Дрешки, пеленки, колички – за ЮНСКИ бебета подготвяме се всички!

• 26 163
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро!

Кисел... Ивайло е опитвал веднъж като бебе, и двамата бяхме  Sick

# 646
Здравейте, мами! Искам да взема шишета, харесала съм Томи Типи, но незнам от кой размер по колко ще са ми нужни! Доли да взимам 150мл. - 1 за мляко и 260мл. за вода или?! newsm78 Питах няколко приятелки с деца и всяка казва различно. Вие как мислите? Тези от по 150мл. няма ли да ми трябват за около месец и после да трябва да купувам и големи? Моля, ако някоя от вас може да даде съвет, нека да го направи  Praynig

# 647
Мами, какво стана - ще поръчваме ли колективно от

http://organic.dafra.biz/

Simple Smile

# 648
За шишетата не съм много компетентна. Ако няма да взимаш комплект, а на бройка, по-добре засега вземи по едно, колкото да имаш. Може да се окаже, че не ти трябват в началото.

# 649
  • София
Здравейте, мами! Искам да взема шишета, харесала съм Томи Типи, но незнам от кой размер по колко ще са ми нужни! Доли да взимам 150мл. - 1 за мляко и 260мл. за вода или?! newsm78 Питах няколко приятелки с деца и всяка казва различно. Вие как мислите? Тези от по 150мл. няма ли да ми трябват за около месец и после да трябва да купувам и големи? Моля, ако някоя от вас може да даде съвет, нека да го направи  Praynig
Добро утро.
За шишетата купи си от малките (150мл), аз имам също на ТТ имам и от малките и от големите, но маките ги ползвах много повече и много по-дълго. Поне до края на първата година ще си ги ползваш. По-нататък може да си вземеш и от големите, но ако детенце е на кърма няма да ти трябват големите, за водичката малките са напълно достатъчни.

Момичета около обяд мисля да пускам поръчката за боденцата, моля който не ми е писал и има желание да го направи до обяд. Мерси

# 650
  • София

Simple Smile
Абе не е зле да ги питаме дали биха ни направили по-голяма отстъпка за по-големи количества. Примерно 20% е една добра отстъпка мисля (при техните цени...)

# 651

Simple Smile
Абе не е зле да ги питаме дали биха ни направили по-голяма отстъпка за по-големи количества. Примерно 20% е една добра отстъпка мисля (при техните цени...)

Мдаа ... така е определено.

# 652
Здравейте момичета   bouquet

Много хубава, лека и успешна седмица ви пожелавам.  Hug

Mimi.87 и според мен си вземи от малките, пък след 2-3 седмици ще се ориентираш, ако не се кърмите тогава ще са нужни големи. Иначе за вода/чай и т.н. наистна глямо не е необходимо. Не помня от кога детето пиеше по 210мл мляко ... нормално е да не стига на едно пиене толкова вода и чай, а лятото може да се наложи да пие по малко, освен ако не е на поискване кърмено.

Съгласна съм с adelina_bg, че 20% не е лоша отстъпка  Mr. Green

Хубав ден   bouquet

# 653
Kaк се посмях с тези рангове Grinning Направо си представих как на 1ва страница си имаме един списък
 hahaha  Президент: ..
Зам. Президент: ..
2ри по ранг: ..
Зам. 2ри по ранг: ..
Странни хора Simple Smile Тя тази мацка не направи никакъв опит да ни привлече вниманието.
За веганските торти аз след онази която ядох (беше с личи) съм напълно на мнение, че подобно нещо не е за деца (то и за хора, които не са вегани не става, с този кисело-горчив вкус, пък какво остава за малките)  Sick
Не мога да се ориентирам и аз със шишетата, ако излезне някое намаление в амазон ще си поръчам някакъв сет  newsm78
ПП
Отново много хубава среща си направихме, хайде скоро паак  Party

# 654
  • Варна
Аз също си взех  на ТТ шишенца - едно малко и едно голямо. Надявам се да се кърмим и да са достатъчно две шишенца, ако пък не - винаги могат да се купят още.

# 655
на мен ми дадоха само помпа Авент и ще търся шишенце малко към нея. Засега толкова. Дано се кърмим.

Аз да ви се оплача. По принцип нямам проблем да ставам до тоалетна сред нощ, откакто съм забременяла два пъти да съм ставала, обачеее постоянно кошмари и се будя. Каквото през деня ми мине като мисъл притеснение и вечерта е кошмар. Постоянно се будя в страхове, ужасно е  ooooh!

# 656
Привет в този слънчев ден! Simple Smile

За шишенцата...изчетох сумати и мнения и накрая си взех две малки по 150 мл СТЪКЛЕНИ на Чико и от и-бей си поръчах Томи Типи по 260 мл комплект от 4 бр.  Повече не смятам ,че ще са ми нужни и смятам ,че ще стигнат до момента с нормалната чаша за вода Simple Smile

Аз се чудя дали да давам сума ти и пари за ел. стерилизатор (не ме кефят тези за микровълнова) или да си изварявам в тенджерка на котлона ?! newsm78

# 657
Здравейте момичета аз мога ли да се оплача. Досега си мазах корема с олио за стрии и за сега няма нищо, обаче, обаче днес гледам по дупето имам 3-4 червени черти което предполагам е стрии, ужас немога да се гледам явно са от скоро защото не ги бях забелязала! Какво ще ме посъветвате да ги мажа ли и тях с олиото или вече е късно?

# 658
мажи ги!!! дори след като родиш продължавай да ги мажеш, от свиването на кожата пак се влошават тия пусти стрии.
И аз корема го мазах, ама гърдите все пропусках и сега гледам червени чертички до едната ареола, дано не е това, което си мисля

# 659
Щом се притесняваш - намажи ги. Аз се чудех с какво да мажа и така си останах ненамазана Simple Smile
Понякога ме засърбява някоя гърда или около пъпа, но се търпи...Най-големият ми проблем е ,че цялото ми дупе е станало в целулит, а за това май мазане не помага... Дано след раждането се оправи! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт