Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 799
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Скрит текст:
 Моя човек,дето не му харесвате ушите Mr. Green

като се замисля те-ушите ,са перфектните любовни дръжки  Mr. Greenколкото по-големи и стърчащи,толкова по добре
  Без да се замисляте Mr. Green
при тази гледка кой то гледа ушите  Mr. Green

# 181
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
На маскеният бал ей така трябваше да постъпи както бяха на парапета с Едже Mr. Green

# 182
Скрит текст:
  Чепика пред блока Mr. Green

Това ще да е било на млади години  Joy

# 183
  • Под Сините камъни
Скрит текст:
Скрит текст:
Добро утро...мисля си и аз,много за връзката им,тя си беше вечно гузна..не вярваше в себе си,толкова уверена беше КОГАТО лъжеше...а след като стана ясно каква е,колкото повече се разкриваше пред Емир...толкова по свита в себе си ставаше и се затваряше Ферия newsm78...тази личностна незадоволеност и липса на самочуствие..борбеност е до голяма степен резултат на възпитание....казвам го като родител и дъщеря...възпитана съм да се боряяяяяяяя до дупка,да възпитана съм така,не съм си била такава!!! Нямаше трудност в живота ми за която родителите ми да не знаят и да не си ми казвали дори и през сълзи че ТРЯБВА да я премина/изживея/направя нужното за да успея...не са ми предлага да мълча...да заобиколя проблема,сега вече САМА го правя и уча децата си да са такива.Ферия не знаеше КАК не беше научена да се бори...за разлика от ЕМИР той си оцеляваше САМ-парите не са всичко...той си се беше самосъздал..такъв...и да определено казваше ВСИЧКО до определено време...след това и той спря да говори.....като Ферия,просто се измори,а като се измориш края идва естествено....много тежка беше връзката им и за двамата.Както искате разбирайте но 3те години раздяла бяха за добро!!!! След това се преродиха,оцениха какво са имали и могат да имат,да нараниха се,но няма непростими неща...ИМА ЛЮБОВ,тази магия която заличава сълзите и болката в гърдите,тази която ни кара да летим...за минутка,две или за дни...но не се забравя,тя ни крепи и кара да се усмихнем ...само тя! Love Love

Каквото и който се опитваше да се намеси между тях НЕ УСПЯ-само смъртта ги раздели и дори физически Фери да не беше с него,в сърчицето му е  Love

Скрит текст:
Според мен, ако не беше излъгала, Емир нямаше изобщо да й обърне внимание. Първоначално й обърнаха внимание, защото мислеха, че е от техния сой, чак после се влюби в нея т.е. без лъжата нямаше да й даде шанс да я опознае  Peace
Здравейте,

И аз да изкажа мнението си по темата за лъжите на Фериха.

Всички пишете колко много лъгала Фериха сякаш е някаква безогледна лъжкиня която си е поставила за цел с лъжите си да оплете един богаташ в мрежите си. Аз не видях това. Фериха излъга веднъж - ДА - в самото начало - и лъжата хич не беше малка. Каза, че баща й е хотелиер, а брат й учи не къде да е, а в Америка (това как й го роди главата незнам. Като го чух, ей така  Shocked се ококорих).

Кое обаче доведе до тази лъжа?

1. Може би всичко започна пак от Джансу или по-точно от Санем и жлъчната й забележка, че "даже слугинското момиче е влязло в университета, а Джансу не (въпреки скъпите чатни уроци и т.н.). Т.е. хората от съсловието на Джансу, Емир, Ханде, Корай съдеха за другите по социалния статус на останалите, а не по техните способности и качества.

2. Да не забравяме първия ден в училище и първата представа, която Ферия получи за Емир и компанията му от разказа на Гюндже - той беше представен като playboy, Кралят на нощта, най-желаният ерген в университета, който обаче не си губи времето с обикновени студентки, а всяка вечер е с различни жени и то не какви да е ами манекенки, актриси .......

И после дойде първата им среща (блъскането с колата) .... и Емир се сблъска с момиче, което "не му цепи басма". Тя не го отрази като Краля на нощта, както правеха всички останали, не му се хвърли на врата, напротив - "Кой си ти и на кого и за какво ще плащаш?". Това определено привлече вниманието му и събуди в него инстинкта на ловец и може би любопитството му.

3. В същия първи ден, на двора, тя се огледа и какво видя? Добре облечени млади хора с възможности, всички бяха с телефони с touch screen, всичките със самочувствие ... 

После дойде и запознанството - Емир беше активния и гонещия в случая. И ако Ферия не беше облечена със скъпите дрехи на Джансу дали наистина щеше да си направи труда да я преследва и да иска да се запознае с нея newsm78. Едва ли. Вярно, че причината уж беше чувството му за дълг - беше й счупил телефона и трябваше да й го плати или да й купи нов. Но тя ясно му даде да се разбере, че не очаква това от него.

Вярно мечтите на майка й бяха да си намери богат съпруг и да живее като принцеса, но тя беше тръгнала на училище (в университета) за да се изучи, а не на лов за богаташи. Аз не видях умисъл в действията й спрямо Емир в тази посока. Ако вземем за пример Сахер и я съпоставим с Фериха .... Сахер си беше типичната златотърсачка, която във всичките си действия се ръководеше единствено и само от парите, при нея нямаше любов, нямаше подбор (направо се погнусих като я дадоха в леглото с Феяз - много ми беше гнусен този човек, а тя ако не друго поне беше хубавка). При Ферия не видях такъв стремеж нито в началото, нито по-късно. Тя просто искаше да я приемат заради самата нея, заради качествата й, а не като "портиерката" или "слугинското момиче". А, съгласете се, тя имаше качества и способности - никак не е малко да спечелиш стипендия в частен университет, при това май беше с най-висок резултат. Но никой не забелязваше това - дори най-добрата й приятелка, с която са отраснали винаги е поставяла бариерата на различното им социално положение, а Джансу беше дори на по-ниско ниво от Емир и компания (все пак живееше в апартамент, а не като тях в богаташка къща).

И после дойде поканата за кафето, където я поставиха на кръстосан разпит. И какво видя там тя? Видя едни хора, за които не е проблем да изпълнят всяка своя прищявка, с едно влизане в интернет, в рамките на 5 минути те можеха да си уредят пътуване до Париж и какво ли не, а тя не можеше и да си помисли за това.

И тук дойде ЛЪЖАТА - най-голямата. Каза, че баща й е хотелиер. А и какво друго да каже, това очевидно беше най-познатото й нещо, за което се сети (пак покрай Джансу). Ако предварително си беше поставила за цел да оплете Емир в мрежите си лъжейки го, може би щеше да измисли нещо по-достоверно. Дори си мисля, че към този момент тя за миг не си е помислила, е може да се случи нещо между нея и Емир.

А какво би се случило, ако беше казала, че баща й е портиер newsm78
И на мен ми е любопитно да гледам филма и в този му вариант. Как биха се представили останалите герои тогава. Какво щеше да направи Емир ....... много ми е любопитно. Но си мисля, че при тази още толкова начална среща, те щяха да я отсвирят. А й като си помисля за нейното гордо поведение, когато по-късно Емир я преследваше и се опитваше да й даде телефона, каква ли щеше да е реакцията му - може би щеше да си каже: "Тази пък за каква се мисли?" Все пак за него портиерите си бяха един вид слуги, които са там, за да изпълняват черната работа. Показателно тук беше отношението на компанията към Гюндже (а нейните родители, макар и не богати, все пак бяха учители). А и във филма никъде не видях Емир (за разлика от баща си) да се заглежда по помощния персонал, а в тях работеха все млади и хубави момичета.

Останалото, според мен беше просто премълчаване на истината и стечение на обстоятелствата. А и всички пропускате приноса на Емир за това премълчаване. Той сам си даваше отговорите и си правеше изводите - видя я със Санем и реши, че тя й е майка и че Ферия живее в онзи апартамент; че работи в ресторанта на баща си; че яхтата е тяхна и т.н. Тя премълчаваше, да, не я оправдавам за това или поне до известно време време.

Много по-рано според мен трябваше да му каже истината - още преди появата на Санем, яхтата, Левент като участници в цялата история. С тях нещата наистина загрубяха и ЛЪЖАТА вече стана много голяма, направи го на глупак пред самия себе си, пред приятелите му, пред родителите му, пред непознати хора. Но и сам той помогна за това. И както каза тя по-късно "Това, което направих аз не беше умишлено." Той сам се убеди в това по-късно (когато отиде да живее в блока). Но това е тема на друг разговор.

Извинявайте за прекалено дългия пост.

ПП: Радвам се, че сте оценили труда ми по 58 епизод и че така ви доставих радост и удоволствие от гледането на любимия ни филм. По този повод и аз ви благодаря за цветята, усмивките, добрите думи.

Манка и аз мисля като теб.Ако Фериха още в началото на връзката им беше казала коя е никой нямаше да я отрази.А Емир ми се струва,че щеше да отнесе доста подигравки,че краля на ноща тича след портиерска щерка.А и Фериха може би нямаше да му има доверие.Майка и нали веднъж каза,че ще се превърне  в боклук за една нощ  ooooh! и тя щеше да си мисли дали Емир нея използва само зада я вкара в леглото си.Нея оправдавам за лъжите и имаше предостатъчно възможности да му каже по рано,но и не беше само тя виновна за всичко,тя просто не отрече когато я питаша за семейството и
   А нима когато не отречеш не е един вид лъжа,в даден момент беше длъжна да му каже,виждаше много добре накъде отиват нещата и пак мълчеше,той не заслужаваше да научи така Peace
Да лъжа е! Аз и затова писах ,че не я оправдавам.Просто тогава така се стекоха обстоятелствата.Също и написах,че имаше много възможности да му признае коя е ама ги изпусна.По същия начин не оправдавам и Емир за някои негови действия.По все пак точно това тяхно поведение ни задържа вниманието към тях и в по късен етап се влюбихме с тях като двойка. Peace
Скрит текст:

Ох Чепика е .... hahaha

# 184
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

като се замисля те-ушите ,са перфектните любовни дръжки  Mr. Greenколкото по-големи и стърчащи,толкова по добре
 Ти търси повечко медец,не се заглеждай по чужди уши Mr. Green

# 185
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

Да черно бяла е лентата,и какъв е пъргавелко Mr. Green

# 186
Да обаче това за една нощ не беше вярно че ще си легне с нея и ще я зареже. Но все пак ако не беше го лъгала със сигурност нямаше да и обърне и грам внимание може би за една нощ да и може би тогава щеше да иска нещо повече от една нощ. Тъй като и да не забравяме че тя не е била с момче до сега и може би щеше да му гузна съвеста.Но сценария е друг.

# 187
  • Някъде там
Привет отново  Hug
Вери Честит ти крачол  Mr. Green  Hug
Манка Абсолютно подкрепям написанот от теб, но както и Ирка каза трябваше много по рано да му признае и то в очите, а не с това писмо  Close. Ако толкова много обичаш човека до себе си с разни писма ли ще му се обясняваш  Naughty. Може би един от подходящите моменти да си признае беше когато и предложи да се омъжи за нея, защото нещата вече ставаха прекалено сериозни, но тя започна да реве и човека се чуди какво и става. Ами много се ядосах тогава направо откачих той милия с такова желание приготви всичко за  да и даде пръстена и накрая тя пак си премълча не го приех ама изобщо Crossing Arms. Това е лично мнение  Hug
Романтиче  Много си ми хубава отново  Hug  Heart Eyes
Ирка  Hug Наде  Hug Пейкова  Hug

Здравейте и на новите момичета  wavey  Hug

# 188
Скрит текст:

Ти търси повечко медец,не се заглеждай по чужди уши Mr. Green
дръж си го дръж  Mr. Green на мен мойто си ми харесва достатъчно, а и чак толко не го загледждат,но ти как ще се оправиш незнам  Mr. Green не стига че хубав,гладък ами и стриптизьор бил тцтц не ти завиждам  hahaha

# 189
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
  Изрових и това за Чепика,на младини,голям плейбой бил Joy Joy

# 190
Скрит текст:
Joy Joy Joy

Цитат
Скрит текст:
Joy Joy Twisted Evil

# 191
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пазя си го аз със зъби нокти,отбивам атаките Mr. GreenЕ той само ролята му беше такава,иначе само в нас Mr. Green

# 192
  • Под Сините камъни
Да обаче това за една нощ не беше вярно че ще си легне с нея и ще я зареже. Но все пак ако не беше го лъгала със сигурност нямаше да и обърне и грам внимание може би за една нощ да и може би тогава щеше да иска нещо повече от една нощ. Тъй като и да не забравяме че тя не е била с момче до сега и може би щеше да му гузна съвеста.Но сценария е друг.
Галя,него въобще нямаше да го огрее да легне с Фериха било и за една нощ.Но ако той знаеше от първият момент коя е щеше да я преследва само за да я вкара в леглото защото е по различна от другите, последствие щеше да я опознае и да си промени намеренията.Но както писа ти това е друг сценарии.
За мен беше подходящ момент и когато се скараха заради брат и и тя го пита ако аз бях дъщеря на портиери щеше да си с мен.
Скрит текст:
 Изрових и това за Чепика,на младини,голям плейбой бил Joy Joy
Ирка ще ни умориш от смях  hahaha

# 193
  • София
днес май ще гледаме сдобряването  newsm44

# 194
  • У Диспансера ...♥♥♥
Капризче Hug аз също се ядосах когато и предложи,а тя седна и почна да реве,момчето да се чуди какво и стана ,такова предложение за женитба и направи,мечта направо,тя заби коленете и амииии не мога,защо амиииии не може да отговори.Толкова ми стана мъчно за Емир тогава,насълзиха му се очите на милия Sad

Общи условия

Активация на акаунт