Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 5

• 34 877
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Готово - 08:03.  Laughing
Върнах се да попълня работодател и за двамата родители и служебен телефон, защото първият път не ми даде такива полета.
Мейл, обаче, още нямам. Вие?

# 76
Готово! в 08.02
дано ни приемат имам и мейл

# 77
  • Бургас
И аз нямам още мейл. Регистрация в 8:03. На мен не ми се отвори системата точно в 8:00, наложи да рестартирам и изчакам малко. Confused Това ме забави една минута, но се надявам да не се окаже фатална! Praynig

# 78
  • Бургас
Мейл, обаче, още нямам. Вие?
Имам.  Hug / Gmail/

# 79
И аз нямам още мейл. Регистрация в 8:03. На мен не ми се отвори системата точно в 8:00, наложи да рестартирам и изчакам малко. Confused Това ме забави една минута, но се надявам да не се окаже фатална! Praynig
И аз имах същия проблем. Успех на всички!  Hug

# 80
8.04
Дано да успеем ! На мен пък при самото натискане за регистрацията се забави с минута .... и на приятелката ми също.

# 81
Системата е ок
На мен ми изписа 6 цифрена парола. С нея ли ще проверявам класирането? Мислех, че ще я чакам на мейла

# 82
8.05. и цели 43 секунди. Отвори ми се минута по-късно, което не винаги е по вина на системата, но не ми се появиха прозореца за сл.телефон. + това, питанката ми за дете посещавало същото детско заведение се стигна до там, че въпроса е зададен грешно, защото това отчита въобще дали е посещавало ДЯ на територията на общината - видях НЕ и се връщах.
Дано да ги приемат всички. Добре, бързо и лесно се получава. Не висим по опашки, остава само след доста чакане да няма неприятнии изненади от типа - виждам детската градина от терасата, но го водя през два комплекса с колата... Praynig

# 83
Токова нерви похабих, първо системата блокира и в 8:01 успях да вляза в формата, след това на няколко пъти не ми даде да регистрирам , нещо не хареса как съм написала адреса ,наложи се да изтрия и напиша отново резултат 8:07  Sad

# 84
  • Бургас
Токова нерви похабих, първо системата блокира и в 8:01 успях да вляза в формата, след това на няколко пъти не ми даде да регистрирам , нещо не хареса как съм написала адреса ,наложи се да изтрия и напиша отново резултат 8:07  Sad

По абсолютно съсющия начин се случиха при мен нещата. Аз махнах само кавичките на адреса, не го писах на ново и стана. Но доста се поизпотих де.

# 85
Някъде беше писано колко хора подават първите минути. Струва ми се, че явно всички защото иначе няма да има значение 1,2 та дори 5 минути. Щом има притеснения и ако не си го създаваме сами без причина - местата не са достатъчно.
Защо да е толкова време срока за регистрация тогава 3 дни и толкоз, бездруго автоматично се класират, няма да го смятат на ръка я.

# 86
и при мен имаше проблеми със системата първите 40 секунди
отвори ми бланката чак в 8:00:50 сек
добре че мъжа ми е комп. спец че успя много бързо да напише нужните неща

дано да няма проблем с това забавяне че в детската градина по първо желание има само 28 места
като извадиш и дечицата с различни бонус точки кой знае колко места ще останат

# 87
8.05. и цели 43 секунди. Отвори ми се минута по-късно, което не винаги е по вина на системата, но не ми се появиха прозореца за сл.телефон. + това, питанката ми за дете посещавало същото детско заведение се стигна до там, че въпроса е зададен грешно, защото това отчита въобще дали е посещавало ДЯ на територията на общината - видях НЕ и се връщах.

И при мен беше абсолютно същото, наложи се да връщам два пъти да редактирам за да ми излязат всички полета. 8:05:35, получих мейл с кода.

Успех на всички!!!

# 88
а в абв мейл още не съм получила Rolling Eyes, но пък пишеше, че няма значение. Изписа код де...

# 89
След регистрацията не ви ли изписа 6 цифрен код? Иначе имейл нямам на нито една от пощите

Общи условия

Активация на акаунт