Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 926
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
за АНи и всичко които обичат кафенце....моето е със стевия,а за вас с кафява захар

Аида страда си да,но защо не кресна когато ТРЯБВААААААААААА,когато мАйсун я нагрубяваше,когато Емир го нямаше по цели нощи....и когато чу че избира ПАртито...МЪЛЧИ и таи в себе си....ама моля ви се бе айде стига толкова многострадална ГЕНОВЕВА ooooh!....сами са си виновни не само Ферия но и Емир....не му се прибирало вкъщи ....ами КВО ИСКАШ...наакан с бивше гадже наработа .....с безсмислени битки....и струваше ли си ПИЧ...Ферия замина...гот ли ти е?????????с Едженцето и диско ,няма драма няма сълзи,парти нон стоп.....ДА АМА НЕ,нещо липсва....

# 76
 Няма смислъл да спорим, и двамата са си виновни по една или друга причина.....Просто исках да кажа , че не само Фериа е виновна за всичко това което стана с тях.

# 77
Добро утро,мацки  Hug

Рени, благодаря за новата тема!  Hug Бел,Снежи   bouquet

Благодаря за кафетата и всичко останало   bouquet

Ей подхванахте момичето и не пускате  Laughing Аз не мога да взема страна и няма да го направя,тъй като в даден момент от сериала и двамата са ме дразнили с нещо.А и как може да се мерят на везна дадени отношения:кой повече крив,кой по-малко прав?!
Истината е,че Емир прости доста лъжи в името на любовта.Истината е,че въпреки голямата болка,виждайки чистото и новородено дете на Емир Фериха остана до него.Не мога да си представя да трябва да изтърпя това,която в този момент почувства Фериха.Също така сигурно ще е голяма болка за мен да простя всичките лъжи,които прости Емир.

Обаче знаете ли какво.Научих едно нещо от живота,което е вярно за мен на 100%-никога не казвай никога.Затова преди да обвиня или кажа-неее това не мога и никога не бих могла да го направя,неее така не бих реагирала аз, се поставям на мястото на човека и си мисля:ами,ако ми се случи наистина,какво бих направила?!

Ако бях на мястото на Емир бих ли простила,ако съм на мястото на Фериха и имам такова семейство какъв ли би бил живота ми?!

# 78

Добро утро!
Весела и успешна седмица на всички!

# 79
добро утро и от мен,

гледам, че сте започнали дискусия "защо й беше нужно това".

Според мен, ако не беше излъгала, Емир нямаше изобщо да й обърне внимание. Първоначално й обърнаха внимание, защото мислеха, че е от техния сой, чак после се влюби в нея т.е. без лъжата нямаше да й даде шанс да я опознае  Peace
не е вярно,той й го каза в планината,че още от първата им среща я е забелязал,без да знае каква е....,видял я е ината и горда....красива........когато бяха гушната под родопското одяло преди да се оженят Peace

# 80
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Клоди,   Hug Деми,  Hug благодаря за кафенцета!  bouquet  bouquet

Интересна дискусия сте подхванали рано сабахлян...приятно е да се четат различни мнения дори и с някои от тях да не съм съгласна...  Laughing

Ей подхванахте момичето и не пускате  Laughing Аз не мога да взема страна и няма да го направя,тъй като в даден момент от сериала и двамата са ме дразнили с нещо.А и как може да се мерят на везна дадени отношения:кой повече крив,кой по-малко прав?!
Истината е,че Емир прости доста лъжи в името на любовта.Истината е,че въпреки голямата болка,виждайки чистото и новородено дете на Емир Фериха остана до него.Не мога да си представя да трябва да изтърпя това,която в този момент почувства Фериха.Също така сигурно ще е голяма болка за мен да простя всичките лъжи,които прости Емир.
Обаче знаете ли какво.Научих едно нещо от живота,което е вярно за мен на 100%-никога не казвай никога.Затова преди да обвиня или кажа-неее това не мога и никога не бих могла да го направя,неее така не бих реагирала аз, се поставям на мястото на човека и си мисля:ами,ако ми се случи наистина,какво бих направила?!
Ако бях на мястото на Емир бих ли простила,ако съм на мястото на Фериха и имам такова семейство какъв ли би бил живота ми?!

Hug  + 1  newsm10

Приятен ден и успешна нова седмица!

# 81
  • Под Сините камъни
Гюнайдън,къзларки!Айде и аз да ви черпя по едно кафенце
Гледам много сте писали нямате изчитане.Признавам без бой,че ви прегледах отгоре-отгоре,но преведените диалози на Надето ги прочетох  Mr. Green.През уикенда се бях отдала на семейството,но много ми липсвахте.
За съпата ни домакиня,както винаги ни приютила в прекрасна тема

# 82
Добро утро!   bouquet

Рени  smile3525

Снежи  smile3525, Бел  smile3525 - страхотни колажи.

Ето го и най-влюбения мъж. Сервират му кафето  newsm62

# 83
  • София
добро утро и от мен,

гледам, че сте започнали дискусия "защо й беше нужно това".

Според мен, ако не беше излъгала, Емир нямаше изобщо да й обърне внимание. Първоначално й обърнаха внимание, защото мислеха, че е от техния сой, чак после се влюби в нея т.е. без лъжата нямаше да й даде шанс да я опознае  Peace
не е вярно,той й го каза в планината,че още от първата им среща я е забелязал,без да знае каква е....,видял я е ината и горда....красива........когато бяха гушната под родопското одяло преди да се оженят Peace

аз лично си мисля, че тя нямаше да има голям шанс при него в началото с произхода си  Tired В началото той си го играеше точно мачо  Simple Smile Може и да греша  Simple Smile

# 84
аз лично си мисля, че тя нямаше да има голям шанс при него в началото с произхода си  Tired В началото той си го играеше точно мачо  Simple Smile Може и да греша  Simple Smile

Hug И аз съм на същото мнение. Peace Ако Фериха не беше с дрехите на Джансу и не се представяше за богато момиче, Емир въобще нямаше да я забележи. Rolling Eyes

# 85
  • София
аз лично си мисля, че тя нямаше да има голям шанс при него в началото с произхода си  Tired В началото той си го играеше точно мачо  Simple Smile Може и да греша  Simple Smile

Hug И аз съм на същото мнение. Peace Ако Фериха не беше с дрехите на Джансу и не се представяше за богато момиче, Емир въобще нямаше да я забележи. Rolling Eyes

Той остави такова усещане у мен в началото. Виж, след като я опозна, може би наистина нямаше да има значение произходът й, но в началото нямаше да я погледне като жена  Tired

п.с. пак казвам, това е просто мое лично усещане.

# 86
  • Pleven, Bulgaria
Добро утро Hug
Малко Коледно,но ми хареса,пък и в този студ последно време може да се обърка сезона.

Вани,Честита премяна
Марги,Ани,Иве, Айда с удоволствие ви изчетох рано сутрин     bouquet
Деми  bouquet Рени    bouquet Пипиту  bouquet Иве  bouquet Наско     bouquet   за порцията кафенца
Наде,без Халилчо не може да не започне деня  Hug
Илде Hug missence  Hug Дениии

# 87
Звезде,Наде,Мише  Hug

Гани, благодаря ти Simple Smile  Hug

# 88

Вани, Hug честита слънчева премяна! Heart Eyes

Днес е Благовещение. Честито на всички именници и празнуващи! Hug

# 89
Привет и на другите Hug Hug Hug

Благодаря за кафетата  bouquetтова коледното много сладко Heart Eyes

Много се смях с гифчетата от старата тема Laughing

Бел както винаги красоти правиш Heart Eyes  bouquet

Марги за завършека на старата Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

Вяра Вани честити дрешки Hug Hug

Надя за либофта ми Heart Eyes  bouquet

Цитат
Ей подхванахте момичето и не пускате  Laughing Аз не мога да взема страна и няма да го направя,тъй като в даден момент от сериала и двамата са ме дразнили с нещо.А и как може да се мерят на везна дадени отношения:кой повече крив,кой по-малко прав?!
Peace

Общи условия

Активация на акаунт