Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 5

• 34 876
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
  • На морето!
И в другите ясли са на тази възраст, но излизат. Не е от възрастта, определено.  Wink

# 61
  • Burgas
В Морячето ги вадеха навън лятото, но повечето седяха по пейките.....а и майките бяха направили подписка да не играят на пясъка.......аз и още 3-4 майки искахме да играят, но т.к. повечето не исках и ние се примирих ме......

# 62
Това че са малки изобщо не е оправдание за не извеждане.
В яслата където е момчето ми ги извеждаха когато беше топло времето, имат си отделено за всяка яслена група сенчесто място, постила им се брезентен килим имат си играчки , отделно има столчета за тези на които не им се играя.
Изключение беше докато бяха карантинни заради варицела , макар че играят на отделено от другите деца място не ги извеждаха Sad

# 63
В ДЯ3 не извеждат децата навън,защото нямат условия на двора.Поне на мен това са ми казвали.
Иначе аз от яслата и групата съм си доволна.

# 64
Момичета сетих се, че за регистрацията искат и мейл на майката и на бащата. Може ли да напиша един и същ? Освен, че на него ще получа парола, за друго ще ми трябва ли?

# 65
  • Бургас
Успех на всички с попълването на заявленията.Дано останем доволни от класирането! newsm10

# 66
  • Бургас
Успех и от мен ! И дано да бъде без проблеми кандидатстването, както беше миналата година Peace

И въпреки че миналата година детето е имало профил и парола, тази година ще има нов, нали?

# 67
  • Burgas
Успех и от мен!

# 68
  • Бургас
И въпреки че миналата година детето е имало профил и парола, тази година ще има нов, нали?

Да, нов ще бъде. Peace

Gianna, аз ще пиша два мои. Но и един и същ да е не мисля, че ще е проблем. Peace Миналата година дори на мъжа ми изобщо не написах имейл. Тази година за по-сигурно ще му сложа и на него, но моята служебна поща, че личния ми е в abv, a там по-бавно идваха потвържденията предния път.

Пожелавам успех на всички, които ще кандидатстват!!! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 69
Честит ден на лъжата Simple Smile Надявам се всичко да е наред със системата. Успех и от мен!

# 70
Мария, благодаря  bouquetАз точно в абв мислех да дам поща, но ще напиша в дир
Дано всичко мине гладко Praynig
Успех на всички Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 71
Ох напрежение.... успех на всички

# 72
Готово:whistle: Whistling Написах два различни мейла
в 8 и 2 мин се регистрирах и то защото не написах 3то желание и не ми прие от раз регистрацията
Сега повече от месец чакане и стискане на палци

# 73
Готова съм! В 8:02 Wink . Притеснявах се, че ще съм бавна, притеснявах се, че компютъра ще спече, че интернета ще спре и тем подобни, но...въпреки всичко стана.
Хайде, успех на всички  Hug !
И тази година системата е безупречна! Точно в 8:00 я пуснаха.

# 74
  • Burgas
И аз съм готова 8:03 минути  Peace
Системата отново проработи безотказно при мен, благодарим за което  Hug

Общи условия

Активация на акаунт