Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 838
  • 753
  •   1
Отговори
# 150

Ивета не се справяме ей това е....ама с право моя е вече полудял като ме види да вися в тема,снощи дори надничаше....за сефте...откачих,ако ме види как съм облечена и кви ги плещя....художествена измислица ще стане реалност У НАС ooooh!

Joy Joy Joy

смейте се вие....ама ще ви липсвам Mr. Green

# 151
Хазал също има този навик с облизването.

# 152

Скрит текст:
Ивета не се справяме ей това е....ама с право моя е вече полудял като ме види да вися в тема,снощи дори надничаше....за сефте...откачих,ако ме види как съм облечена и кви ги плещя....художествена измислица ще стане реалност У НАС ooooh!

Наде Hug

Рени. Hug
Статия, в която се казва, че нашата кака Сахерлита/Нешем, ще играе в романтична комедия-Няма Такова Момиче, но с чичи не ми стана много ясно, сериал ли, ще е, или театрална постановка!?
Участва и актьора играещ Али от сериала Малки Жени.

http://www.biletix.com/etkinlik/PTDLV/ANKARA/tr

# 153
anilevI ,браво на момчето ти,да има още много успехи!Благодаря за почерпката,взимам си
веднага.  bouquet

Виждам ново попълнение ,добре дошла Jane2013 и от мен. Hug
Тук(в темата) е много приятно.  Simple Smile

Честит  имен ден  на празнуващите днес!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Хазал също има този навик с облизването.
Peace

# 154
Наде, Рая, благодаря ви.Искам да ми е пролетно и слънчево.   Nature Sun With Face

Наде,мисля,че е театрална постановка,поне по това,което публикува в туитър ми се стори така.  Peace

Аз нямам проблем да пиша пред моичкия,то и няма да му е интересно да чете. Само веднъж се загледа докато чета и някоя от вас(не се сещам вече коя беше публикувало нещо в спойлер,скрито) и той ме пита:а това какво е? Аз му казвам:ааа сигурно е нещо,което не е по темата,спойлер,щом е скрито. На него му стана интересно и ме пита и какво е.
Брех,викам си на акъла,дано да не е някой като оня косматия, дето му трябва спешно самобръсначка,че...  Embarassed  Mr. Green Ама беше нещо сладко  Laughing Та се размина  Laughing

# 155
Иве да ви е честита победата на детенцето  Hug нека все така ви радва и да жъне по-големи успехи занапред  Hug

добре дошли и на новичките  Hug

# 156
Вяра,  Hug честит подпис и на теб. Много ми харесва, особено левия ти крачол. Laughing
Толкова съм се смяла на този момент с Чет и Хевес.  Joy

# 157
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хайде мараба на всички Hug Hug Hug Иве с какво ще подразниш,аз също се гордея че в България има такива умни деца,още много радости и успехи да ти донесе ти пожелавам HugРомантичка честита ти премяна,много е зареждаща HugГледам пак сте ги емнали Фемир,аз съм го казвала и преди,те си бяха деца като се запознаха,които не са изпитвали такива трепети и толкова дълбоки чувства,на мнение съм че и двамата се бореха,но за мен по борбения винаги си остана Емир,винаги гледам нещата от ъгъла аз ако съм на негово място и аз ако съм на нейно място,и в двата случая имаше непростими неща,но нейните ми бяха в повече,каза тази голяма лъжа и тя повлече другите беди след себе си (визирам Руя и Айсун)всичко което последва беше вследствие от лъжата и.И двамата са ме ядосвали с този техен прекален инат,но тя в повече.Той беше толкова зле емоционално когато се раждаше детето,не знаеше да се радва ли да плаче ли,тя си хвана пътя и си изключи телефона,а той дава кръв и първата му мисъл пак беше тя.Ето тогава имаше такава голяма нужда от нея,а кой беше там Корай и Ханде.И когато разбра че и се прави на заспала,ето там вече му прикипя.Много дълго стана,но като почна да разсъждавам и се самозабравям.Бяха деца и израстваха учейки се взаимно,време им беше нужно за да се опознаят и да не се спъват в едни и същи камъни  Peace

# 158
Джейн, добре дошла и от мен.
Аз нямам проблем с половинката си, нито относно гледането на сериала, нито относно темата, по простата причина, че вече е свикнал и се е предал. Joy
Брях, не съм я виждала досега newsm78 тази му снимка.

# 159
Скрит текст:
Добро утро...мисля си и аз,много за връзката им,тя си беше вечно гузна..не вярваше в себе си,толкова уверена беше КОГАТО лъжеше...а след като стана ясно каква е,колкото повече се разкриваше пред Емир...толкова по свита в себе си ставаше и се затваряше Ферия newsm78...тази личностна незадоволеност и липса на самочуствие..борбеност е до голяма степен резултат на възпитание....казвам го като родител и дъщеря...възпитана съм да се боряяяяяяяя до дупка,да възпитана съм така,не съм си била такава!!! Нямаше трудност в живота ми за която родителите ми да не знаят и да не си ми казвали дори и през сълзи че ТРЯБВА да я премина/изживея/направя нужното за да успея...не са ми предлага да мълча...да заобиколя проблема,сега вече САМА го правя и уча децата си да са такива.Ферия не знаеше КАК не беше научена да се бори...за разлика от ЕМИР той си оцеляваше САМ-парите не са всичко...той си се беше самосъздал..такъв...и да определено казваше ВСИЧКО до определено време...след това и той спря да говори.....като Ферия,просто се измори,а като се измориш края идва естествено....много тежка беше връзката им и за двамата.Както искате разбирайте но 3те години раздяла бяха за добро!!!! След това се преродиха,оцениха какво са имали и могат да имат,да нараниха се,но няма непростими неща...ИМА ЛЮБОВ,тази магия която заличава сълзите и болката в гърдите,тази която ни кара да летим...за минутка,две или за дни...но не се забравя,тя ни крепи и кара да се усмихнем ...само тя! Love Love

Каквото и който се опитваше да се намеси между тях НЕ УСПЯ-само смъртта ги раздели и дори физически Фери да не беше с него,в сърчицето му е  Love

Скрит текст:
Според мен, ако не беше излъгала, Емир нямаше изобщо да й обърне внимание. Първоначално й обърнаха внимание, защото мислеха, че е от техния сой, чак после се влюби в нея т.е. без лъжата нямаше да й даде шанс да я опознае  Peace
Здравейте,

И аз да изкажа мнението си по темата за лъжите на Фериха.

Всички пишете колко много лъгала Фериха сякаш е някаква безогледна лъжкиня която си е поставила за цел с лъжите си да оплете един богаташ в мрежите си. Аз не видях това. Фериха излъга веднъж - ДА - в самото начало - и лъжата хич не беше малка. Каза, че баща й е хотелиер, а брат й учи не къде да е, а в Америка (това как й го роди главата незнам. Като го чух, ей така  Shocked се ококорих).

Кое обаче доведе до тази лъжа?

1. Може би всичко започна пак от Джансу или по-точно от Санем и жлъчната й забележка, че "даже слугинското момиче е влязло в университета, а Джансу не (въпреки скъпите чатни уроци и т.н.). Т.е. хората от съсловието на Джансу, Емир, Ханде, Корай съдеха за другите по социалния статус на останалите, а не по техните способности и качества.

2. Да не забравяме първия ден в училище и първата представа, която Ферия получи за Емир и компанията му от разказа на Гюндже - той беше представен като playboy, Кралят на нощта, най-желаният ерген в университета, който обаче не си губи времето с обикновени студентки, а всяка вечер е с различни жени и то не какви да е ами манекенки, актриси .......

И после дойде първата им среща (блъскането с колата) .... и Емир се сблъска с момиче, което "не му цепи басма". Тя не го отрази като Краля на нощта, както правеха всички останали, не му се хвърли на врата, напротив - "Кой си ти и на кого и за какво ще плащаш?". Това определено привлече вниманието му и събуди в него инстинкта на ловец и може би любопитството му.

3. В същия първи ден, на двора, тя се огледа и какво видя? Добре облечени млади хора с възможности, всички бяха с телефони с touch screen, всичките със самочувствие ... 

После дойде и запознанството - Емир беше активния и гонещия в случая. И ако Ферия не беше облечена със скъпите дрехи на Джансу дали наистина щеше да си направи труда да я преследва и да иска да се запознае с нея newsm78. Едва ли. Вярно, че причината уж беше чувството му за дълг - беше й счупил телефона и трябваше да й го плати или да й купи нов. Но тя ясно му даде да се разбере, че не очаква това от него.

Вярно мечтите на майка й бяха да си намери богат съпруг и да живее като принцеса, но тя беше тръгнала на училище (в университета) за да се изучи, а не на лов за богаташи. Аз не видях умисъл в действията й спрямо Емир в тази посока. Ако вземем за пример Сахер и я съпоставим с Фериха .... Сахер си беше типичната златотърсачка, която във всичките си действия се ръководеше единствено и само от парите, при нея нямаше любов, нямаше подбор (направо се погнусих като я дадоха в леглото с Феяз - много ми беше гнусен този човек, а тя ако не друго поне беше хубавка). При Ферия не видях такъв стремеж нито в началото, нито по-късно. Тя просто искаше да я приемат заради самата нея, заради качествата й, а не като "портиерката" или "слугинското момиче". А, съгласете се, тя имаше качества и способности - никак не е малко да спечелиш стипендия в частен университет, при това май беше с най-висок резултат. Но никой не забелязваше това - дори най-добрата й приятелка, с която са отраснали винаги е поставяла бариерата на различното им социално положение, а Джансу беше дори на по-ниско ниво от Емир и компания (все пак живееше в апартамент, а не като тях в богаташка къща).

И после дойде поканата за кафето, където я поставиха на кръстосан разпит. И какво видя там тя? Видя едни хора, за които не е проблем да изпълнят всяка своя прищявка, с едно влизане в интернет, в рамките на 5 минути те можеха да си уредят пътуване до Париж и какво ли не, а тя не можеше и да си помисли за това.

И тук дойде ЛЪЖАТА - най-голямата. Каза, че баща й е хотелиер. А и какво друго да каже, това очевидно беше най-познатото й нещо, за което се сети (пак покрай Джансу). Ако предварително си беше поставила за цел да оплете Емир в мрежите си лъжейки го, може би щеше да измисли нещо по-достоверно. Дори си мисля, че към този момент тя за миг не си е помислила, е може да се случи нещо между нея и Емир.

А какво би се случило, ако беше казала, че баща й е портиер newsm78
И на мен ми е любопитно да гледам филма и в този му вариант. Как биха се представили останалите герои тогава. Какво щеше да направи Емир ....... много ми е любопитно. Но си мисля, че при тази още толкова начална среща, те щяха да я отсвирят. А й като си помисля за нейното гордо поведение, когато по-късно Емир я преследваше и се опитваше да й даде телефона, каква ли щеше да е реакцията му - може би щеше да си каже: "Тази пък за каква се мисли?" Все пак за него портиерите си бяха един вид слуги, които са там, за да изпълняват черната работа. Показателно тук беше отношението на компанията към Гюндже (а нейните родители, макар и не богати, все пак бяха учители). А и във филма никъде не видях Емир (за разлика от баща си) да се заглежда по помощния персонал, а в тях работеха все млади и хубави момичета.

Останалото, според мен беше просто премълчаване на истината и стечение на обстоятелствата. А и всички пропускате приноса на Емир за това премълчаване. Той сам си даваше отговорите и си правеше изводите - видя я със Санем и реши, че тя й е майка и че Ферия живее в онзи апартамент; че работи в ресторанта на баща си; че яхтата е тяхна и т.н. Тя премълчаваше, да, не я оправдавам за това или поне до известно време време.

Много по-рано според мен трябваше да му каже истината - още преди появата на Санем, яхтата, Левент като участници в цялата история. С тях нещата наистина загрубяха и ЛЪЖАТА вече стана много голяма, направи го на глупак пред самия себе си, пред приятелите му, пред родителите му, пред непознати хора. Но и сам той помогна за това. И както каза тя по-късно "Това, което направих аз не беше умишлено." Той сам се убеди в това по-късно (когато отиде да живее в блока). Но това е тема на друг разговор.

Извинявайте за прекалено дългия пост.

ПП: Радвам се, че сте оценили труда ми по 58 епизод и че така ви доставих радост и удоволствие от гледането на любимия ни филм. По този повод и аз ви благодаря за цветята, усмивките, добрите думи.

# 160
Имаме ново дошла добре дошла сред нас. Hug
Ива честито и браво на синът ти нека все така да е добър във всичко. Hug Hug

# 161
Охххх, аз със закъснение, но чак сега разбрах, Embarassed Иве, честит успех на сина ти и нека имаш още поводи за да се гордееш с него.
Привет 55 и на появилите се след мен.

# 162
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вярче,а така по разгърден си го сложила,ама само леко загатва за какво става въпрос Mr. Green  Добре дошли на новите Hug

# 163
Вяра,  Hug честит подпис и на теб. Много ми харесва, особено левия ти крачол. Laughing
Толкова съм се смяла на този момент с Чет и Хевес.  Joy
остана си ми любим от целия сериал този момент и като ми е тъжно нещо си ги пускам да им се посмея малко  Mr. Green много исках те двамката да просъществуват като двойка - той дявол и много хитър,а тя си е ангелче и страшно тъпа и наивна милата  Joy

# 164
ох ще се пръсна от гордост.....
Скрит текст:
сина ми е първи в едно съзтезание по математика за цяла Варна.....направо получих сърцебиенеееееее Crazy
Обичам си детето толкова толкова е отговорен и умен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Почерпете се,надявам се да не ви подразня с  това мое спамене но треперя от вълнение ощеееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
направо плача ooooh!

Честито, Иве.
Скрит текст:
Дано и занапред да продължава така детето. За европейско кенгуру ли става въпрос? И кой клас?

Общи условия

Активация на акаунт