Баща бие детето на площадка

• 46 179
  • 228
  •   1
Отговори
# 45
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Не разбирам какво толкова не е нормално в ситуацията?
Ясно е, че дъщеричката не си е свършила работата да гледа братчето, но не това е оновното в случая. По-скоро бащата е бил преуморен, иначе едва ли би збухнал така. Я си представи например че човека работи цяла седмица, идват събота и неделя, но почивка за него пак няма, щото трябва да гледа едни детита ... и те вместо да му помогнат му правят на инат. Еми не му издържали нервите.
Виж, ако си седеше вкъщи по цял ден, да е отпочинал, без да е трошил нерви цяла седмица на работа, тогава поведението му е укорително.

Полино, ши та изплюща,ма! Може ли  да  си  толкова  куха лейка  Shocked/ да ме извинява лейката, че  я сравнявам с  тебе/.
Колкото  ме  отврати   и потресе  постъпката  на  оня  "татко",  толкова  ме  отврати и  потресе и  коментара  ти.
Така  може  да малтретира  дете  само  някой  комплексиран  нещастник, който  има  до себе  си  комплексирана  нещастница  като  тебе, та  двамата  дружно  да си  доказват силата  пред   едно беззащитно човече.
Бас ловя, че  и  ти малтретираш детето  си, както и оставяш   таткото   също  да издевателства  над  него.
И не, не  се извинявам  за думите си.
Ако  едно  дете  има  родители  като  теб и оня "татко", врагове  не му трябват ooooh!

# 46
Моето дете се стряска  от сериозния тон на Тате, който понякога не се усеща  колко силно говори. Не дай си боже да си позволи  да му посегне или обиди, няма да не види никога и нищо не може да оправдае или извини тази постъпка.

# 47
[quote ]
Полино, ши та изплюща,ма! Може ли  да  си  толкова  куха лейка  Shocked/ да ме извинява лейката, че  я сравнявам с  тебе/......
[/quote]
 Peace - едно към едно с моето мнение,само ,че нямам дар слово и толкова интересен изказ,за да го предам толкова ярко и образно!

# 48
[quote ]
Полино, ши та изплюща,ма! Може ли  да  си  толкова  куха лейка  Shocked/ да ме извинява лейката, че  я сравнявам с  тебе/......
Peace - едно към едно с моето мнение,само ,че нямам дар слово и толкова интересен изказ,за да го предам толкова ярко и образно!
[/quote]
Абе какво толкова съм казала, че сте ме емнали?
Пак ще повторя, не можете да съдите човека преди да знаете подробностите.
И пак да попитам, кое е по-доре? Строго отношение и добър живот за детето, или гладуване и лош живот в дом за деца?

# 49
  • до една звездичка
Polina82, ти просто си безнадежден случай!!! ooooh! Tired

# 50
Е, какви са тези крайни казуси?! Тук иде реч за друго, как един баща не се владее и бие детето си.

# 51
Polina82, ти добре ли си? Нищо не може да оправдае малтретирането на дете. Като сте толкова заети и предпочитате да го наритате за 5 мин вместо да отделите 20мин и да му обясните защо не трябва да прави така, дайте 300лв на една детегледачка да се грижи за него...
А пък като сте толкова нервни и имате проблеми консултирайте се с психиатър, може да ви помогне... ooooh!

# 52
Само не разбрах тук какво общо има дома за деца?!!?  Или не съм чела внимателно  newsm78

ПП: Боят не е строго отношение. Това е малтретиране, в белите страни за това нещо може да влезе в затвора!

# 53
Полина, ставаш смешна с тоя много измъчен от работа татко Wink че и по 14 часа на ден, страшна диагноза му сложи от разстояние Laughing Значи колкото повече работи един човек, толкова повече има право да натупа децата си, защото той самият е оправял клюките и не си е свършил родителските задължения. Дано да се усетиш колко абсурдно звучиш Peace
Аз пък друга диагноза ще му сложа- мисля, че е безработен мухльо, който от години си търси работа като "шеф" и не се захваща с нищо друго, защото му е под нивото, затова и обикаля градинките с децата, докато жена му се бъхти да изхравна семейството и в събота, а той си изкарва "депресията" на децата, защото се чувства недооценен... и това е версия, нали? Wink

# 54
Полина май си го отнесе заслужено! Таткото, ако е постъпил така със сигурност един ден дъщеря му няма да го поглежда и с право!  Дано децата имат и майка ( ама не като Полина) и да се светне какво се случва ...
 newsm74  newsm20 За всички, които са на страната на детето и разумното отношение!

# 55
Нещо изпадате в крайности.Нещата не са така прости ,защото не са само бели и черни.
Полина поне в едно е права:Никой не одобрява агресивното отношение към децата по принцип,но то съществува.Това е факт.
Дори и въпросния татко две минути след случката вече сигурно е съжалявал.
Замислих се ,жена му сигурно много добре знае за избухливия му характер.
Може ли обаче да му предложи някакво лечение,лекарства за успокоение.Кой мъж ще приеме  newsm78
Може ли да бъде 24часа непрекъснато до децата за да ги предпази newsm78
Има ли смелостта да се разведе с две деца.Пък той нали ще продължи да се среща с тях,даже без нейно присъствие newsm78
Коя инстанция ще му отнеме родителски права заради въпросната случка?А трябва ли newsm78
Дали децата биха искали да живеят без баща newsm78

# 56
 Незнам жена му каква е ,има ли я ,няма ли я,и какво може и какво не,но ако аз имам проблем със съпруга ми заради такова нещо,ще обясна на детето си ,че трябва да ми казва когато прави така и после в нейно отсъствие ,ще го правя сам да си говори.Какво значи ,какво може да направи? Боже,боже,какви сте вие бе хора?! Съпруга ми ще ми тормози детето и аз няма да предприемам нищо?! Ти нормална ли си? Разбира се,че ако не се вразуми и до развод ще стигна.Трябва да живея с насилника на детето си ,защото искам цяло семейство?! И не-няма да я вижда след развод,защото има съд ,а това поведение е подсъдимо.Не мога да почврвам,че има хора ,които разсъждават по този глупав и първичен начин.

# 57
Нещо изпадате в крайности.Нещата не са така прости ,защото не са само бели и черни.
Полина поне в едно е права:Никой не одобрява агресивното отношение към децата по принцип,но то съществува.Това е факт.
Дори и въпросния татко две минути след случката вече сигурно е съжалявал.
Замислих се ,жена му сигурно много добре знае за избухливия му характер.
Може ли обаче да му предложи някакво лечение,лекарства за успокоение.Кой мъж ще приеме  newsm78
Може ли да бъде 24часа непрекъснато до децата за да ги предпази newsm78
Има ли смелостта да се разведе с две деца.Пък той нали ще продължи да се среща с тях,даже без нейно присъствие newsm78
Коя инстанция ще му отнеме родителски права заради въпросната случка?А трябва ли newsm78
Дали децата биха искали да живеят без баща newsm78
Не смятам, че агресията и деца въобще трябва да съществува в едно изречение. Не е въпросът кои прав, кои крив, а това, че е изключително крайно и недопустимо, безхаберно и граничещо с болен мозък такъв начин на мислене! Учудват ме хора, които допускат "инцидентни" случаи, допускат ритането за изблик, допускат, недопустими неща!!!! Факт е, че съществуват и изнасилвания на деца, убийства на деца, ама аиде щото тате е изморен веднъж е допустимо ?!?!?!?!?!  Shocked Голяма чат от мъжете искат жената да е домакиня и да си " знае мястото" , а когато това се случи той е измореният и с право да посяга... Аиде моля такива изказвания в боклука директно!
 Какво означава майката да му предлага лечение ?!?! Лечение за това, че си комплексиран кретен - НЯМА!  Naughty Нямал бил мъж да приеме, коя институция щяла да му вземе децата- кого защитаваме всъщност? И защо го правим? Разбирам, че жена му може и да знае, но това я прави още по- безхаберна! Няма сила на света, която да накара една истинска майка да остави да малтретират децата й, защото нямала смелост или е толкова приятно заблудена ... Съжалявам за тона, но наистина смятам, че две мнения по въпроса с шамарите и ритниците няма!  Дано не обидя никого, това е лично мое мнение и заставам зад думите си на 100 % . Случката е за възмущение не зависимо дали някой си, бил изморен, изтощен, слабоумен и нездравомислещ било баща, майка, сестра...
п.п.  Peace

# 58
Аз също не бих го допуснала.Но има една малка подробност ,аз нямам такъв мъж до себе си и не съм се сблъсквала с такива проблеми.Факт е обаче ,че не във всяко семейство е така.Ето авторката разказа една случка от живота....

# 59
Аз също не бих го допуснала.Но има една малка подробност ,аз нямам такъв мъж до себе си и не съм се сблъсквала с такива проблеми.Факт е обаче ,че не във всяко семейство е така.Ето авторката разказа една случка от живота....
Нищо лично  с горния пост   bouquet Просто наистина се ядосвам понякога на определен начин на мислене... Rumi345 дано никога не изпадаш в такива ситуации дори и като наблюдател!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт