Математически турнири - 21

• 77 671
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Мисля, дори, че времето е по-малко, защото е нужно да се отдели и време за попълване на таблицата с отговори, което само по себе си не е лесна задача и там също се губи време. Ужасна време тафтология стана  #Crazy

# 526
  • ride my bike...
Уф, те бяха и едни таблици. Хубаво е преди това детето да се запознае с формата на схемата на попълване на отговорите.
Дъщеря ми каза, че следващата седмица след Великденското ще записват за АК ( за Варна).

# 527

За по-големите (4-8 клас) има и друга възможност за лагер: http://www.math.bas.bg/ch/news.php, но малките май нямат много избор.

Някой ходил ли е на тези лагери, да сподели впечатления? На страницата на фирмата (Майорка) пише: "за ученици с изявен интерес към математика". Как се познава кой има 'изявен интерес'? Има ли ограничение в записването?

# 528
Днес очаквах след края на олимпиадата да раздадат решения на задачите, но за съжаление, моят се прибра без решения. Ако някой ги има, много моля да ми ги изпрати.

А за лагерите - синът ми ходи вече няколко пъти (мисля 5 - 3 пъти с Академия и 2 в Сандански) - фактът, че винаги иска пак за мен е повече от показателен. В повечето случай има дребни забележки - кога храна, кога условия, кога натоварване (голямо или много малко), но винаги се е връщал доволен и пита за още. И сега, като ходим по състезания, винаги му е кеф да вижда приятели. Следим си ги по класациите, контактуваме с тях по нета, мноооооого полезно според мен. Тази година ще се опитам да навия и малката да отиде, дано и тя да стане фен.

# 529
Днес очаквах след края на олимпиадата да раздадат решения на задачите, но за съжаление, моят се прибра без решения. Ако някой ги има, много моля да ми ги изпрати.
Задачи и решения нямам, но се надявам да си видяла това.

# 530
  • Пловдив
Здравейте!
Бих искала да попитам дали някои от вашите деца са се явили днес на състезанието "Румен Грозданов" 4 клас?Какво е впечатлението ви от задачите?
Дали предварително е било известно,че тази година само 4 и 7 клас ще се явяват на това състезание?

# 531

А за лагерите - синът ми ходи вече няколко пъти (мисля 5 - 3 пъти с Академия и 2 в Сандански) - фактът, че винаги иска пак за мен е повече от показателен. В повечето случай има дребни забележки - кога храна, кога условия, кога натоварване (голямо или много малко), но винаги се е връщал доволен и пита за още. И сега, като ходим по състезания, винаги му е кеф да вижда приятели. Следим си ги по класациите, контактуваме с тях по нета, мноооооого полезно според мен. Тази година ще се опитам да навия и малката да отиде, дано и тя да стане фен.

Мерси mst! Колко е голяма малката? Ние сме 4 клас и на този летния лагер, ще сме най-малки (ако отидем)

# 532
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Вече и на мен ми се прииска да отида на лагер ...

Точно това си мислех и аз Rolling Eyes, да си вземем и ние с мъжа ми една стая, от една страна ще се разходим, от друга ще сме там ако има нужда от нещо.

Ако е 4 клас и по-нагоре не е полезно за детето. Ако е 2-3 клас може.

# 533

Мерси mst! Колко е голяма малката? Ние сме 4 клас и на този летния лагер, ще сме най-малки (ако отидем)

Малката е трети клас и ми се иска да я изпратя с Академия, тя също не е чак много на "ти" с английския, въпреки допълнителните занимания, но човек като иска му намира цаката.

Дидева, 10х, не бях видяла сайта има, но понеже НПМГ ми е под носа, преди малко минах оттам и случайно разбрах. 10х отново, много имам (и повечето от нас) да те черпим за инфото.

# 534

Точно това си мислех и аз Rolling Eyes, да си вземем и ние с мъжа ми една стая, от една страна ще се разходим, от друга ще сме там ако има нужда от нещо.

Pomakova, защо така мислиш? Границата 3-4 клас и много относителна, а и тя е родена съвсем в края на годината, на практика е на годините на 3 клас. Иначе, тя е ходила сама на лагери (от училище) още от подготве, но все пак с хора и деца които познава. Плюс, че е момиче.

# 535
  • Пловдив
Здравейте!
Бих искала да попитам дали някои от вашите деца са се явили днес на състезанието "Румен Грозданов" 4 клас?Какво е впечатлението ви от задачите?
Дали предварително е било известно,че тази година само 4 и 7 клас ще се явяват на това състезание?
  Пробните изпити на ОМГ са само за 4 и 7 клас. Днешното състезание си беше за всички класове от 2 до 7.

# 536
Предварителни резултати от националния кръг на НОМ.
7 клас
8 клас

Седмокласниците доста са се затруднили.

# 537
Здравейте, някой случайно да има задачи за 6 клас от прегледа на математическите знания Варна. Ще бъда благодарна да ги преодстави.

# 538
  • Sumen, Shumen, Bulgaria

Pomakova, защо така мислиш? Границата 3-4 клас и много относителна, а и тя е родена съвсем в края на годината, на практика е на годините на 3 клас. Иначе, тя е ходила сама на лагери (от училище) още от подготве, но все пак с хора и деца които познава. Плюс, че е момиче.
За момиче е по-друго също може, но момчетата се чувстват по-добре без родители.....

# 539
Явно наистина са били доста трудни задачите за седмокласниците. Моят син е много саднат.

Общи условия

Активация на акаунт