Красиви хора

• 34 510
  • 844
  •   1
Отговори
# 720
  Да бе, не би могла. Сума ти красавици си живеят прекрасно и с интелектуалния си дефицит  в прегръдките на Божинов.

# 721
От кога определящи за личното щастие на човек станаха интелектуалните му излишъци?

# 722
  • Far away from here...
От кога определящи за личното щастие на човек станаха интелектуалните му излишъци?

Откакто форумът дефинира що е то "лично щастие" Wink

# 723
Една интелектуално ограничена жена, не би могла да компенсира този си дефицит нито с ,,красота,, нито със слабо тяло.

А тук определено се преброиха не малко такива- обичайната групичка от Пишаман Карсавици, показващи части от чужди тела.

Щото техните едва ли са толкова съвършени  Laughing
Много жени не ги притеснява, че са глупави или ограничени, важното е да са хубави. Ако някой им натърти слаба страна примерно в общата им култура не сядат да се поинтересуват или да почетат малко по въпроса, но ако някой им подметне, че нещо не им е наред във външния вид става фикс идея да се поправи. Това е страшното и е много често срещано при жените под 30, които не са хванали качественото учене по време на социализма.

# 724
Ама наистина ли има жени, които намират себе си за глупави и ограничени?

# 725
Ами не знам дали точната дума е да се "намират", но определено има ситуации или изказвания, които ако направя бих почуствала адски тъпа...

# 726
Понякога и аз се чувствам неудовлетворена от вида си, да речем рано сутрин след тежка вечер, но иначе съм хубава.  Wink

# 727
  Аз когато се чувствам хубава, хич не ми дреме дали изказванията които правя са тъпи.

# 728
  • В Космоса
  Аз когато се чувствам хубава, хич не ми дреме дали изказванията които правя са тъпи.

На мен винаги ми дреме, даже повече когато се чувствам хубава.

# 729
Но чувствате ли се хубави или всъщност сте? Умните чувстват ли се глупави понякога? А защото тогава глупавите да не се чувстват умни цял живот?

# 730
Едното не отрича другото и много дами се грижат освен за външия си вид и за умственото си развитие. Никой не се е родил научен и знаеш, но когато човек види пропуск е хубаво да го запълни. Каквато и неземна красота да имах, ако направех някоя изцепка ала Златка, щях да се чуствам не тъпа, ами не знам как. Колкото и да е режисиран тоя Биг Брадър, не може да си мислиш, че 4 прочетени книги през целия ти живот са "много"...
Познавам и други момичета и момчета с фрапиращи незнания...

# 731
Може да си хубава и умничка, но не си схватлива, kate_rina_1. И ще продължавам да те намирам за такава, ако ти продължаваш да упорстваш и да изхождаш само и единствено от собственото си Аз и не проумееш, че това как ти би се чувствала в дадена обстановка и/или ситуация, не е определящо за това как се чувстваме Златка, аз и Никол Кидмън, да речем.

# 732
Познавам и други момичета и момчета с фрапиращи незнания...

Дано поне да са хубави, защото в противен случай ситуацията става по-кофти.

# 733
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Колкото и да е режисиран тоя Биг Брадър, не може да си мислиш, че 4 прочетени книги през целия ти живот са "много"...
Ти ще кажеш Mr. Green. Я си представи, че всички останали са чели по една Laughing.

# 734
Това с четирите книги ме заинтригува. Особено факта, че са много. Простете невежеството ми, но кого визирате тук Embarassed? Понеже не гледам ББ.

Общи условия

Активация на акаунт