Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 757
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Скрит текст:
Халил ви поздравява.  Mr. Green

# 511
завъртях се малко из къщи и немоа ви стигна  Mr. Green Киалче, Hug

# 512
  • в подножието на планината

Рая, Hug честита премяна!...чак сега забелязах, аз малко недовиждам, та ми е простено... Rolling Eyes

# 513
# 514
Някоя да го харесва с червени гащи?  Laughing

И питаш, с гащи, без гащи, всякак.  Mr. Green

# 515
Звезде,  Hug благодаря ти.

# 516
Скрит текст:
[video]http://www.vbox7.com/play:44a15e16a9[/video
]
Ох изтлъпнах от ужас ooooh!

А ти що се вълтиш Mr. Green

# 517
Някоя да го харесва с червени гащи?  Laughing
Скрит текст:
И питаш, с гащи, без гащи, всякак.  Mr. Green
Оо, знам, че без гащи ви е най присърце.   Mr. Green

# 518
# 519
Аз за лъжите,мога да я оправдая в началото,после не,като се притеснява за колата да спре с момчето,а не да ги задълбава все повече,после видяхме момиче със същия социален статус като нейния,което нямаше проблеми с това че не от богато сенейство Peace При нея се е появил комплекс от това че отблизо вижда как живеят те,покрай работата на майка и,и това че са портиери Peace

Не съм много сигурна, че социалния статус на родителите на Азра беше същия. Да, бяха по-обикновени хора, от народа (съдим за това по поздрава им), но те бяха много по-прилично облечени в сравнение от родителите на Ферия. Виж Чепика в какъв вид отиде във университета - със скъсаните обувки, с които чистеше (по-късно дадоха, че има и здрави обувки). Той дори не се замисли в какъв вид отива там и че може да изложи дъщеря си.
А и когато Емир се опита да й каже същото и тя му отговори, той се замисли и замълча .....

А някоя от вас има ли си представа какво точно си казват тогава newsm78

Заповядай, 31 еп.

В коридора на у-щето

Е-Виж това момиче. Виж семейството й. Толкова е било лесно, нали Фериха?

Ф-Лесно ли? Сега ти е лесно, но когато говореше за класовите различия в Ханде, така ли ти беше? На мен как ми беше? Каза, че не можеш да говориш с тези хора, но те са моите родители. Питах те какво, ще стане ако съм тяхна дъщеря? Когато не отговори нищо, дали ми беше лесно Емир? Сега когато съм виновна е много лесно да говориш велики неща, Емир.

# 520
# 521
# 522
 spam2

Айде нащо момче почва след малко Partyдано го бие Praynig

# 523
# 524

Тъкмо и аз за тях си мислех  Laughing Къде ли са се дянали  Mr. Green Сигурно вече пътуват нататък и нищо не казват  Whistling
newsm49
  car003 newsm01 newsm41 1dating luvbed
кво да ви казваме почти сме в квартала, Халил ни е опънал палатката като чу че ще крадем Ча и Фери ще е само негова, съдейства ни момчето и е инструктиран види ли БГ фенка да стреля на месо  Mr. Green

Е, не, не мога вече  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo и само тичам до едното място.

Общи условия

Активация на акаунт