Срастване при момИченцата.

• 231 625
  • 926
  •   1
Отговори
# 690
mamaVladi, аз не съм пила никакви хормомални препарати. Ти как разбра, че е дълбоко страстването? Струва ти се, че ципичката е много дебела ли? При Маги беше и е прозрачна.

Пали, аз не бих "пипала" детето. Както и правя вече.
за сега и аз оставям нещата така.и при нас наличие на бактерии в урината,без никакви други проблеми.казаха ми че най-вероятно се дължи на недоброто измиване ,заради слепването Rolling Eyes

# 691
   Наличие на бактерии в урината нямахме при пробите в шестия месец и на една годинка. Незная колко е дълбоко срастването, но там където трябва да се намира влагалището няма и следа от слепен отвор Sick Просто нищо Cry малките лабии са срастнали една за друга и леко от едната страна за големите. Признавам, че от 6стия месец ме гложди някакво съмнение, ама бях чувала че в началото момиченцата са защитени по този начин от инфекции и най късно до тогава трябва да се отворят от самосебе си.
   Страхувам се от вътрешни малформации, защото самото ми забременяваане беше "невъзможно" и точно щяхме да тръгваме по пътя на стерилните двойки. Sick Дария беше нашето чудо и сега при мисълта, че нещо такова може да й се случва, съм станала голяма ревла Embarassed Прогестеронов прпарат съм пила след 2 лекарски мнения, с цел да задържат плода да не се отлепи в първите месеци на бременноста, тъй като нивото ми на този хормон беше критино ниско.

# 692
   Утре сме за първи път на официален преглед при моя гинеколог, защото колкото повече чета темата толкова повече ме побиват тръпки, и ще чакам д-р Сираков да се върне от чужбина. 
   Пали, незнам дали в Пловдив могат да направят нещо, но говорих и със специалист в Стара Згора по телефона и там също казаха направо в София.
   Някъде напред в темата бях чела, че няма смисъл от направление за д-р Сираков Rolling Eyes, някой има ли информация?

# 693
  Утре сме за първи път на официален преглед при моя гинеколог, защото колкото повече чета темата толкова повече ме побиват тръпки, и ще чакам д-р Сираков да се върне от чужбина.  
   Пали, незнам дали в Пловдив могат да направят нещо, но говорих и със специалист в Стара Згора по телефона и там също казаха направо в София.
   Някъде напред в темата бях чела, че няма смисъл от направление за д-р Сираков Rolling Eyes, някой има ли информация?
разбирам тревогата ти,като чета през какво сте минали Hugне се шашкай излишно.ВМИ Свети Георги ,по нищо не отстъпва на Пирогов или Токуда примерно.на мен ми казаха че е рутинна манипулация,но явно зависи от степента на срастване.при нас в горния край е слепването,като ръбче.пишка без проблем.получава се нещо като сводче,защото и в горния има дупчица.в Токуда ми обясниха че се промушва катетърче и се дръпва.манипулация с местна упойка.само да добавя,става въпрос за Детска гинекология ,към ВМИ П;овдив

# 694
   Опитвам се да обясня, че Дари няма влагалищен отвор. Ако е срастване, то е пълно и твърдя, че картинката отдолу никога не е била различна Shocked Ами ако е нещо друго? ooooh! Почнах да се обърквам, колкото повече чета темата, която за жалост е доста дълга, толкова повече изпадам в ужас. При нас няма прозрачна ципа, както го описват повечето мами Sick
   Точно стигнах до поста на една мама, кято казва, че пълните сраствания са в цитирам: "запуснатите случаи" НЕ СЪМ СЪГЛАСНА Tired Дари досега никога не е протестирала при смяна на памперс, не се е подувала, никога не съм я мила отдолу с препарати, а само с топла водичка, обедното спане (по-рано спанета) обикновено са били без памперс, особено през лятото. Кърпички спрях да ползвам още в началото, когато се подсичаше, защото определено усилваха подсеченото дупе.
   А това за белите бебета ми се струва нелепо. Дари е мургава, така се роди, но аз самата съм с три бани по-рождение.
   Ако обаче е малформация и не съм се усетила досега, няма да си го простя Cry Cry Cry

# 695
mamaVladi, при д-р Сираков е без направление. Не знам какво да ти кажа, за да се успокоиш поне малко. Вярвам в съвършенството на организма и ако се случваше нещо толкова сериозно и нередно, щеше да даде сигнал по някакъв начин. Чрез урината, примерно. А ти казваш, че там всичко е наред. Можеш да я заведеш на ехограф също. 

# 696
   Сутринта към 3 приключих с темата Tired
Не че в момента има голямо значение, тъй като ще се пека на бавн огън докато не разбера какво е, но Вери, ти при кой хомеопат водиш дечица? От половината на темата насам си мисля дали няма и друг начин Rolling Eyes Без тъпи сонди и травмиращи пътувания....
   Да, на ефограф ще отидем, след прегледа при гинеколога. Много му вярвам на този лекар и това, че се разсмя на опасенията ми по телефона ми дава искрица надежда, че съм една супер шашла, което е за предпочитане пред това, което ми минава през главата в момента.
   Имаше един лаф: Да не ти се случва това, което майка ти може да си помисли.
И така довечера сме на доктор... Ще споделя, ако не натварвам темата Rolling Eyes

За сега ще отложим нещата за септември. Ще мисля още Rolling Eyes. На ехографията откриха матка, което за сега е добре Hug. През лятото имало по-голяма опасност от инфекции, а срастваането е по-сериозно. Докторът ни каза, че едва 0,016 процента от момиченцата имат такъв проблем и силно се надяваше да е майчина параноя преди да ни прегледа, ноооо... Sad Сега ще обмислям и други начини, иначе, за София са нещата. На бургаските мами искам да кажа, не бива подобна манипулация да се прави в някакви частни кабинети, което се практикува често. Ще потърся и мнение на хомеопат по въпроса, но естрогенни кремове няма да използвам. На всички мами с такива момиченца пожелавам бързо и завинаги да се разрешат проблемите им, за да имат дечицата ни безоблачно детство Heart Eyes.

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 20:55 от mamaVladi

# 697

но Вери, ти при кой хомеопат водиш дечица?
При д-р Ферфериева.
Докторът, при който сте били днес, какво каза като я прегледа? Сериозно ли е положението?

# 698
   В горния пост допълних, мнението на лекаря, а той е единствения, на когото се доверявам, що се отнася до конвенционалната медицина в тази област. Беше изумен от факта, че в града ни се случват такива неща в частни кабинети. Прегледа Даре на ехограф и каза, че има матка, но други подробностине може да се видят с тази техника, с която разполага. Посъветва ни да спрем всякакво водене по доктори и когато времето се захлади ще ни изпрати в София. при даре ципата е доста плътна и очевидно е по рождение.
   Днес се свързах с д-р Ферфериева и тя засега и дума не дава да се издума за разлепяне. Има време до есента - ще помисля.

# 699
Здравейте момичета моята дъщеря имаше също такова срастване но когато ходихме за операция на сърцето в трета градска една от сестрите обясни на докторите че го е преживяла и че само срязват ципата и най важното хигиена.Наистина след като срязаха ципата редовно съм я подмивала с дедски шампуан и риванол и нищо не остана,сега вече е на 10 години да чукна на дърво няма и помен.

# 700
Мами,
снощи ми се стори, че и ние сме със срастване, а преди не беше така, сигурна съм. Детенцето ми е на 6 години и се страхувам, че ще се травматизира ако трябва да я цепнат. След малко тръгвам към педито ни и успях да прочета темата само до 16 стр. Видях, че има кремове от чужбина - OeKolp, Ovestin, OrtoGynest, Linoladiol N.
В крайна сметка има ли аналогичен препарат в БГ, бих искала първо да опитаме така?

# 701
Мами,
снощи ми се стори, че и ние сме със срастване, а преди не беше така, сигурна съм. Детенцето ми е на 6 години и се страхувам, че ще се травматизира ако трябва да я цепнат. След малко тръгвам към педито ни и успях да прочета темата само до 16 стр. Видях, че има кремове от чужбина - OeKolp, Ovestin, OrtoGynest, Linoladiol N.
В крайна сметка има ли аналогичен препарат в БГ, бих искала първо да опитаме така?

Само дано не си оставила малката в ръцете на педиатъра ви  Peace Нашата искаше ТЯ да дръпне срастването. След това лекарят, при който я цепнаха каза, че дори гинеколозите не са специалисти по тази процедура. Трябва си детско-юношески акушер-гинеколог. Мисля, че тук могат да се намерят кремове, но зависи на какъв етап е срастването!
Всъщност какво ви казаха?  Hug

# 702
Здравейте! Simple Smile
Нашата педиатърка каза, че вероятно детето си е било така и това си е физиологична особеност, която или аз не съм забелязала по- рано, или с порастването е станала по- видима. Каза, че мястото не може да срастне, но ако искам за мое успокоение да отида до детско-юношеската гинекология. Това и смятам да направя след като утре проверя дали не са в отпуск.
Все пак се надявам да има крем... Толкова ме е страх от това, че е голяма - да не я заболи и да се травмира. За сега правим масаж всяка вечер, подръпваме и се надявам да подобрим положението.

# 703
Изида, идете на детски гинеколог! Как така мястото не може да срастне?  newsm78 Съществуването на тази тема доказва, че не само че може, ами се и случва  Twisted Evil Дано мине по-леко за детето, че наистина е на възраст, в която разбира вече  Praynig

# 704
не се плаШи,писала съм по напред
мойто моми4енце беШе залепена 4ак до девствената ципа,дори лекаря като я оперира ми каза 4е има вероятност да я обез4ести,което за мен няма никакво зна4ение.
в последствие девствената ципа остана незасегната,но ме предупреди 4е при раждане Ще има Шев и кройка(то4но така се изрази)
сега е ве4е на 10г. окосмя ва се и няма проблем,
но до към 7г.все я дърпаШе ако има запек

Общи условия

Активация на акаунт