Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 864
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
spam2

Айде нащо момче почва след малко Partyдано го бие Praynig
де шго дават  newsm78

# 526
# 527
Здравейте всички  Hug  Hug

Какви засади му кроите на Чаги, чак и територии разпределяте.  Joy  Joy Ще го крадете ли?

# 528
spam2

Айде нащо момче почва след малко Partyдано го бие Praynig
де шго дават  newsm78
Филм+

# 529
Здравейте!

Добра и спокойна да е вечерта в понеделник! Grinning

Макар и вече към края си денят е специален, празничен...Благовещение беше!
Честит празник на всички, на всички жени получили благата вест за рожбите си, а на тези които тепърва им предстои това, момичета, пожелавам ви го от сърце! Hug
Да си майка е едно от чудесата на света за нас жените!   1stroller

Страхотно настроение има в темата, усеща се/чете се/ от постовете на всяка една от вас!
Благодаря! Hug   bouquet

Днес сте били и активни с мнения за сериала и героите ни, за мен бе повече от приятно четиво!
Харесва ми разнообразието на позициите, поздравявам ви,  Hug    bouquet за тона, за изказа, за великолепната атмосфера на споделяне и обмяна на мисли сред зрители, фенове различни, но и обединени от една обща страст-ФЕмир! Heart Eyes

Темите и въпросите които сте засегнали и разгледали са повече от интересни и за мен, понеже са доста, ще се опитам да ги обединя в няколко пункта и по-късно ще споделя и аз, може би по-скоро посоката ми на размисли по тях, защото образите са разгледани в една цялост/всеки един разбира се, и Емир и Фериха/, която мен ме затруднява в обобщенията. newsm78

По-късно и няколко думи по теми на темата, а сега за епизода, 20-те минути днес. Thinking

Малко е, така е...ама да кажа като оптимиста...чашата е наполовина пълна, все е нещо, нали? Grinning

Няколко са само героите които видяхме тази вечер, сцените са обаче показателни за характерите им, за това какви ще са дори следващите им решения.
Всяка една емоция от днес, показва какво се таи, какво назрява във всеки един от тях и предстои да е мотив и фактор в следващите събития на сюжета.

Ще се опитам да бъда по-кратка. Peace

Зехра...не й е лесно на тази жена и това си е, донякъде я разбирам, умори се от проблемите на семейството си, на собствените й деца, сега и тези на Джансу й дойдоха до главата. От всякъде нещо и някой с неговата истина и тя отнася всичко. Сякаш се намира в центъра на бойно поле, накъдето и да се обърне няма от "нейните" -сама е... Rolling Eyes

В такива случаи наистина е трудно да си добър, дори и да си/а тя беше/ трудно е да си добрата и разбираща майка...предполагам затова така ненужно заядливо подхвърли на Фериха репликите какво да направи щом иска да разбере какво е правила Джансу в болницата.  Mr. Green
Сигурно и за това спомена за унижението, болката, / с това, че Фериха бе представила Санем за своя майка на Емир/ гнева дори се върна отново в думите на Зехра и тези думи захапаха зловещо наново собственото й дете...и нея, не се съмнявам в това. Rolling Eyes

Беше ненужно и грозно това от нея...та, тя знаеше, че момента за Фериха е толкова важен, детето й имаше нужда от разбиране и подкрепа повече от всякога.
Да, от разбиране имаше нужда и самата Зехра, така е, но тя беше майката, беше длъжна да може да изтърпи всичко.
Това е цената на майчинството...в него предел няма...след всяка стъпка последна винаги, винаги има още една...защото там е не кой и да е, а собственото дете.
Да си човек е отговорно, да си жена е отговорно, а майките имат и още една отговорност в повече...
и тя е да са майки! Peace

Не одобрявам поведението на Зехра в случая, но я разбирам чудесно, разбирам защо й е трудно и почти невъзможно да бъде онази която е, която искаше да е с близките си, и мога само да й съчувствам... Rolling Eyes

Много й се събра и все по-трудно носи собственият си живот като товар, като бреме... Rolling Eyes
Няма нищо/почти нищо/ от което и където да се "зареди", всеки и всичко само взема от нея... Rolling Eyes
Човек се изчерпва в един момент и когато няма какво да прибави...няма как... грешните поведения, силните и излишни думи, са просто логични следствия на обстоятелствата извън него.

Следва Халил... Thinking

Спокойна вечер за всички, докато пиша може с някого да не се засечем за днес! Hug

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 21:38 от margita9

# 530
няам го  Cry някой мой ли ми намери линк нещо

# 531
Здравейте всички  Hug  Hug

Какви засади му кроите на Чаги, чак и територии разпределяте.  Joy  Joy Ще го крадете ли?

HugТе докат се наканят и хиенките го обсадиха Laughing

# 532
Такааа пхристигнахме, настанихме се, не се напъвайте излишно да идвате насам защото, ще ви посрещнем с това

Чаги го е купил специално за вас  Crossing Arms

# 533
Здравейте всички! Само да поздравя и се връщам да наваксам, щото да не пропусна адреса и тела на Чаги из страниците!
 spam2 bg bg bgАйде Гришоооо! Да види Мъри кой не бил тактик в играта аааа!

# 534
Не се надявайте на Прансу вече  спи дълбоко, Халилчо се погрижи

# 535
Здравейте всички! Само да поздравя и се връщам да наваксам, щото да не пропусна адреса и тела на Чаги из страниците!
 spam2 bg bg bgАйде Гришоооо! Да види Мъри кой не бил тактик в играта аааа!
Hug newsm10

Релаксче не можах да намеля Rolling Eyes

# 536
Добър вечер момичета,
Аз съм от тези, които са с Вас във всяка своя свободна минута,но не пишат.Тази вечер обаче,реших да  наруша правилата си и да Ви помоля нещо.Може ли да се поставите на мястото на Фериха в ситуация от 62-ри епизод?Много ще ми е интересно да прочета разсъжденията Ви,как ще реагирате ,ако минути след като  съпругът или приятелят Ви се е извинил,за това,че в гневът си не е успял да прецени,как изглеждат нещата отстрани, хукне да спасява бившата си приятелка,оставяйки човека, който уж му е най-върл съперник да се погрижи за Вас ?
Аз лично мисля,че още тогава бих го напуснала,а не както Фериха направи на много по-късен етап.И изобщо,след всяка преведена думичка,изречение,диалог или серия,съм много по-гневна на Емир,отколкото на Фериха.Например в 58-ми епизод,моето лично мнение е,че вървейки към родилното,той би трябвало да държи ръката на Фериха,а не на Руя.Така давайки си сили един на друг,биха могли да изживеят този труден и за двамата момент,доста по-безболезнено.Тогава мачканата и унизявана през целия ден Фериха щеше да има сили да остане до него,а не отново сама.Или по-точно ,отново да споделя с човека,който я разбираше най-добре,а не с човека, който обичаше . 
В общи линии бих могла много да критикувам Емир,респективно сценаристите.
Извинявайте за дългия пост

# 537
Такааа пхристигнахме, настанихме се, не се напъвайте излишно да идвате насам защото, ще ви посрещнем с това
Скрит текст:
Чаги го е купил специално за вас  Crossing Arms
Аз, пък, когато бях в тях не забелязах този домашен любимец. Давайте смело момичета - струва си!  newsm48

Релаксче,  Hug

# 538
Ох каква точка спечели Heart Eyes

# 539
Кака ви Ива Улусоева я чака това след малко, тъй като има съмнения за пакета

и оставам само аааааааааааз  newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт