Италия - 137 примадони

• 31 450
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
  • UK
Аз пък си представям някакъв портвайн, шери или грог с ром (това примерно за Вагнер)  Mr. Green.

tralala, готова ли си да получиш ценни съвети за бременността, отглеждането на децата и въртенето на домакинство?  Mr. Green Hug

# 736
Аз пък си представям някакъв портвайн, шери или грог с ром (това примерно за Вагнер)  Mr. Green.

tralala, готова ли си да получиш ценни съвети за бременността, отглеждането на децата и въртенето на домакинство?  Mr. Green Hug

Аз цитирах "Лунната соната" на Франк Лойд Райт Wink. Или Опасен чар, с други думи. Тази раздумка за класическата музика и пиенето ме наведоха на живия спомен за филма, любим  Heart Eyes.

Льоли, опасявам се, че не съм, и точно това ме вкарва в пълна ансия.  Rolling Eyes Даже напротие, в някакво настроение съм, че не искам никой нищо да ми казва, и без това се чувствам на границата между "смогвам да се справя" и "всичко ми се изплъчзва от контрол".

# 737
  • Milano
Tralala, а майка ти престана ли със съветите да не надебеляваш? Laughing

След тези две седмици децата ще ''имат нужда'' да видят и бабата от Бари Laughing, така ще си починеш още малко.

Фио, и аз нямам от големите каппе с комин.
Като си си тръгнала по-рано на концерта изпусна специалния поздрав на Неграмаро-О миа бела Мадунина (един куплет).

Фейам, кажи място и час на срещата (за рока и бирата) Laughing

Кой ще отвори нова тема?

# 738

Кой ще отвори нова тема?

Ти - и гледай най-после да сложиш за украса нашата белла Мадунина  Hug Hug

# 739
  • Milano

Кой ще отвори нова тема?

Ти - и гледай най-после да сложиш за украса нашата белла Мадунина  Hug Hug

Аз мога, колкото теб.

# 740
Реджи,я се вземи в ръце... Peace
Ти си една от най-оправните във форума - една тема не мож` да пуснеш... ooooh! ooooh!
Остави ме мен - бъдещето е пред Теб ! Peace

Питай някой !!

Момичета,помогнете !!!

п.с. Реджи ,ти през това време върви да търсиш снимка на Мадонината.. Mr. Green Peace Mr. Green Peace

# 741
# 742
  • Milano
 Joy
Не съм чела как става, нямам време. В обедна почивка съм и после имам много работа.
Ще пиша довечера, ако успея да събера набързо багажа.

# 743
Хайде де, няма ли други, на които бъдещето е пред тях? Mr. Green Laughing Hug

# 744
  • UK
аз бих се пробвала, но не знам какво точно е това с Мадунината и ме е страх да не си навлека нечий несправедлив гняв  Mr. Green.

# 745
  • Италия
И аз като Льоли имам проблем с Мадунината, сиреч нямам идея за какво иде реч  Embarassed...иначе най-много да спретна нещо за Верди, Пучини и Росини, гарнирани с някое шампанско, да речем  Mr. Green

# 746
Хайде де, няма ли други, на които бъдещето е пред тях? Mr. Green Laughing Hug

Ти например  !!!  Peace Peace Peace
По-млад от тебе май няма newsm78
Дай Барбич, Praynig,че имам и спомени че май ти ми обеща темата с М... Rolling Eyes- напиши нещо и за проклетия дъжд ! Mr. Green
Музиката и виното ще почака... Mr. Green Mr. Green

# 747
По-млад от тебе май няма newsm78

M, не, как бе? Льоли и Якамоз още не са духнали 30 свещички, а аз вече преминах през този ритуал. Wink

Проклетият дъжд предлагам за уикенда да спре, но май го дават до понеделник. Crossing Arms

# 748
Каква италианка е Льоли,като не знае за Мадунината.....  Wink Winkooooh! ooooh!... Hug

Всъщност разбрах че няма да го бъде , достатъчно съм зряла да се ядосвам за подобни глупости. Crossing Arms Mr. Green

# 749
  • Италия
Всъщност разбрах че няма да го бъде , достатъчно съм зряла да се ядосвам за подобни глупости. Crossing Arms Mr. Green

И с`я к`во - ще имаме ли нова тема или да?!  newsm78  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт