Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 743
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Надуфче, аз се абстрахирам от резултата, кефя се само на добрата игра - мноого е надобрял и е наякнал - няма спор. Изби ме на поезия значи - "Хубавец, хубавец, със тяло на борец"  Joy Joy Joy

Неви  Hug
Това ли е?  newsm78

# 586
Марги, здрасти. За Халил - майка му всъщност видя накъде отиват работите, че Фериха е "подлудила, омагьосала" синчето й, но не можа да се противопостави. Ферито много здраво омайва мъжете - всеки от влюбените в нея, не успя да се откъсне и да я остави, дори здравомислещия и стабилен Левент, Фери всичките ги подлуди  Joy Mr. Green

Неви, привет! Hug

Да, майка му наистина видя нещата още в самото начало, уви това оказа обратен ефект...колкото повече и старателно се опитваше, искаше да му "отвори" очите, толкова подсилваше слепотата му към този му блян-Фериха и по някакъв начин гарантира лудостта му на следващите нива. newsm78

Неви, ще влезем в спор за момичето ми Wink ...тя каква вина има, че полудяват всички...така де... Joy Joy Joy
Сега сериозно...за лудостта на Емир донякъде може да отговаря...ама за тази на Левент...за нея...не.
Левент да ме извини,  Stop ама нещата от нейна страна си бяха винаги ясни, той си знаеше и сам прие това положение в което се оказа...невъзможен нейн отговор на чувствата му.

# 587
Ферито много здраво омайва мъжете - всеки от влюбените в нея, не успя да се откъсне и да я остави, дори здравомислещия и стабилен Левент, Фери всичките ги подлуди  Joy Mr. Green
hahaha Ти си измама, не жена.
твоето име е това ля ля ля  Joy

Joy Joy Joy

# 588
Киара  Hug и теб те изби на поезия гледам, ей това АФК не е шега работа  Joy

Снежи, айде бе, къде се губиш и аз имам да навксвам, ама Деа е разкрила, че Чаги се е преместил да живее сам в някакъв баровски квартал с частен парк, името започва с Б.../не го запомних/

# 589
сам в къща сяка вечер купони до зори  hahaha

# 590
Снежи LaughingДеа научила в кой квартал живее Чаги и тука се сформираха да ходят там  Laughingто засади то незнам си кво ама се оказа че Ани и Ива/двете хиенки/ били вече там и са барикадирали яко терена Laughing

# 591
Марги, не, тука сме успоредни - Фери няма вина, просто си е такъв натюрелът й - омайва мъжете и те не могат да се откъснат. Тя не е лъгала Левент, така е, дори трохичка надежда не му даде, но той видя, Че Емко е много зелен и се пали лесно и го прецени правилно - не Фери, Емир му даде надежда, че може да не я задържи и тогава Левент ще се бори на чисто.

# 592
не Фери, Емир му даде надежда, че може да не я задържи и тогава Левент ще се бори на чисто.
Ама много добре се изразяваш тази вечер, бре Неви. Някак си баш си ми в тона  Hug

Иначе, аз съм си поетична натура, ама държа поведение  Mr. Green

# 593
Надуфче, като гледам сега телевизията, почвам да се чудя, на Чаги татко му да не е от Хасковско  Mr. Green  newsm78

# 594
Скрит текст:

Heart Eyes

# 595
След АФК и производни аз също няма да бъда това което бях  Tired

# 596
Киарче, щото аз сума ти време бях за Ферилент, не мога да търпя да се тормозят жени, хеле пък влюбени до лудост, ама после....клекнах и се предадох и .... Фемир, това е.

# 597
Искам да изкажа мнение по въпроса за Руя и бебето. В момента в който отидоха в болницата и оная патка роди той нашичкия цял ден стоя в тоя пуста болница обади и се само веднъж еми той си е виновен за това че тя се направи на заспала никой не му е виновен да беше се прибрал за вечеря да поговорят не да и се извинява до като тя е с гръб към него.Можеше да легне при нея нямаше да го изгони от леглото. Тук Фериха няма да я критикувам.

# 598
Цитат
След АФК и производни аз също няма да бъда това което бях  Tired
Ани,  newsm10 newsm45
Нито пък аз, 100%.

# 599
След АФК и производни аз също няма да бъда това което бях  Tired
Това да не те притеснява. Тук всички сме от психодиспансера.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт