Звездни компромати - 168

• 56 034
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Едри черти, голям нос, огромна уста- не е за тънки вежди това лице. Според мен. На теб нищо не ти пречи да си го харесваш така Peace

Ето една жена с плътни тъмни вежди в контраст с русата коса. Според мен изглежда прекрасно, и бих убила за очи и вежди като нейните.

Eeeeeeeeeeeeee, много е красива тази жена, значи! Първата снимка и тази с шала на главата са wow!!!!!!!!

# 451
Каролина Куркова

Дженифър Гарнър

Линдзи Лоън   Tired

Джери Бътлър

Джеси Джей

Тези отново били разделени, Крис Браун го бил казал в някакво радио интервю

Кортни Кардашиан обмисляла вариант да стане сурогатна майка за детето на сестра си Клои

Марая Кери

Росарио Доусън, 1

Камила Алвес на снимки

# 452
# 453
  • Пловдив
Снимките са хубави, Кейт изглежда прекрасно, само че доста време ми трябваше да позная коя е. Дори за по-сигурно погледнах надписите на снимките.  Tired

# 454
  • Варна

Ох, много ми харесва тялото на Дита !

Нито е прекалено слаба и кокалеста, нито е в малко повече с килограмите, толкова е женствена.

И тази порцеланова кожа как успява да я поддържа, не знам.

# 455
# 456
Аз лично съдя за красотата не от фото-сесии. Досега нещо впечатляващо от Кейт Уинслет не съм видяла на папарашки кадри, но пък и тя не е мой тип жена.

The 50 best-dressed over-50s

"Декстър"

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 09:44 от Октопод с рокля

# 457
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз лично съдя за красотата не от фото-сесии. Досега нещо впечатляващо от Кейт Уинслет не съм видяла на папарашки кадри, но пък и тя не е мой тип жена.
И папарашките снимки не са критерий, аз съдя по ролите. Талантът одухотворява.

# 458
# 459
  • Варна

Разкошна е! Много ми харесаха и тоалетите и. Бялото е идеалният цвят за брюнетките.

# 460
# 461
  • Once there was a Hushpuppy...
Анелия е много хубава жена, но имам една може би дребна забележка към вида й - грима.
Не, че не го харесвам, но определено тя е пример за това как жена се носи в ежедневието направена, като за сцена или бар Peace
Виждала съм я съвсем от близо и това е най-впечатляващото, тежък, силен, тъмен, обилен грим по лицето...а, да се поясня виждала съм я през деня в заведение Peace

Мури, Ева Лонгория не ми се отваря newsm78 а, тя със сигурност е хубава smile3521

# 462
Анелия е много хубава жена, но имам една може би дребна забележка към вида й - грима.
Не, че не го харесвам, но определено тя е пример за това как жена се носи в ежедневието направена, като за сцена или бар Peace
Виждала съм я съвсем от близо и това е най-впечатляващото, тежък, силен, тъмен, обилен грим по лицето...а, да се поясня виждала съм я през деня в заведение Peace

Мури, Ева Лонгория не ми се отваря newsm78 а, тя със сигурност е хубава smile3521
Определено споделям мнението ти и за Анелия ,и за Ева.
Колко е по-хубава без тъжък грим на очите

# 463
  • Once there was a Hushpuppy...
fiore_ - да, добра илюстрация за очите Peace
Но, то да бяха само те, слоевете фон дьо тен, като маска й седи... ooooh! толкова много намазана ходи, руж, сенки и моливи - страшни количества Peace

# 464
А преди Анелия ходеше много скромно облечена и гримирана, откакто се раздели с мъжът си и стана коренно различна-разголена, с грим,опечена на солариум и с руса коса.

Общи условия

Активация на акаунт