Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 5

• 34 878
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
а в абв мейл още не съм получила Rolling Eyes, но пък пишеше, че няма значение. Изписа код де...

Миналата година и аз не получих, но не е проблем това, дори сега отново очаквах да нямам  Grinning

# 91
След регистрацията не ви ли изписа 6 цифрен код? Иначе имейл нямам на нито една от пощите
аз имам код

# 92
щом имаме код, какво друго очакваме на имейлите?
Сега прочетох, че след 5ти с тези кодове ще можем да редактираме желанията или данните, ако нещо сме объркали

# 93
  • Бургас
Просто потвърждение, че сме се регистрирали и отново паролата предполагам. След  4 дни, на 5 април с паролите ще можем да влезем и да видим какви сме ги сътворили от бързане. Laughing Че се притеснявам да не съм объркала нещо.

# 94
Дори да си объркала нещо след 5ти ще го коригираш. Можеш да си смениш и желанията тогава

# 95
Аз получих имейл на абв-то ,пак паролата и за след 5 април ,че ще може да се коригира .

# 96
Момичета, знаете ли, когато се правят корекции в заявлението след 05 април, дали ще се променят датата и часът на регистрацията или ще се запазят първоначалните?

Аз успях чак в 08:07:54 - кой да се сети, че трябва да се попълва и района на местоживеене - рових се в сайта на общината да го търся кой беше...  smile3538

Имейлът в abv ми е точно от секундата на регистрация - не се е забавил.

# 97
И аз чак в 8:07 успях да попълня,ама проверявах дали съм попълнила вярно,дано всички успеем да се класираме,пожелавам успех.
На дир.бг имам имейл за успешна регистрация.
Sunny Blossom,предполагам ще се запази първоначалната регистрация,после е само корекция.Но каква е логиката ,да позволяват корекция чак след 5.04?Да не се натоваря системата ли?

# 98
Логиката сигурно е, че сега хиляди хора се регистрират.Бях чела, че в първите 20мин миналата година хиляди са се регистрирали. Цяло чудо е, че системата издържа на нашия щурм Laughing
Аз още нямам мейл в дир

# 99
Sunny Blossom,предполагам ще се запази първоначалната регистрация,после е само корекция.Но каква е логиката ,да позволяват корекция чак след 5.04?Да не се натоваря системата ли?
Логично е да се запазва, но кой знае как са го измислили... А е след 05 април, най-вероятно точно заради системата. Ако беше достъпно веднага, всички щяха да влизат веднага след регистрацията за проверка, а това е сериозно натоварване.

# 100
В сайта излезе това :
 В първите 15 минути успешно бяха регистрирани 1500 деца. В момента, 1 час по-късно, регистрираните деца са 1800.

# 101
Дано всички успеят да се класират там, където искат!След 5-ти и аз ще провертя какви съм ги свършила от бързане  Blush

# 102
  • Бургас
С около час закъснение съм получила мейл - mail.bg.  Peace

# 103
Сега научих сигурна информация - при корекция се запазва първоначалният час на регистрация!

Така че, каквото и да сме сътворили - няма страшно! Grinning

# 104
Днес в 13ч за 15мин ще пускат сирените. Не слагайте децата си да спят по това време, ако близо до вас има има устройства
П.С.
Само аз явно съм без имейл, дано не е проблем

Общи условия

Активация на акаунт