исках да г о питам за крем4етата, но той каза че е противв, и най-добре да се направи манипулацията със рязането. Дори говори с ммоята гинеколожка да и обясни как точно се извършва процедурата - била много проста, и дори не можело да се наре4е хирурги4еска намеса. Каза, че всеки специалист акушер-гинеколог може да я извърши, и няма смисъл да разкарвам малката до Сф. Страхотен човек - много мил и отзивчив
В четвъртък ще водя малката в родилното да срежат ципичката, надявам се всичко да мине без проблем

исках да г о питам за крем4етата, но той каза че е противв, и най-добре да се направи манипулацията със рязането. Дори говори с ммоята гинеколожка да и обясни как точно се извършва процедурата - била много проста, и дори не можело да се наре4е хирурги4еска намеса. Каза, че всеки специалист акушер-гинеколог може да я извърши, и няма смисъл да разкарвам малката до Сф. Страхотен човек - много мил и отзивчив
В четвъртък ще водя малката в родилното да срежат ципичката, надявам се всичко да мине без проблем 
Благодаря много на всички за съветите и подкрепата. 
Хайде пак при доктора _ и тоzи път ми каzа да не се притеснявам,че това съЩо е нормално и може да се повтаря до 3 годиШна въzраст.След това детето го иzраства.Единствения страничен ефект беШе,че и порастнаха много малки косъмчета,които в последствие иzчеzват.Така че мами не си мъчете дечицата с теzи операции.Крема се каzва Ovestin.
Всичко беше наред. Всъщност от Ехото се грабнах и хоп при д-р Сираков. До обяд бях приключила всичко. Между другото аз не мажа Мими с никакъв крем или мнооого рядко с Мустела, ако и сее позачервило гъзенцето.
Сега я мия ако е наакана и вечер, а през останалото време само с мокра бебешка кърпичка- има разни кърпи с крем- Нивея имат такива. Препоръчани теми