Красиви хора

• 34 482
  • 844
  •   1
Отговори
# 750
Ясно е, че красив не е ясно какво е ...дали баланс между физика и душевност или привлекателна физика в чист вид.
Но да попитам- а, какво е да си грозен? Дайте примери за грозни хора.

# 751
Грозните хора, абстрахирам се от физиката в чистия и вид, петдесет страници те убеждават, как собствената им интелигентност е право пропорционална на красотата на другите Laughing

# 752
Днес срещнах един много грозен човек. Нарече помияр една невинна душица, а всъщност не осъзнава, че единственият помияр в радиус от 50 метра беше той.

# 753
Значи и грозните са като хубавите - разбрах.

# 754
  • София
Аз съм съвършения пример колко красива може и трябва да бъде една голяма умница, начетеница, интелектуалка и интелигентница. Само избраните имат късмет да се докоснат до всичко това.
Затваряйте темата вече, изчерпахме я, време е да отворите друга също така интересна и да я развиете подобаващо.

# 755
Аз прилагателното красив го свързвам само с външния вид. През живота си съм виждала единици красиви хора на живо. / момичето, което Лъки ми постна е красиво за мен/  Peace
Хубав/а също го свързвам с външния вид - имам няколко много хубави познати и приятелки.
Симпатичен/а вече го свързвам с излъчването, външния вид и интелигентността, съвкупност от тях в различни вариации.
Красив/а или хубав/а не изключва умен/на, определено!
Ако някой е красив и глупав, подъл, зъл и т.н., няма как да оспоря, че е красив. Еднато не е за сметка на другото.  Laughing Ако ми е близък, може да ми стане неприятен, разбира се, но не и грозен.
Има разлика и между умен, интелигентен, начетен, схватлив...

А най-тъпо е да се мислиш за невероятно красив и много умен, а всъщност да не си нито особено красив, нито особено умен.  Joy

# 756
Аз прилагателното красив го свързвам само с външния вид. През живота си съм виждала единици красиви хора на живо. / момичето, което Лъки ми постна е красиво за мен/  Peace
Хубав/а също го свързвам с външния вид - имам няколко много хубави познати и приятелки.
Симпатичен/а вече го свързвам с излъчването, външния вид и интелигентността, съвкупност от тях в различни вариации.
Красив/а или хубав/а не изключва умен/на, определено!
Ако някой е красив и глупав, подъл, зъл и т.н., няма как да оспоря, че е красив. Еднато не е за сметка на другото.  Laughing Ако ми е близък, може да ми стане неприятен, разбира се, но не и грозен.
Има разлика и между умен, интелигентен, начетен, схватлив...

А най-тъпо е да се мислиш за невероятно красив и много умен, а всъщност да не си нито особено красив, нито особено умен.  Joy
Откажи се- който иска- разбра! Закономерности и пропорционалност няма!
Между другото, една от малкото жени, които ме е впечатлявала е Роси Иванова. Красива сутрин рано без грим, неглиже. Като ученичка беше много ученолюбива и ерудирана,  все беше на някакъв нов курс да научи нещо ново... Потенциал от всякъде. Живеенето в София от 15-годишна без родители не знам как й се отрази, не искам да коментирам слуховете... Противоположният пример са мисирките Вяра, Надежда и Любов( за тях мога да кажа, че са ми грозни чак са ми противни. И Сара Джесика Паркър физически е грозна като черти на лицето, но ми е симпатична  Peace. )
Човек не може да каже на черното бяло  и да слага всички под общ знаменател( Въпреки, че това второто често ми прави впечатление в този форум- някаква мода ли е?).

# 757

Но да попитам- а, какво е да си грозен? Дайте примери за грозни хора.

Скрит текст:

# 758
Не знам защо, но нещо ми е трудно да си представя някой, който хем да е ученичка, хем да е ерудиран. Винаги съм го свързвала с по-възрастни хора това прилагателно.

# 759
Аз затова се радвам, че завърших математическа гимназия и тинейджърските ми години минаха в една благоприятна среда...
А колкото и невероятно да ти звучи има деца с различни интереси. Peace

# 760
Mисля, че трябва да има една закована тема за себеизява на красавици-отличнички.

# 761
# 762
Тц, закованата тема трябва да е "Днес ми е криво, под кой вол да търся теле"...  Crazy

# 763
Коя е Роси Иванова? Да не е на аватара?

# 764
Не, Мис България 2005г

Общи условия

Активация на акаунт