Красиви хора

• 34 496
  • 844
  •   1
Отговори
# 735
Може да си хубава и умничка, но не си схватлива, kate_rina_1. И ще продължавам да те намирам за такава, ако ти продължаваш да упорстваш и да изхождаш само и единствено от собственото си Аз и не проумееш, че това как ти би се чувствала в дадена обстановка и/или ситуация, не е определящо за това как се чувстваме Златка, аз и Никол Кидмън, да речем.
Хич не ми тежи на сърцето за каква ме намираш или не ме намираш ти. И нямам никакво желание да знам как се чустваш ти, Златка или Млатка в дадена ситуация. За мен е важно как бих се чуствала аз, какво да направя за да недопусна такива грешки в моя живот. Обичам да се уча от чуждите грешки Peace Права си, че никого не мога да накарам да се чуства тъп или органичен, но и без това не ми е Мисията на живота. Който се чуства комфортно с празна глава си е негова рабора, да си я носи със здраве. Интересува ме моя живот, а в случая- убиваме времето петък следобед...

# 736
  Може да не е чела книги, обаче да е наясно с всечки видове гримове и фон дьо тен и модни марки - това са тонове информация, откъде накъде ще е невежа.

# 737
И нямам никакво желание да знам как се чустваш ти, Златка или Млатка в дадена ситуация. За мен е важно как бих се чуствала аз, какво да направя за да недопусна такива грешки в моя живот.

Когато нямаш никакво желание да разбираш как се чувства някой друг, не му бери грижа, тюхкайки се, лесно ли се живее с една прочетена книга. А дали това е грешка го определяш, отново изхождайки от собствената си особа и за същата тази. За другата с прочетената една книга е много гот да си живееш така. Успешно е и, е вървежно. И най-вече не е нито обидно, нито престъпно.

* в чувства има и "в";

# 738
Благодаря за поправката Hug

Не бера грижа изобщо. Постът ми беше след изказване, че физическата красота не може да компенсира липсващия умствен капацитет. Няма как някой да компенсира нещо, което не усеща, че му липсва.  Peace

# 739
Ще ми е интересно да разбера колко годишна е според вас тази жена

# 740
На мен в лице ми прилича на 70 годишна.

# 741
И на мен, но тялото й изглежда на доста по-млада...

# 742
Ее, тялото да, като се има предвид и сложната поза.
Но предполагам, че ако снимката беше цветна, щяха да изпъкнат на преден план доста увиснали кожи и старчески петна.
За жалост времето не прощава на никого.

# 743
  • София
  Аз когато се чувствам хубава, хич не ми дреме дали изказванията които правя са тъпи.

И на мен. Още повече, че тези които отбелязват наличие на "интелектуални дефицити" у другите, го правят от завист и глупост. Понеже не могат да допуснат, че ум и хубост могат да вървят в комплект.

# 744
  • Канада
A как се определя интелектуалният дефицит? И какво значи глупав?
Какви са мерните единици?
Килопаскал на трета?

Simple Smile

"Умността"  не се определя от броя на прочетените книги.
Интелектът е даденост, заложено е в гените.
Можеш да развиваш познанията си, общата си култура, в някаква степен да развиеш ума си, защото мозъкът може да се тренира. Но като цяло или го имаш, или не.

# 745
Ще ми е интересно да разбера колко годишна е според вас тази жена
Скрит текст:

Към 82-83-84?

# 746
Позна - 83г
тези които отбелязват наличие на "интелектуални дефицити" у другите, го правят от завист и глупост. Понеже не могат да допуснат, че ум и хубост могат да вървят в комплект.
Доста примитивно мислене е това - щом ме мислят за тъпа, значи ми завиждат Laughing

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 18:47 от Gianna

# 747
  • София
тези които отбелязват наличие на "интелектуални дефицити" у другите, го правят от завист и глупост. Понеже не могат да допуснат, че ум и хубост могат да вървят в комплект.
Доста примитивно мислене е това - щом ме мислят за тъпа, значи ми завиждат Laughing

+ те са тъпи.  Simple Smile

# 748
И нямам никакво желание да знам как се чустваш ти, Златка или Млатка в дадена ситуация. За мен е важно как бих се чуствала аз, какво да направя за да недопусна такива грешки в моя живот.

Когато нямаш никакво желание да разбираш как се чувства някой друг, не му бери грижа, тюхкайки се, лесно ли се живее с една прочетена книга. А дали това е грешка го определяш, отново изхождайки от собствената си особа и за същата тази. За другата с прочетената една книга е много гот да си живееш така. Успешно е и, е вървежно. И най-вече не е нито обидно, нито престъпно.

* в чувства има и "в";

хаха, Касита, не се хващай на хорото на катерина, няма смисъл просто. По-назад в темата и Бояна се опита ooooh!

# 749

Колкото и да е режисиран тоя Биг Брадър, не може да си мислиш, че 4 прочетени книги през целия ти живот са "много"...
Ти ще кажеш Mr. Green. Я си представи, че всички останали са чели по една Laughing.

Това ми напомня за един колега, който караше педагогическия си стаж в спортното училище и се жалваше, че "зубърът" на класа е единствения, който що-годе може да чете  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт