Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 5

• 34 923
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Аз получих твърде късно, но като се има предвид, че от миналата година на АБВ има забавяне си направих PrtSc на екрана с паролата и не ми пукаше, получила ли съм мейл Simple Smile Преживях го по-спокойно!

# 166
  • Бургас
Сега си спомних за миналата година, когато чакахме вече класирането.
Влязох рано сутринта да проверя и какво да видя - "Детето не е класирано". Няма да обяснявам какво ми се доправи като го прочетох. Mr. Green
Оказа се, че резултатите не били готови и малко по-късно всичко си дойде на мястото. Grinning
Така, че по-добре да не се отваря страницата, докато приключат, от колкото някоя грешка, от която може удар да получиш. Laughing

# 167
И ти си права Wink Направо си представих какво си преживяла.....
oHa3u, коя диета спазваш, впечатлена съм от лентичката ти

# 168
Цитат
oHa3u, коя диета спазваш, впечатлена съм от лентичката ти
И на мен ми е интересно Simple Smile Браво!!!

Все още няма достъп до системата ...

# 169
  • Пловдив
oHa3u е не просто на диета, а на хранителен режим + тренировки, разработени от специалист в областта.Нали съм клюкарка, не можах да се въздържа  hahaha

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 10:08 от Горгона

# 170
Горгона, благодаря за просветлението! И аз искам  Hug (да знаеш кой е изготвил хран. режим - може и на лични). Извинявам се за спама!

# 171
да знаеш кой е изготвил хран. режим - може и на лични. Извинявам се за спама!
Докато чакаме да поклюкарстваме Laughing

# 172
  • Бургас
Страницата вече е активна!  Party
Всичко ми е вярно попълнено за щастие.
Само съм пропуснала да отбележа "Дете посещавало ясла на територията на община Бургас". Това дава ли точка в крайна сметка?
Сина ми е в самостоятелна ясла, не ОДЗ и кандидатства за ЦДГ. Не мога да го разбера този въпрос честно казано. Thinking

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 10:40 от Мaрия

# 173
  • Пловдив
Страницата вече е активна!  Party
Всичко ми е вярно попълнено за щастие.
Само съм пропуснала да отбележа "Дете посещавало ясла на територията на община Бургас". Това дава ли точка в крайна сметка?
Сина ми е в самостоятелна ясла, не ОДЗ и кандидатства за ЦДГ. Не мога да го разбера този въпрос честно казано. Thinking

Допълнителна точка за ясла се дава , ако сте посещавали такава в ОДЗ и пак там кандидатствате за градина - в твоя случай няма такава.

# 174
пречи ли ако съм написала само един имеил, природител А,а при родител Б да няма newsm78

# 175
  • Бургас
Да и аз така знам, за това се чудех защо изобщо го има това поле?
Като отметна "да" и ми излиза падащо меню да посоча в коя ясла е детето. Там фигурират и самостоятелните ясли.
За сега ми стои празно, но пък се притеснявам да не се брои това за лъжа, като се записваме евентуално. Crazy
Пфууу, то голям зор, голямо чудо бе. ooooh! Mr. Green

meryyy_84, не мисля, че ще пречи. Миналата година, по същия начин на мъжа ми не му писах мейла, оставих полето празно.

# 176
:

meryyy_84, не мисля, че ще пречи. Миналата година, по същия начин на мъжа ми не му писах мейла, оставих полето празно.
Благодаря   bouquet

# 177
  • Бургас
Детето ми ходи на ясла и, съответно, съм отбелязала това и съм посочила в коя ясла е.
Дали ще има +1 точка, ще разбера на 10 май, явно.
Липсва ми, засега, тази категоричност на Горгона, че няма да има допълнителна точка.

# 178
Горгона, благодаря за просветлението! И аз искам  Hug (да знаеш кой е изготвил хран. режим - може и на лични). Извинявам се за спама!

И аз да влюча с моето любопитство Simple Smileза режима Simple Smile

# 179
  • Пловдив
Детето ми ходи на ясла и, съответно, съм отбелязала това и съм посочила в коя ясла е.
Дали ще има +1 точка, ще разбера на 10 май, явно.
Липсва ми, засега, тази категоричност на Горгона, че няма да има допълнителна точка.

Това беше коментирано преди няколко страници, писаха го и други момичета.Така беше и миналата година, не е новина, просто се поднася малко увъртяно и родителите мислят, че яслата винаги носи точки.

Общи условия

Активация на акаунт