Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 772
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • в подножието на планината

Аууу , ето ви лош Халилудко...побесня момчето... Mr. Green

# 436
  • Някъде там

Много ме заинтригува това  newsm78  spam2
Скрит текст:

Мен ми е смешно Laughingпод вола тълсят теле Laughing

yes
Свърши  Laughing

# 437
иии тия не са наред само 30 мин  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 438
Хич и не гледах серията, докато се завъртях да сложа на дечко да яде и тя взе, че свърши. ooooh!
Това не са серий за мен с туй безобразно накъсване, чиста загуба на време е да седна пред телевизора за да гледам тридесетминутна серия, от която двадесет минути са реклами. smile3516 smile3515

# 439
Хич и не гледах серията, докато се завъртях да сложа на дечко да яде и тя взе, че свърши. ooooh!
Това не са серий за мен с туй безобразно накъсване, чиста загуба на време е да седна пред телевизора за да гледам тридесетминутна серия, от която двадесет минути са реклами. smile3516 smile3515
И аз не я гледах Peace

# 440
Това ли беше серията?????  newsm78 newsm78 newsm78
Аз нали вечер когато го дават съм на работа. Егати и резила, то това не беше и мини серия.  Twisted Evil

# 441
Ако и след тези снимки на Емко двете ни дружки не скокнат при нас, няма друг път кога да е. Joy

# 442
  • У Диспансера ...♥♥♥
 Аз написах два коментара и видях Халидулко,затова и не гледам,чаткам си на лаптопа и само слушам,то няма смисъл да се заглеждам и да се ядосвам с техните подигравки  Mr. Green

# 443
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз нали вечер когато го дават съм на работа. Егати и резила, то това не беше и мини серия.  Twisted Evil
  Зверче фрагменти дават,с почивка за реклама #2gunfire

# 444
 Аз написах два коментара и видях Халидулко,затова и не гледам,чаткам си на лаптопа и само слушам,то няма смисъл да се заглеждам и да се ядосвам с техните подигравки  Mr. Green
Ирка, аз не ги и слушам, защото с тези мутантски гласове(без този на Зехра), не мога да ги различавам, докато гледайки ги на турски ги различавам без да ги гледам.

# 445
Много сте писа ли и ви изтървах ама ви изчетох.Май някой иска да ходи при Чаги.Ето ви и Халил се появи. Mr. Green

# 446
Днес и утле толкоз в сляда цяла селия Laughing

# 447
Аз ги бойкотирам тия от BTV те се подиграват с нас- не ги гледам дори не ги слушам -тук имам Булсатком но гледам турска телевизия ,че може да кажат нещо за Чагито и всеки ден купувам вестници и списания една жена от фабрика ме пита скоро всичките ли ги чета и аз викам даааааааааааа ако знае само заглавията и търся да срешна името на Чагито  Laughing Laughing Laughing

# 448
  • София
всички към Истанбул, кой с каквото му е под ръка  Joy

# 449
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гласовете им са под всякаква критика,ама аз го знам наизуст и затова знам кой говори,иначе без озвучението и насън да ме бутнат ще кажа кой кой е Peace

Общи условия

Активация на акаунт