Красиви хора

• 34 475
  • 844
  •   1
Отговори
# 765
Коя е Роси Иванова? Да не е на аватара?
Е как коя? Отявлена българска ерудитка  Flutter

# 766
Коя е Роси Иванова? Да не е на аватара?
Е как коя? Отявлена българска ерудитка  Flutter
Много ерудирана ученичка...   Joy

# 767
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ау, две ерудитки накуп, впечатлена съм Crazy

# 768
Много са хубави, а от Андреа съм впечатлена, никога не съм я харесвала попринцип.

# 769
Мда, типични малки курвички.

# 770
# 771
Хм, тези двете са всичко друго, но не и ученички....... Tired   Sick А за „ерудирани„ просто няма какво да кажа освен-  ooooh! Joy Joy

# 772
Като говорим за красота, ето резултатът от 28 годишно излагане на слънце.
Това е 69 годишен шофьор на камион, който е бил излаган на слънце само от едната страна (лявата) и то през стъклото на камиона.

# 773
  • София
Да не е шофьорка? Прилича на жена.

# 774
  • София
Ще ви цитирам един любим пасаж по темата от книгата на Владимир Савченко - "Да откриеш себе си":

"...До неотдавна просто не забелязвах всичко това. Не забелязвах например, че хората, които стоят на опашка са грозни. Баналността и глупостта на това занятие, опасението, че стоката ще свърши, че някой по-нахален ще ги предреди, слагат лош отпечатък на лицата им. И пияните са грозни, и скандалджиите. Но погледнете девойката, която се усмихва влюбено на шегата на младежа. Майката, която кърми детето си. Майстора,който върши фина работа. Размишляващия за нещо хубаво човек... Те са красиви, независимо от неуместните пъпчици, гънки и бръчици. Аз никога не съм разбирал красотата на животните. Според мен красив е само човекът, и то само когато е човек."

# 775
Моят идеал за красивата жена - слабичка и височка + русичко и червеничко. Направо полудявям когато видя руса мадама с ярко червена къса пола и обувки. Тънки и дълги пръсти с яркочервен маникюр. Да не пропусна и червеното червило. Мисля че няма мъж който да устои на русо плюс червено, аз не бих могъл. Възрастта няма значение, разбира се до една разумна граница.

# 776
  • Варна
Марс, ти къде си ме виждал?

# 777
Мисля, че днес те сънувах

# 778
  • Варна
Знаех си!

# 779
Да, покажи се, какъв е тоя бухал с две краставици на очите. Мисля че стана ясно какво искам да видя

Общи условия

Активация на акаунт