Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 772
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Аз Ви предлагам следното, всички в купом с маршова крачка в Стамбула града, толкова сме много, че, ще окупираме всички кьошета и все отнякъде, ще изскочи заека. Laughing
Зверче, Hug Звездичкеее. Hug

# 406
  • Под Сините камъни
Дзак и приятно гледане на предългата серия.Ето ви и пуканки да се подкрепим

# 407
Ееее, Миленче, мислим еднакво и сме писали едновременно.
Пепи, мерси за пуканките, но не ги скивам. Rolling Eyes
Айде къзларки, чакам Ви. Joy

# 408
Деа, накрая да не си помислят хората,че си залитнала по Джан и да искат да те запознаят Laughing Ама нищо де,съгласявай се набързо,нали уж Чаги и Джан били заедно,та покрай него можеш да видиш и Чагитко.  newsm53

# 409
  • У Диспансера ...♥♥♥
абе отиваме целия форум в този прословут квартал разделяме се и почваме да търсим,ако някоя намери нещо следа ау звъни на всичките и са лепваме пред къщата му и му се мятаме на вратъ  Peace
 Е тогава вече в тяхната психиатрия ще ни затворят,че и нашите няма да ни потърсят да знаете,веднъж отървали се от нас хич няма си мръднат пръста Joy Joy Joy

# 410
  • в подножието на планината
Наде, Hug

Туй ,Джансу много проклето...как злепоставя Зехра и кара жената да се притеснява пък и Халдун е голям гадняр...

# 411
  • У Диспансера ...♥♥♥
Деа, накрая да не си помислят хората,че си залитнала по Джан и да искат да те запознаят Laughing Ама нищо де,съгласявай се набързо,нали уж Чаги и Джан били заедно,та покрай него можеш да видиш и Чагитко.  newsm53
 Те хората може си го мислят вече,затова така да гледат,ама действай с него че да се приближим към заветната цел Joy Joy Joy

# 412
  • София
Значи Деа е специален агент в Истанбул със строго секретната мисия, която виждаме дава резултати  Mr. Green Аз съм за щурма на квартала на Чагито  Mr. Green

Аз иначе нямаше да седя тая вечер, ама неможе то ме чопка и с правоооо ето  разбрало се е за Чаги и аз веднага цъфнах тука  Mr. Green как усещам веднагаа  Mr. Green

# 413
Хайде приятно гледане на дългия епизод....!
Пишете ме и мен за пътуването, все ще намерим нашичкия! Simple Smile

# 414
абе отиваме целия форум в този прословут квартал разделяме се и почваме да търсим,ако някоя намери нещо следа ау звъни на всичките и са лепваме пред къщата му и му се мятаме на вратъ  Peace
 Е тогава вече в тяхната психиатрия ще ни затворят,че и нашите няма да ни потърсят да знаете,веднъж отървали се от нас хич няма си мръднат пръста Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahahaМоже да сте креват до креват Халилудко и Пигита Mr. Green

Илда HugПепи  bouquet

# 415
Двете хиени липсват Laughing

# 416
  • У Диспансера ...♥♥♥
hahaha hahaha hahahaМоже да сте креват до креват Халилудко и Пигита Mr. Green

Илда HugПепи  bouquet
 Ще се душим взаимно,ама то това ще е като сбъднат сън направо,ние с Релакс ще сме добре,другите да му мислят Mr. Green

# 417

Да  тя и Нермин това ми каза стига си питала че татко както се пули виж си помислил нещо ама аз нали съм хитра казах на мойто момченце / той горкият вече си мисли че съм се побъркала/ да замаже положението като се чуят с Ахмед / много готини хораса ама няма да могат да ме разберат за Чагито/ Благодаря на Бог че имам такъв страхотен мъж до себе си и е съгласен на всичко само аз да се чувствам добре!!!!

# 418
  • У Диспансера ...♥♥♥
 Шшшшшш тихо,че ще ни отидат плановете Mr. Green

# 419
  • в подножието на планината
 Шшшшшш тихо,че ще ни отидат плановете Mr. Green

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт