Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 5

• 34 879
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Gianna, аз на едната поще получих, на другата още не съм. Не се притеснявай.

# 106
и при мен нещо се случи ,наложи се да изляза от системата пак да влизам и резултата 8:05:00 как е според вас ?

# 107
Днес в 13ч за 15мин ще пускат сирените. Не слагайте децата си да спят по това време, ако близо до вас има има устройства
П.С.
Само аз явно съм без имейл, дано не е проблем
Gianna, едва ли ще е проблем, ако си запаметила кода, който си получила веднага след регистрацията. На пощата ще получиш именно този код, ще ти пише часа на регистрация и ето това: "След 5-ти Април на страницата "Вход", използвайки ЕГН/ЛЧН и парола, може да прегледате и редактирате профила на вашето дете."
Иначе и аз получих потвърждение на пощата (abv.bg) към 9:40.

# 108
Да, записах си кода. Но все пак ми е тревожно
Благодаря ви много!
Успех още веднъж на всички!
Четох за миналата година, че общо взето, който се е регистрирал първите 20мин е бил приет.

# 109
Четох за миналата година, че общо взето, който се е регистрирал първите 20мин е бил приет.

Ами, да, но зависи пак за кои градини се кандидатства. Миналата година, например, една моя колежка, регистрира детето си в 8:03 с първо желание за ЦДГ "Раковина", те живеят близо до Билковата и градината им е в района, но ги приеха едва-едва на трето класиране (даже мисля, че и връзки пуснаха).
Но, например, за Славейков чувам, че нямало голям наплив и че приемали деца по всяко време (извинете ме, ако бъркам).

# 110
1800 деца?! 34 са учебните заведения мисля, повечето с по 30-тина места, само няколко с по 100, тоест половината от вече регистрираните не влизат така ли? Откачено... Който си има деца да си ги гледа...явно

# 111
Е,то така излиза,че градините са с по една-две групи само....Не е така NaughtyИма ОДЗ-та,които приемат повечко деца.
В Славейков,в "Райна Княгиня"има места целогодишно.Това са мои наблюдения в продължения на 2-3 години.

# 112
така се притесних при попълването,че абсолютно нищо не си спомням сега,как може да съм толкова заблудена,системата ме пусна минута по късно и в 8:03:43 бях готова така не се сетих и да проверя какво съм сътворила,ами ако съм объркала или пропуснала нещо,ако на 5 април да речем направя корегиране то сигурно тогавашното заявление ще се счита нали пфф и тогава никакви шансове Фатално ли е че писах само една поща иначе получин потвърждение

# 113
Тази година значително по-малко деца ще се приемат.
в Славейков няма проблеми там са доста градини с доста места, и в 9ч да пуснеш пак ще си приет,
но центъра, Братя Миладинови, Лазур както и Меден Рудник си е направо ад.
Миналата година местата във Вълшебството бяха 60 тази са 28
същото е със Слънцето от58 на 28 места
само който е за Андерсен по първо желание може да е по-спокоен

ние сме за Вълшебство, дано имаме късмет

# 114
  • Бургас
Тази година значително по-малко деца ще се приемат.
в Славейков няма проблеми там са доста градини с доста места, и в 9ч да пуснеш пак ще си приет,
но центъра, Братя Миладинови, Лазур както и Меден Рудник си е направо ад.
Миналата година местата във Вълшебството бяха 60 тази са 28
същото е със Слънцето от58 на 28 места
само който е за Андерсен по първо желание може да е по-спокоен

ние сме за Вълшебство, дано имаме късмет
Защо е такава разликата в приемането на бройките?Аз за "Морячето" дочух,че също ще приемат
по-малко деца,но примерно вместо 35 в яслената група - 28.Това по изискване на общината за съобразяване броя на децата с площта,на която се гледат.

# 115
нямам никаква идея защо толкова голяма разлика има от миналата година
чух недочух от някъде че на нечетна година било така... ама не знам...

# 116
Мили дами не знам дали ще ни приемат, в 8:08 чак се регистрирах.Как мислите ???

# 117
Успех на всички в кандидатстването, аз пуснах регистрацията в 8.05, веднага ми е дошъл и еmail в абв-то. Утре сутрин ако успея да хвана директорката направо ще я питам дали всичко си ми е наред с регистрацията и наесен с песен, в новата група, при новите госпожи Simple Smile.

На вратата на ясленската група днес пък има огромна табела да подсеща родителите да не забравят да кандидатстват.

Проблеми със системата нямах никакви, върна ме веднъж ама то защото съм блейка и съм ударила една цифра в повече на ЕГН-то на баткото Peace

# 118
  • Бургас
Мили дами не знам дали ще ни приемат, в 8:08 чак се регистрирах.Как мислите ???
Нищо не мислим!!!
Зависи от това за къде кандидатствате, колко други са кандидатствали за същото място, колко точки имате - все неща, на които не знаем отговорите.
И аз кандидатствах в 8,08, но съм убедена, че ще заемем едно място от 120. Имаме 3 точки от каката, 1 от яслата, като бонус към останалите.

# 119
Директорката от къде ще знае дали всичко е наред с регистрацията?!?!?!Не мисля,че имат достъп до системата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт