Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 724
  • 753
  •   1
Отговори
# 675

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 00:04 от ilianavn85

# 676
привет момичета  Hug  ухх навън заваля сняяяяг  smile3518

Къде вали скъпа Rolling Eyes
в Банско,дано утре вече го няма и да дойде слънчице  Praynig
охо Банско често ходя там  Mr. Green
ще направим някой път купонче значи  Mr. Green ама май следващия сезон че от този не остана хах
непременно незнам аз ако живея там ще съм битов алкохолик  hahaha на всеки ъгъл кръчми,хотели  hahaha

# 677
Неви...
Скрит текст:
Karadayı setinde sürpriz aşk

İki ünlü oyuncu arasındaki aşk iddiası gündeme damgasını vurdu.

А, супер...тези двамата са си лика - прилика... Mr. Green
Тая от къде ми е позната newsm78

# 678

Снежи, Hug

Рали, Hug с почти всичко в поста ти съм съгласна, само не мога да приема, че Зехра е съсипала живота на дъщеря си... Rolling Eyes

Звезде   love001  newsm10

# 679
Привет отново!
Изписали сте 10 страници, докато аз се оправих с домачадието  Laughing
Марги,  Hug Нервакова,  Hug nevi1968nikol,  Hug Киара,  Hug Ренка,  Hug Дзверче,  Hug Наде,  Hug Манка,  Hug
Добре дошла msnd  Hug

Разбрах, че ще ходите на гости у Чаги....разбра ли сте адреса му....даже и палатков лагер сте спретнали...страшни сте момичета...имате шпиони навсякъде...луда работа  #Crazy... Joy

Хайде лека от мен!

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 00:05 от skakalinka

# 680
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лека Скакалинка Hug

# 681
Звезде  Hug Така е, Зехра имаше добри намерения, но не прецени добре - ако Фериха се беше подчинила и се беше омъжила за Халил, животът й щеше да е като на майка й. Че даже и по-зле, защото Зехра ни я представят неука и за нея перпектива освен да се омъжи  - няма. Но Фери щеше да има други критерии за хубав живот и щеше да страда много. Не че Зехра малко страдаше...

# 682
Киара, права си, взе да става горещо, но това са ФЕмир, винаги ни предразполгат към дискусий.
Щом казваш, ми наздраве тогава.
Значи, какво излиза, че има два типа хора.
Едните са, като Емир, дори и обичайки не им пречи да си лягат с други и друг типаж, които обичат не могат дори и да си помислят, а камоли да си легнат с друг. Определено съм от втория тип.
Лека Ви нощ Hugи привет на по-късно появилите се.

# 683
Кали лека HugНаде лека Hug

# 684
Моето мнение е същото като на Киара,щом казваш че ще си с него,значи оставаш до него и това е.Вие защо не се поставите и на негово място,жена ражда ,може и детето да е от него и му казва подай ми ръка и той какво да направи,ами то това си е от човечност,нищо повече,в тоя момент всичко се случваше много бързо и той нямаше време да помисли как да се държи.Както казах и по рано,замислете се всичко е вследствие от тази голяма лъжа,ако не беше тя как щеше да има Руя,или Юнал да го остави без пари и той да се налага да работи в друг бар,за да се срещне на по късен етап с онова фъфлещото,и от там се помъкнаха една след друга бедите newsm78

Руя се появи заради желанието на Емир да отмъсти на Фериха, без дори да е говорил с нея, без да й поиска обяснение, без да я изслуша. А може да е било и поради чисто физиологични мъжки нужди (все  пак доста време стоя на сухо) Simple Smile.
Юнал го остави без пари, защото Емир прояви характер и спря да му върви по свирката.
А Едже се върна специално заради него. Тя го беше търсила. И дали в този бар или в Хилс, тя пак щеше да се появи. Тя си имаше цел и си я следваше последователно, независимо от препятствието Фериха, което се изпречи на пътя й. И точно Емир й позволи това. Вярно, изкефи ме като й каза, че той не е човека, който ще й покрие нуждите, после се извини на Фериха (в 62 еп.) и в същото време беше готов да напусне толкова важната му работа, ако Едже не работи там. Емир беше този, който върна Едже отново в клуба.  

# 685
  • У Диспансера ...♥♥♥
Киара, права си, взе да става горещо, но това са ФЕмир, винаги ни предразполгат към дискусий.
Щом казваш, ми наздраве тогава.
Значи, какво излиза, че има два типа хора.
Едните са, като Емир, дори и обичайки не им пречи да си лягат с други и друг типаж, които обичат не могат дори и да си помислят, а камоли да си легнат с друг. Определено съм от втория тип.
Лека Ви нощ Hugи привет на по-късно появилите се.
  Наде обикновено мъжете са от първия типаж,аз също съм от втория.В началото бях плътно зад Фериха,но впоследствие с всеки епизод ми се изяснява все повече и повече поведението на Емир.Лека,Наде Hug

# 686

И от мен!
От Хулигана е,ама ти май не го гледаш...

# 687
  • в подножието на планината
Наде, Hug съгласна съм с всичко, което си написала... Peace лека нощ  Hug

Неви, Hug аз мисля, че Зехра се съгласи на този годеж, защото семейството на Халил обещаха, че ще изчакат Фериха да завърши и според мен тя знаеше, че до сватба няма да се стигне...не знам... така я почувствах, но може и да греша... Rolling Eyes

# 688
Кали,  Hug
Спокойна почивка. Peace
Бях си запланувала да ти отговоря в един пост, ама не смогвам и май, ще е вече в другата тема... newsm78

Днес, май не съм във форма, щом три часа споделям за 20 минутен епизод... Crossing Arms
Ама аз съм си упорита, темите си от днес, ще си ги напиша... Joy Joy Joy

А и се опитвам да следя паралелните дискусии по няколко теми едновременно  #Crazy ...трудна комбинация с писане... Wink

Наде, лека! Hug

# 689

Руя се появи заради желанието на Емир да отмъсти на Фериха, без дори да е говорил с нея, без да й поиска обяснение, без да я изслуша. А може да е било и поради чисто физиологични мъжки нужди (все  пак доста време стоя на сухо) Simple Smile.
Юнал го остави без пари, защото Емир прояви характер и спря да му върви по свирката.
А Едже се върна специално заради него. Тя го беше търсила. И дали в този бар или в Хилс, тя пак щеше да се появи. Тя си имаше цел и си я следваше последователно, независимо от препятствието Фериха, което се изпречи на пътя й. И точно Емир й позволи това. Вярно, изкефи ме като й каза, че той не е човека, който ще й покрие нуждите, после се извини на Фериха (в 62 еп.) и в същото време беше готов да напусне толкова важната му работа, ако Едже не работи там. Емир беше този, който върна Едже отново в клуба.  

Peace

Общи условия

Активация на акаунт