да го смяташ е макс 10 лв. Е, как да стимулирам родната икономика?