Италия - 137 примадони

• 31 434
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Десита, действително разтопяващо  Heart Eyes.

Фейам, само ти си знаеш дали я надценяваш или не, колко е оправна или плашлива и какъв опит има - но все пак, тя нали вече е била сама в чужбина?; да се качи от една автогара и да слезе пред терминала не ми се струва много сложна задача  Rolling Eyes.

Аз за днес се отчетох неделно с едни школадови мъфини, и спагети със сос от тиквичка, вурстче и сметана. Не знам има ли такова нещо, но много приятно се съчетаха, децата ги ядоха  Peace.
Иначе нещо от падналия хемоглобин ли що ли (почнах днес да пия желязо), но постоянно съм уморена, тъй че по обяд не издържах и заспах, докато децата си играеха сами, доколкото дочух насън, първо на криеница, а после на мама, татко и бебе-мече.

# 676
Aбе като слушам кои изпълнители е изредила Фиото, и аз бих се връцнала да си ходя на такъв концерт. Twisted Evil

Фио, познай от три пъти къде бяхме на пикник днес? Wink Sunglasses И докато другите търчаха и играха, аз безславно заспах на одеалцето и бая изгорях.

# 677
  • в едно миланско село

Фейам, само ти си знаеш дали я надценяваш или не, колко е оправна или плашлива и какъв опит има - но все пак, тя нали вече е била сама в чужбина?; да се качи от една автогара и да слезе пред терминала не ми се струва много сложна задача  Rolling Eyes.

не е, разбира се, тя даже се сърди, че изобщо го правя на въпрос  Laughing

(Тралала, аз откровено си признавам, че бих дала фира с 2 малки деца и бременна  Embarassed)

# 678
Фейам, мерси, това се казва признание  Laughing Peace! Мъжът ми днес като ми се оплака, че не издържа вече и че му липсваме (това в 11.30, понеже снощи мърво мач, а после приятели), аз леко изпуших.
Всъщност ако не беше Париж да разведри нещата, щях да съм доста по-озлобена на този етап вече   Twisted Evil.
Освен това майка ми идва в четвъртък, и отвежда децата в неделя  Mr. Green.

# 679
Тралала, колко време дребните ще стоят в БГ?
Андреа го гласим за юли и август да е там, а през септември - тук, строени за първи клас. Crazy

# 680
Две седмици  Confused Rolling Eyes. Само.

# 681
  • в едно миланско село
а през септември - тук, строени за първи клас. Crazy

Shocked Shocked
днес ми е ден на потрес, кога станАхте първолаци, бре?

(мойте щерки днес ходиха самостоятелно с колелета до баба си - 7 км, нищо не е, освен идеята, че и "малката" вече май не е толкова малка  Rolling Eyes)

# 682
Ми ха де?! И ние с баща му много се чудим и усърдно клатим глава от идеята, че това бебе ще е ученик.
Преди 10 дена стана на шест - факт.

# 683
Феиам не се притеснявай от Виена до Братислава са 40 км, дет се вика то се вижда Виена... Simple Smile)
Братислава имат много китен център, ако можете да спрете за час-два да го разгледате ще е чудесно, иначе общата картина там е като гледките в кв. Дружба, например. Но центъра е много приятен!

Реджина, ами никога няма да спра, всмисъл, че моята цел е да създам устойчиво поведение към храната, което да ме държи в нормални килограми цял живот от тук насетне. Отслабването няма финиш лайн и после айде пак на вътрележката.  Така ще е завинаги. Този начин на хранене, поведение, контрол и тн тепърва започват

Следващата ми цел е трекинг-а, така че снимката на Ани точно ми идва Simple Smile, въпреки че тук няма чак планини, но то при моята физическа форма и малко хълмче е алпийско възвишение!
Искам да се занимавам и с йога по-натам, защото в момента не се чувствам на ниво по-високо от това да застана в поза лотус  tooth

Ученик... без коментар Grinning

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 08:48 от 10 c's

# 684
ФФР, от ЕГН-то е  Laughing
след последните 3 концерта, на които основното забавление на народа беше да се филмира и фейсбукира ин риъл тайм, съм се зарекла, че с тазгодишните Депеш Мод, приключвам концертните си присъствия. изключения само за клубни изяви на недотам касови (масови) изпълнители.

Снощи при нас взривиха стадиона!!! Пак ми се ходи! Sunglasses

# 685
  • UK
ФФР, от ЕГН-то е  Laughing
след последните 3 концерта, на които основното забавление на народа беше да се филмира и фейсбукира ин риъл тайм, съм се зарекла, че с тазгодишните Депеш Мод, приключвам концертните си присъствия. изключения само за клубни изяви на недотам касови (масови) изпълнители.

Снощи при нас взривиха стадиона!!! Пак ми се ходи! Sunglasses

Това беше едно от най-емоционалните събития през целия ми живот. Беше магическо, върховно, прекрасно. Пресипнала съм и съм много щастлива. Сбъднах си една голяма мечта!

# 686
За първолака няма да коментирам, защото в момента ме избива на носталгия колко бързо растат  Rolling Eyes.

На забавлявалите се - честито!  Grinning

Лени, ама ти все пак няма да ядеш до края на живота си по 1000 калории на ден, нали? Какво предстои оттук насетне?

# 687

Фио, познай от три пъти къде бяхме на пикник днес? Wink Sunglasses И докато другите търчаха и играха, аз безславно заспах на одеалцето и бая изгорях.

Казвай направо ,то е ясно че ти блазе.. Hug
Що не викнеш леля си Фио,да поизкачи някой връх с вашата женска групичка /хем ще се отърва и от моите за 1 ден  Mr. Green/
Може и на лични - майка ти на колко е години ? Rolling Eyes Hug

Льоли, верно ли е това чудо във Варна ? #Crazy   Peace Peace Peace

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 17:09 от fio'

# 688
  • UK
Не ми се отваря линка  Confused

# 689
Льолка, става въпрос за един  бар във Варна ,обявен за най-хубавия  бар в света.. Peace Mr. Green  Thinking Hug
Е що не се отваря линка незнам  Crossing Arms

п.с. Гледай тук в дясно

http://nestandartnoto.com/

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 16:52 от fio'

Общи условия

Активация на акаунт