Италия - 137 примадони

• 31 711
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
е ще си го намериш:)

това трябва да е няколко хиляди калории, които Льоли доброволно ще дари на момъка и ще разберем вкусно ли е, или не е  Mr. Green

а, това като изпитание за гаджето ли е? т.е. ако и това не откаже зна4и е много влюбен  Joy

# 31
Льоли,и къде може да се види младежа.....или нещо не съм схванала.. Rolling Eyes Mr. Green

10сент,и аз много обичам да ходя по магазини секондамано...много оригинални неща можеш да намериш. Преди кризата още повече. Ако не се бъркам ти имаш увлечение към чашите,което споделям - за мен питието си променя вкуса,ако не си е в подходящата чаша. Mr. Green

Дес, къде в Карефур има паста фило - във фризерите ли ?

Мирела,Лени, споделете как се правят банички с паста сфолия  Praynig- не остава ли сурова отвътре  newsm78

Напоследък италианците много са се отворили на тема паста фило и тъй като са мн.изобретателни съм виждала страхотни неща с нея  Peace

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 09:12 от fio'

# 32
Fiò, не във фризерите, а на хладилните витрини, до пастата сфоля. Това от скоро, преди никога не я бях срещала в Карефур. И все пак предпочитам българската, и по-евтина идва.

# 33
Аз имам някаква фиксация в чаши да. Нямам чак 'много', но имам чаши и обичам да пия и водата
в чаша, която си харесвам.

За банички с паста сфолия не, не стават сурови просто гледай да има достатъчно сирене, да не е съвсем течно от яйцето. Може и да не се навива, една моя позната прави като директно слага сместа в/у пастата сфолия и да ти кажа хич не е лошо.

# 34
  • Италия
Фио, това е, което казва Лени, нищо особено, а и като време отнема малко за приготвянето им.

Дес, за Гарибалди съм чувала, но ММ хич не му се занимава да търси, въпреки че е там на гарата всеки ден. Явно ще чакам моя час да обрискам района   Twisted Evil

# 35
На мен 3 деца ми взеха акъла и ми изпиха силичките. Забавно беше, ама сега искам някой да ми опече една баница.  Joy

# 36

Напоследък италианците много са се отворили на тема паста фило и тъй като са мн.изобретателни съм виждала страхотни неща с нея  Peace
ние в Бг ,със столетия ,баница и баклава само.... Sick Hug

какво правят с паста фило италианците, какви неща си виждала?

# 37
  • в едно миланско село
нова тема!  Shocked
немате умора, значи  Laughing
кулинарията с круша на мен много ми хареса, моментално ще я пробвам, хем нещо различно за Великден, че тъй или инак, само с мъж ми си ги ядем кулинариите.

изхвърлянето на храна от ресторанти и столове ми е зверски неприятно. не знам дали сме говорили, но имаше случай на уволнен персонал, щото си взели плодовете  Shocked
имайки в предвид, че никоя от наложените в други държави практики, тук не проработи (една от причините е точно в такива задръжки като на комшийката, сакън някой да не си помисли, че сме бедни). аз пък съм "за" - да се дава на служителите, или на желаещите семейства, ако баш не мож да се организира с благотворителните организации. безобразно ми се струва да се изхвърлят такива количества храна, бих задължила употребата на doggy bag, и карала да плати, който не си е доял и не си го прибира за в къщи  Crossing Arms
знам, знам, крайна съм  Twisted Evil

за училищните столове, за съжаление, както казва Джоя, повече са случаите на злоупотребяващи родители, отколкото на дискриминиращи училищни ръководства. което, в никакъв случай не извинява последните, според мен. да си търсят правата, има начини, но не може малко дете да бъде унизявано така. (имаше подобен случай преди 2-3 години, общественото мнение беше много интересно разделено. почти като Реджи-то, дето гласува берлуска, ама се възмущава от доходите на бижутери и подобни  Mr. Green)

# 38
сакън някой да не си помисли, че сме бедни

Както разбрахме от Барбата, бедните швейцарци продават артисалото от мензата  Laughing. За мен усвояването на остатъците е белег за наличие на рационална мисъл, не за бедност.

# 39
10сент, напоследък виждам най-различни красоти ,филото се използва по скоро като за кошничка - солен или сладък вариант.Нямам снимки за съжаление.
Но аз лично мин.седмица правих това  prikachi.com/images/98/6041098I.jpg видях го в пинтарес

и неговия  братовчед  prikachi.com/images/97/6041097w.jpg

и двете излязоха много сполучливо и вкусно.

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 09:09 от fio'

# 40
разбиващо  Grinning

# 41
  • Milano
нова тема!  Shocked
. почти като Реджи-то, дето гласува берлуска, ама се възмущава от доходите на бижутери и подобни  Mr. Green)

Ко туй подхвърляне? Да не би при Берсани да декларират повече? Mr. Green (аз да не остана пас, да върна топката Mr. Green). Не съм гласувала...ако има избори през юни ще се възползвам от това си право.

Барба, вземи сложи една снимка на Мадоннината за радост на Фио (нали можеш да добавяш неща до 24 часа от отварянето на темата), но за съжаление темите не могат да са на чужд език, камо ли пък на диалект.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 23:49 от regina di cuori

# 42
Айде стига стая Маддоннина, нали все пак снимката е от Милано, стига сте ривали  #Cussing out. Хи-хи, представям си заглавие на тема, написано на диалект с кирилица  Joy

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 09:21 от dessita

# 43
Реджи,късно е чадо  ....ами дай да се организираме ,както каза и Барб, да пуснем 138-мата тема ние - аз нищо не разбирам.. hahaha Joy
п.с. Вярно бе,за заглавията ,Дес има право  Thinking Crossing Arms

Както се очертава времето,няма да те питам и за Брера засега.. ooooh! ooooh! Whistling

Желая приятен ден на всички  Hug,въпреки че навън е повече от депресиращо.. Sick Hug

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 09:06 от fio'

# 44
  • Италия
Цитат
Хи-хи, представям си заглавия на тема, написано на диалект с кирилица  

Диалект, ама наполетано да е  Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 10:04 от mirena2000

Общи условия

Активация на акаунт