Срастване при момИченцата.

• 231 673
  • 926
  •   1
Отговори
# 315
  • София
След манипулацията поне при моята дъщеря нямаше никаква реакция при пишкането.При нас мина повече от година след манипулацията,за съжаление още сме с памперс,но срастване поне за сега няма(да чукна на дърво).
Така че не се притеснявай.

# 316
Благодаря за отговора! Дано и при нас няма реакция. От месец сме без памперс, махнахме го лесно и бързо, сега ако се стресира нещо може да дръпне назад.

Мисля че тази манипулация е доста продължителна, за да е без никаква упойка, 1-2 минути са си много време когато са те разкрачили в неприятна поза а и те боли!

И друго да питам момичета, нали този крем Овестин (така ли се пишеше?) е безопасен, от къде мога да го намеря, в кои страни го има?
Предния път се оправихме с Линоладиол, но ме наплашиха с риска от ранен пубертет, а какво е точно ранен пубертет, в какво се изразява?

Съжалявам че ви засипах с въпроси и благодаря предварително за отговорите!

# 317
И на моята дъщеря се беше срастнало отдолу, преди около 3 месеца я водих да я цепят! Беше гадно и болезнено за нея (а, и за мен, естествено), защото без никаква упойка и направиха манипулацията, със голи ръце...направо я скъсаха ципата, не са я рязали със някакви инструменти, а тя доста плака. След това като пишкаше, 3-4 дена имаше някакъв дискомфорт, предполагам щипане, много силно пищеше, но отмина  Simple Smile. 7 дена я мазах със deflamol за да не срастне пак, и едно мазило на билкова основа Multi-Gyn - Bioklin gel. Предупредиха ме, да я наблюдавам защото може пак да срастне, но засега (да чукам на дърво) няма такива проблеми!

п.п. ние много преди да срастне, бяхме махнали памперса.

# 318
Моля ви споделете опит, впечатления и мнения за Овестина!

# 319
Майчета, а някой интерисувал ли се е дали с хомеопатия няма да се реши проблема? Понеже явно е траен...

# 320
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Мери аз ти отговорих и другаде. Няма упойка, а манипулацията не трае една две минути, а само няколко секунди. Само звучи страшно- не е. Не се притеснявай. Мими не можа да разбере дори какво става. Само се разсърди, че я държим в поза, в която тя не иска да стои. След манипулацията повече не сме имали никакъв проблем. Не става въпрос за цепване само с ръце- до колкото знам е болезнено и не се препоръчва. Прави се със специален инструмент. Самият доктор Сираков го беше описал някъде в темата. Успех ти желая.

# 321
Мери аз ти отговорих и другаде. Няма упойка, а манипулацията не трае една две минути, а само няколко секунди. Само звучи страшно- не е. Не се притеснявай. Мими не можа да разбере дори какво става. Само се разсърди, че я държим в поза, в която тя не иска да стои. След манипулацията повече не сме имали никакъв проблем. Не става въпрос за цепване само с ръце- до колкото знам е болезнено и не се препоръчва. Прави се със специален инструмент. Самият доктор Сираков го беше описал някъде в темата. Успех ти желая.

И при нас беше така - всичко свърши за секунди, нямаше време дори да се разплаче детето. Не се притеснявай, всичко ще мине добре.

# 322
Благодаря за отговорите момичета!  bouquet Няколко секунди звучи значително по-добре и много различно. Дано мине леко и при нас!
Най-вероятно този път ще посетим д-р Сираков, защото ни предстои преместване, но продължавам да търся вариант за по нанатъшните  (дай Боже да няма! Praynig) сраствания.
Нали проблема е хормонален, дали все пак не може с хомепатия да се поправи?

Весела Коледа! Hug

# 323
дали все пак не може с хомепатия да се поправи?

Аз водих Маги скоро на хомеопат заради една настинка, за пръв път. Разказах й всичко и за проблема със срастването също. Тя каза, че и това може да се оправи, само да излекуваме настинката. Посъветва ме да спра да я мажа с крема, който ми изписа д-р Сираков. При Маги срастването от време на време се възобновява, много слабо, но се появява.

# 324
Ах, Вери, вдъхна ми надежда, дано стане и при вас и при всички ни!

# 325
Някоя мама използвала ли е хормонален крем Линола диол при срастване. На нас преди 6 месеца мойта гинеколожка ни разлепи, но сега отново имаме малко срастване. Говорих с педито ни и тя ни каза, че изпратила друго детенце на детски гинеколог и той изписал гореспоменатото кремче. Иска ми се ако има някоя мама използвала го да сподели ефекта.

Вили преди повече от година мазах дъщеря си с такъв крем, по назад съм разказала подробно. Сега търся Овестин или Оеколп, ако не намеря нито единия почвам пак с линоладиола.

Момичета седя и си мисля, добре сега се правят манипулациите, но ако срастването продължава до пубертета, как голямо момиче ще се съблече и разкрачи пред лекар, за каквато и да е "безобидна" процедура? Смятам че травмата която ще остане в психиката няма да е никак безобидна. Направо съм се видяла в чудо, всичко останало ми бледнее!

# 326
  • В лудницата на 2-рия етаж.
И ние сме със срастване,понеже кремът Овестин го няма,разтапях глобулите и мажех с една клечка за уши,ципичката се разкъса.На 2 пъти сраства по 1-2 мм,но аз дръпвам лекичко и се разкъсва,по-голямо срастване е нямало засега  Praynig.Още сме с памперс иначе.На малката по гръбчето се появи едва забележимо  светло мъхче-това нормално ли е или е вследствие на мазането с крема.Въпреки,че я мазах само 17 дена вечер съм наплашена от ранен пубертет и не смея да я мажа вече.Друго нищо няма-нито подуване на гърдичките,но се притеснявам все пак.Към мамите,мазали с Овестин-наблюдавате ли някакви странични ефекти от него?

# 327
  • Sofia
Здравейте мами,
аз също искам да споделя проблем със срастване при моята дъщеря, получи се за пръв път преди 4 месеца, заведохме я при д-р Сираков за вагинално течение, не за такова нещо, но първопричината била добре познатото срастване, което причинявало инфекции. Д-р Сираков я цепна и предписа кремчето, за което много мами са писали тук, моят мъж едвам издържал гледката милият (бях го пратила него да я води)...... ooooh!
Всичко се оправи, но ето наскоро пак забелязах, че започва да се сраства и отново я заведохме при д-р Сираков и процедурата се повтори. След приключване на лечението имаше известен период на спокойствие, но течението отново се появи. Продължих да правя промивки с лайка и смрадлика, но се притеснявам, че може би няма да мине само по този начин.
Някоя мама имала ли е такива съпътстващи проблемисъс срастването? То явно пак ще се наложи да ходим при гинеколога ама докога така?  Crossing Arms
Сигурно ли е че този проблем ще се израсте? Ако има връзка с памперса, странното е, че точно след като махнахме памперсите през деня почна да се появява, сега слагам памперс само докато спи. newsm78 Смея да твърдя, че имаме много добра хигиена, значи не са и от това инфекциите. Колко неприятно само, само на две годинки и вече тръгнахме да ги водим по гинеколози  #Crazy

# 328
Аз затова ще я водя на хомеопат началото на февруари и после ще пиша какво как. Нещо не си го представям от сега да я влача по гинеколози, а и не ми е удобно всяка вечер там да я бърникам. Тя си расте и почва да разбира, пита...

# 329
  • София
Момичета, за колко време се влошава това срастване, може ли да си стои в едно положение? Аз преди повече от месец се загледах в моята госпожица и ми се вижда някаква ципичка, но не на малките, а по-скоро на долната част на големите срамни устни. Отвор си има, няма никакви оплаквания, но се чудя дали е нормално, нали не съм виждала друго бебешко дупе от такава близост newsm78. МОже ли някой да ми обясни по-подробно как изглежда. Не съм пила никакви хормонални препарати през бременността. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт