Искам да ви споделя моя проблем. Имах две несполучливи бременности. И в двата случая спря сърдечната дейност на бебето. Докторите така и не ми дадоха някакъв отговор.
Ако има някой с моя проблем, моля да ми пише

Много съжалявам за това, което ви се е случило, случи се и на мен. Фетус мортус - 18г.с. Моят съвет е - направете си всички изследвания, които можете да си позволите - имунологични, генетични (най-често от тях излиза проблемът), хормонални и за полово предавани болести - хламидии, уреплазми, микоплазми. Повтарям един от постовете по-горе, но това са обичайните заподозрени. Не си причинявайте повторно страдание, ако причината е можело да бъде открита. А това, че изследвания се правят след 3 аборта - за мен е абсурдно.... Към авторката на темата - на мен лично ми казаха, че понякога се случвало, Божа работа и т.н. и че при един случай изследвания нямало за какво да правя. Аз си ги направих на своя глава, четох за жени с по 5-6 аборта, докато ги насочат какви изследвания са им нужни и открият причината. За мен това е нечовешко. Аборт в 18 г.с. не е нещо безобидно, още по-малко два. Съветвам те ако имаш възможност, веднага да започваш с изследванията! При мен не излезе нещо конкретно, 2 мутации от генетичните изследвания, които според лекарите не са причина за случилото се, но не съжалявам за дадените пари, макар и не малко... Смятам, че съм направила зависимото от мен, едва от тук насетне е Божа работа вече.