Италия - 137 примадони

  • 31 454
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
  • Milano
  • Мнения: 4 372
Вчера бяхме на концерт на любимата група на мъжа ми - ЛИТФИБА.

По-налучкан подарък за Коледа не съм правила. Беше прекрасно да видиш колко е щастлив, човека до теб.
Концерта беше много хубав, радвам се че се бяха свършили билетите за януари, когато смятах да пратя брат ми с него...така сега аз намазах.
Бяхме съвсем близо до сцената (друг повод за кеф от негова страна, нали Пиеро Пелу' му е идол, но е бил само на концерти на Арена-та и във Форум-а), виждаше се чудесно (бяхме в Алкатраз).

Забравих да взема една кофа....да му събира потта от лицето Laughing
Днес е почти без глас.

За първи път ''зарязахме'' Лаура при баба й. Мислех си, че ще я разиграва както прави с нас (заспива късно- след полунощ, аз често преди нея, пък да сме си лягали всички заедно и т.н)...нищо подобно.
Заспала била в 21.30 и се била събудила в 9.30 сутринта. Как стана този номер - не ми стана ясно? newsm78....но ще го имаме впредвид и вбъдеще Mr. Green

# 16
  • Мнения: 653
Джоя,относно паста фило,в коя верига си я виждала ? Имам 1пакет бг.кори за баница и си ги пазя като злато,именно поради факта ,че никъде не съм ги виждала.

в есселунга например, предполагам и на други места...

# 17
  • Мнения: 6 913
Фио, аз един пакет с кокос имам, ама пък кекс нямам... Mr. Green

На диалект вие с Реджи пуснете тема. Аз тук владея комаско, да не съм ви бауша. Wink

# 18
  • Мнения: 5 710
Няма как да не се запиша при примадоните просто  Laughing.

Изписваме темите със страшна скорост обаче  Laughing.

Лени, ако не е тайна, за какво ти е тази чугунена чиния, нещо за кулинарните фотосесии ли? Този камамбер в листата за баница ще го правя утре или най-късно в сряда  Heart Eyes.

Да, започвам да събирам реквизит:) Чинията ми трябва ( заедно с много други неща, но едно по едно, об) за по-рустик излъчване на някои неща. Непременно да пишеш , като направиш рецептата на Лоис. За онова 'убавото момче ли ще готвиш:)


Фио, и Мирена, ако не намерите потърсете румънски магазин продават кори за баница  на Белла, които имат и производство за Румъни опаковката е същата, само на рум. пише.  Аз правя баница на Коледа  и последно от такъв магазин купих, но и аз държа във фризера 1-2 пакета кой знае откога  Rolling Eyes
Паста фило не съм виждала във веригите където аз пазарувам, но не съм и търсила особено. Аз купувах паста сфолия и бризе. С паста сфолия стават много прилични банички да не кажа че и по-хубави:)

# 19
  • Италия
  • Мнения: 490
Лени, банички с паста сфолиа мятам без проблем, но си е друго нашата баница  Wink, а моинкия само си мърмори за баклава /пътувал е до Турция преди години, та му е останал голям мерак  Simple Smile/.

Между другото обръщайте внимание на датата на скаденца на листите при съхранение във фризер  Peace. Аз така си бях оставила един пакет за новогодишна баница с късмети преди една година. На листите им оставаше още около 3 седмици преди да им изтече срока, обаче баницата вече имаше дъх на застояло. Хвърлих я, след като си обрахме късметчетата.

# 20
  • UK
  • Мнения: 2 235
Няма как да не се запиша при примадоните просто  Laughing.

Изписваме темите със страшна скорост обаче  Laughing.

Лени, ако не е тайна, за какво ти е тази чугунена чиния, нещо за кулинарните фотосесии ли? Този камамбер в листата за баница ще го правя утре или най-късно в сряда  Heart Eyes.

Да, започвам да събирам реквизит:) Чинията ми трябва ( заедно с много други неща, но едно по едно, об) за по-рустик излъчване на някои неща. Непременно да пишеш , като направиш рецептата на Лоис. За онова 'убавото момче ли ще готвиш:)
по-хубави:)

Е как  Wink ВидЕ ли го- убавец е, нали?  Grinning

# 21
  • Мнения: 5 710
Моите кори са на няколко години... ще ги хвърля:)

Льоли мдам. одобрявам, одобрявам  Simple Smile

# 22
  • Мнения: 653
аз пък имам паста фило, не знам защо я взех, като не понасям нито баници нито баклави. други идеи?

# 23
  • Мнения: 5 710
http://www.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fvimeo.com%2F622881 … muEAw6IKa&s=1

Това привлече погледите ни онзи ден ( с Льолката), погледни, но едва ли ще ти хареса
Все пак не е баница:0

# 24
  • Мнения: 653
не мога фейсбук
защо да не ми хареса?

# 25
  • Мнения: 1 545
Льоли, и аз одобрявам младежа  Wink
А в тази рецепта не разбрах какво е първоро нещо, което слагат върху корите, под прошутото? Идеи?
Мирена, паста фило скоро гледах в Карефур, а български кори -в интернационалните магазинчета, на Гарибалди е пълно.

# 26
  • Мнения: 5 710
Първо се слага конфитюр от круши, после е прошутото, след това камамбера .увива се на  пакетче
намазва се с яйце, пече се. Това е и отгоре май ( щото и аз не мога да отварям в момента) се аранжира пак с конфитюр и мандорле май имаше.

Джоя, като го гледаш кажи ( забелязала съм, че това което аз харесвам на теб не ти харесва, затова )

# 27
# 28
  • Мнения: 653
права си  Grinning
колко хиляди калории е този връх на кулинарията?

искам нещо ултра леко и ултра семпло 

# 29
  • Мнения: 5 710
е ще си го намериш:)

това трябва да е няколко хиляди калории, които Льоли доброволно ще дари на момъка и ще разберем вкусно ли е, или не е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт