Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 777
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Аз за лъжите,мога да я оправдая в началото,после не,като се притеснява за колата да спре с момчето,а не да ги задълбава все повече,после видяхме момиче със същия социален статус като нейния,което нямаше проблеми с това че не от богато сенейство Peace При нея се е появил комплекс от това че отблизо вижда как живеят те,покрай работата на майка и,и това че са портиери Peace

Не съм много сигурна, че социалния статус на родителите на Азра беше същия. Да, бяха по-обикновени хора, от народа (съдим за това по поздрава им), но те бяха много по-прилично облечени в сравнение от родителите на Ферия. Виж Чепика в какъв вид отиде във университета - със скъсаните обувки, с които чистеше (по-късно дадоха, че има и здрави обувки). Той дори не се замисли в какъв вид отива там и че може да изложи дъщеря си.
А и когато Емир се опита да й каже същото и тя му отговори, той се замисли и замълча .....

# 241
Скрит текст:
ей на това се вика пижамено парти

# 242
Чепика,когато Емир биеше Мехмед пред блока  Mr. Green

newsm10 smile3532

# 243
Вярче Joy Joy Joy точно такъв му беше погледа,а там как се накефих,пууу викам хайде ся мъжа големия пък не можа да се изправи даже,Емко беше като танк,а Корай пак откъде прелетя не разбрах Mr. Green Вярче много хубави стихове,на моменти виждахме Емко да прави точно това Hug
като жално кученце беше  Joy и аз много се радвах и си крещях в нас - давайл,прибий го този а-у естествено помислиха ме за луда в нас ама сефте  Mr. Green а Корай идваше към тях затова изскочи изведнъж Simple Smile

# 244
Момичета това ми хареса много,и ще го споделя с вас Hug    
Скрит текст:
Не се боя за себе си. Изобщо!
И друг път са ме удряли в гърба.
И друг път са превръщали във общо -
моето. Аз свикнах да деля...

Не се боя да вия като куче
над своето оръфано сърце.
Щом нещо е решило да се случи -
приветствам го дори със две ръце.

Издържам на различни катаклизми.
(Отдавна си говорим с тях на ''ти''.
Сервирам им кафе. Не са капризни).
Боли ли ме? Е, колко да боли?!

Тя - болката ми стана втора кожа...
За себе си сега не се боя.
Това, че пак ще молиш, ме тревожи.
Предлагам ти да си спестиш срама.
Heart Eyes Heart Eyes
Ирка , благодаря ти за тези стихове  Hug  Heart Eyes
Също и за гифчетата...не мога да си намеря място от смях  Joy Joy Joy...

txtloves Когато тя си тръгне бясна – Последвай я! Когато гледа устните ти – Целуни я!Когато те бута или те удря – Стисни я и не я оставяй да си тръгне! Когато започне да те псува – Целуни я и й кажи, че я обичаш! Когато е тиха – Попитай я какво не е на ред! Когато те игнорира – Дай й своето мнение! Когато се отдръпне – Придърпай я обратно! Когато я видиш в лоша светлина – Кажи й, че е красива! Когато я видиш, че започва да плаче – Просто я дръж и не казвай дума! Когато я видиш да върви – Промъкни се и я прегърни в гръб!Когато е изплашена – Защити я! Когато лежи на рамото ти – Вдигни главата й и я целуни! Когато открадне любимата ти тениска – Остави я да я задържи и да спи с нея! Когато те дразни – Подразни я и ти и я накарай да се засмее! Когато не отговаря дълго време - Успокой я, че всичко е наред! Когато те погледне със съмнение – Подкрепи с истината! Когато каже, че те харесва – Това е така, повече отколкото можеш да разбереш! Когато ти каже тайна- Пази я сигурна и не я казвай! Когато те гледа в очите – Не поглеждай настрани, докато тя не го направи! Когато й липсваш – Вътрешно я боли! Когато разбиеш сърцето й – Болката никога не изчезва истински! Когато каже, че това е краят - Тя все още иска да бъдеш нейн! ♥  txtloves

Heart Eyes това също е много красиво....

# 245
  • Някъде там
скакалинка Много са ти хубави дрешките  Heart Eyes  Hug
Скрит текст:

чепика на младини  Twisted Evil
Ужас  #Silly
Релаксче  Hug

# 246
Ама и  Азра  си говореше свободно.Само да помоля ако може тези диалози да ги преведете и пуснете ще съм много благодарна. Hug Hug

# 247
Скрит текст:
Халил получи факс /изтрещя/
моля ти се,това му е нормалното състояние  Joy

# 248
Аз за лъжите,мога да я оправдая в началото,после не,като се притеснява за колата да спре с момчето,а не да ги задълбава все повече,после видяхме момиче със същия социален статус като нейния,което нямаше проблеми с това че не от богато сенейство Peace При нея се е появил комплекс от това че отблизо вижда как живеят те,покрай работата на майка и,и това че са портиери Peace

Не съм много сигурна, че социалния статус на родителите на Азра беше същия. Да, бяха по-обикновени хора, от народа (съдим за това по поздрава им), но те бяха много по-прилично облечени в сравнение от родителите на Ферия. Виж Чепика в какъв вид отиде във университета - със скъсаните обувки, с които чистеше (по-късно дадоха, че има и здрави обувки). Той дори не се замисли в какъв вид отива там и че може да изложи дъщеря си.
А и когато Емир се опита да й каже същото и тя му отговори, той се замисли и замълча .....
Относно това в какъв вид отиде Чепика в унито при Фери, не е въпрос на беднотия, а на немърливщина от негова страна и не само.
И той, и Зехра се обличаха, като клошари, при все, че нямаха никакви разходи за ток, вода, отопление, и наем живеейки като портиери в блока. Това за мен означава, че каквото са изкарвали през годините са го изяждали и не са пестили пари.
Не ги оправдава и затова, че дори и една боя не са сложили в стаите си, а в на Фери даже стените бяха олющени. Това за мен не е беднотия, защото те определено не са прошляци и бедняци, а е въпрос на манталитет и начин на живот, който водят открай време и, с който са свикнали.
Рени, благодаря ти. newsm51

# 249
Скрит текст:

Джансу разбра,че е тъпа и взе да се самошутира

# 250
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Ти, моя милост и другите в мен Ти познаваш всичките ми аз. Нежната, гальовна като коте, другата - препила с тишина, измълчала чак до край живота. Лошата - ядосана и гневна. Лиглата, която те разсмива. Сръдлата, която те изнервя. Влюбената - истински щастлива. Тъжната...а тя те натъжава... И онази, дето се страхува. Спящата Красавица. И жабата. (И при двете става със целуване.) Доверчивата, наивна чак до глупост. Умната (понякога се случва). Половинката ти абсолютна лудост. И онази, дето е заключила кулата си с десет катинара, тъй като светът навън я плаши. Ти познаваш цялата ми шареност. Всичките жени във мен познаваш. И те всички искат да останеш. Искат да ги искаш всички, всички! Да ти кажа ли една мъничка тайна? Всички ние много те обичаме.
  Точно за Фериха се отнася към вчерашния епизод Peace

# 251
Релакс hahaha hahaha hahahaКак не ми е добре екстра ми идва тоя смях Laughing

# 252
Скрит текст:
Ти, моя милост и другите в мен Ти познаваш всичките ми аз. Нежната, гальовна като коте, другата - препила с тишина, измълчала чак до край живота. Лошата - ядосана и гневна. Лиглата, която те разсмива. Сръдлата, която те изнервя. Влюбената - истински щастлива. Тъжната...а тя те натъжава... И онази, дето се страхува. Спящата Красавица. И жабата. (И при двете става със целуване.) Доверчивата, наивна чак до глупост. Умната (понякога се случва). Половинката ти абсолютна лудост. И онази, дето е заключила кулата си с десет катинара, тъй като светът навън я плаши. Ти познаваш цялата ми шареност. Всичките жени във мен познаваш. И те всички искат да останеш. Искат да ги искаш всички, всички! Да ти кажа ли една мъничка тайна? Всички ние много те обичаме.
  Точно за Фериха се отнася към вчерашния епизод Peace
страхотно е   bouquet

# 253
  • У Диспансера ...♥♥♥

Аз нямам предвид Емир,а че на даденото момиче не му беше нужно да лъже че е богато,и нямаше проблем с това че е бедно Peace

# 254
  • на вълнолома
пристигам за партито и аз Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт