Срастване при момИченцата.

• 231 462
  • 926
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Днес бяхме с дъщеря ми на преглед при гинеколог и тя я разлепи но не напълно  Cry.Голям кошмар.Имаме сега проблем с пишането.Утре чакам стерилната урина/урината и е мътна и мирише,а и и щипе/,а сега и това си докарахме.Предупредих че не искам разлепване,а само да погледне и да направим посявка на вагинален секрет.Направо нямам думи.Сега и на двете места го боли момиченцето ми.
Съжалявам момичета,не исках да се оплаквам...........ама май така стана.......... Cry Cry Cry

# 706
# 707
  • Linz
Аз вече "забравих" за този проблем- май станаха 3 год., откакто срастването спря newsm78 Сега е на 5 и половина. Значи горе-долу с махането на памперса и проблемът изчезна.

# 708
Тези дни помолих моята госпожица да погледна там. Срастването почти е изчезнало. Нищо не съм правила както и преди писах. Тя скоро стана на 5год.

# 709
Аз вече "забравих" за този проблем- май станаха 3 год., откакто срастването спря newsm78 Сега е на 5 и половина. Значи горе-долу с махането на памперса и проблемът изчезна.
дано да е така.моята е на гости при баба , но прибере ли се ще погледна.до преди половин година ползвахме памперс през ноща ,защото се изпускаше

# 710
И нашата малка дъщеря имаше такова срастване." Разлепиха" я в Майчин дом, в следствие на което, близо 5 дни не искаше да пишка ooooh!

Докторът, който я "разлепи" ми каза, че ще идем поне още 3-4 пъти и няма как да предотвратим повторен проблем. Детето изживя пълен кошмар, това си беше дране на живо, няма да ви разказвам как е пищяла Cry и въпреки, че е на 2 г., а това беше преди 2 месеца, тя все повтаря как "доктора е боцкал дупето" ooooh!

Това, което съм намерила като решение за предотвратяване на още един кошмар е, всяка вечер, като си крия ръцете зад гърба, за да не се страхува, я карам сама да ми покаже дундата. Надявам се, че ако веднъж дневно се придърпват устничките - няма да залепнат пак Praynig На принципа на "забелването" при момченцата  Thinking

# 711
   Страшно ме разочарова д-р Ферфериева Cry В нея ми беше надеждата, по телефона беше много уверена, че никъде не трябва да ходя, а като отидохме на преглед се оказа, че не си спомня разговора, не била специалист и трябвало да взема мерки щом съм решила. За две думи на вратата дето се вика си взе таксата и направо ме отчая Cry Толкова кураж ми даде по телефона, а после се отметна от думите си. До тук с хомеопатията. Все си мисля, че колкото повече чакам, по-лошо става Tired Памперса го сменихме с пелени за многократна употреба и гащички. Наводнение направо, но ако имам второ детенце, каквито са ни плановете, ще си го гледам без памперси. Чудя се каква ли беля прави тая химия на момченцата, дето сигурно ще се се усети след десетина петнайсет години. Със синехии са 30% от момиченцата през последните години ooooh!

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 08:59 от mamaVladi

# 712
mamaVladi, съжалявам, че така се е получило. Ако искаш, посъветвай се с Александър-хомеопата от форума.

# 713
   Не съжалявай, Вери, аз ти благодаря, дори само за подкрепата. Какво може да ми каже  той без да е видяла за какво става дума? Tired Преди броени дни се запознах с едно семейство в морската. Детенцето им е било със синехия. Ходили при Гамишев, той казал, че тяхното сега започва да сраства и да понакиснат дупето в една топла баня и да опитат сами разлепянето. В деня в който се запознахме бяха ходили на контролен преглед. Всичко било вече добре Praynig Тя погледна Даре и каза, че никога не е виждала такова сраставане Sick Д-р Сираков, с когото разменихме едно две писма, каза, ако толкова ме притеснява пътя да посетим д-р Калчева, която единствена от Бургас е ходила на специализации при него, ако не било за нея, сама щяла да ни прати в София no Ще отида само да погледне, но е на работа след 16ти този месец. Мисля си, че няма на къде повече да отлагам. Ще пиша тогава пак.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 09:24 от mamaVladi

# 714
margo** това при Калчева ли се случи или при Сурджийска #Cussing out?

# 715
мамаВлади, тъкмо щях да ти предложа да питаш Сираков при кой да идеш в Бургас, но ти си го направила. Иди непременно при тази лекарка и ако тя не помогне, елате в Сф. Дано при вас процедурата е кратка и безпроблемна  Praynig и да не се налага да оставате дълго тук. А тази майка от морската градина (нали тя е казала, че не е виждала такова срастване) едва ли е виждала много сраствания, ако не е мед.лице, разбира се, за да те плаши допълнително!  Twisted Evil

Успех!

# 716
   Ами само момиченцето си е виждала, simba21, и определено не изглеждаше като човек, който се храни от чуждата болка. Беше само един разтревожен родител като мен Tired

# 717
   Ами само момиченцето си е виждала, simba21, и определено не изглеждаше като човек, който се храни от чуждата болка. Беше само един разтревожен родител като мен Tired

Извинявам се, нямам за цел да обиждам другата жена. Далеч съм от мисълта, че някой може да се "храни с чуждата болка", но така те травмира ужасно - ти си мислиш,ч е нещо не е наред с детето ти, това те кара да се тревожиш, а може да се окаже лек случай за лекарите, които имат опит с това. Нали така! Дано наистина да се окаже лек случай.  Praynig Разбирам те колко си притснена. Моята дъщеря беше на 6м, когато видях нередностите. Веднага задействах нещата със Сираков и, слава богу, се оправи. Но искам да ти кажа, че тогава на мен нещата също ми изглеждаха ужасни! Оказа се лек случай!  Hug

# 718
   Благодаря, simba21, всяка дума за кураж ми е нужна, съвсем съм се сринала Cry. Ще пиша след прегледа. Сами си гледаме момиченцето и никой не я беше поглеждал преди да установим проблема, но и от писаното тук си мисля, че това което виждам никак не прилича на ципа Cry От друга страна се чувствам толкова виновна, че не съм разбрала и по-скоро не съм взела мерки навреме ooooh!

# 719
Привет!Бихте ли дали актуално инфо кога приема доц. Сираков и работи  ли с договор по НЗОК? В сайта на Майчин дом пише, че приема в кабинет по ДЮГ понеделник, сряда и петък от 10 до 12ч., но колко е актуално... Rolling Eyes
Дано някоя мама скоро го е посещавала и даде информация.
Колко струва прегледа и манипулацията, ако не работи с касата?
Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт