Слънце и в душата ми изгря, ще имам втора, тъй жадувана черта - тема 130

• 21 716
  • 741
  •   1
Отговори
# 30

поне не оставяш овулационни следи след себе си, като мен  hahaha (помните моя охлюв, надявам се..тоолкова му се смяхте  Crossing Arms Mr. Green)

П.П. Ето, че пак дойдох Mr. Green

# 31
  • Германия
Е не, той твоя си е култ, толкова да беше як.  Joy

# 32
  • София
Помня, помня.  hahaha Зузо, твоите теми ще ги ядем много бързо май.   Whistling

Тази песен, на която танцуваха Стела и Наско ми е суупер любима.

Феичка, пробвай зумба, много е забавно! За леглотръса може, макар че ми е рано още, ма щом се налага...  Joy

# 33
  • NE
Зузи Овулацонните следи на Глухарчето са тактично прикрити. Mr. Green
Кашмирче Имам я на xbox-a, но от половинчо как да се поместя. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Обмислям, обмислям. Hug Hug Hug За леглотръс не е никога рано. Hug

Оставям ви и ще правя спа след малко. Hug Hug Hug

# 34
  • Варна
 newsm27 newsm27 newsm27

# 35
Записвам се и аз в новата,страхотна Зузина тема Mr. GreenИ името хубаво и темата хубава,дано да е много късметлийска за всички Hug

Абе Чоко, кой пусна мухата, че днес съм напреглед?

Мммм айде,де  newsm78 Мухата в моята глава нещо се е объркала/побъркала Joy Joy Joy Извинявай,Мише HugСега само ще стискам тихо палци,като не помня hahaha

# 36
  • Лондон/Пловдив
Е немога да пропусна запис тук в първата темичка на Зузи . В този ред на мисли предният път ми показа на 13 ден положително миналият месец на 11 ден Зузи напълно възможно е да ти е ранко за хубавата новина . Утре може пак да опиташ нали знаеш утрото е по мъдро от вечерта.
Мишки , Чоко и който друг е на преглед стискам палци да заете.
Аз търпеливо си чакам ову ,но имам седмица още та ще си почакам . Ама този месец твърдо заявявам ,че повече лелка неща.
Изпуснала съм от миналата тема доста дано не съм пропуснала някоя важна новинка .
Естелче ще ядеш бой какви са тези бастуни , тук сме само 18 годишни при това модели  hahaha

# 37
Сладури, лека нощ от мен!   Hug
Искам пак да напомня на Пловдивчанките да се отбележат кои са и да се организираме, че времето се стопля, а моя щъркел скоро заминава обратно отвъд океана   Naughty

# 38
Язък, не съм от Пловдив  Mr. Green
Зузано, мила моя, страхотна тема, слънчева и жълта  Mr. Green Пожелавам ти да не я пускаш повече от осем месеца  Praynig
Мецко, тук съм  Mr. Green Гуш  Hug
И как за една вечер три страници, безобразие  Mr. Green
Лека и бебеносна  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 39
  tiptoe  tiptoe  tiptoe
Ето ме,на трета страница  doh
Мерси за темата Зуз  да ти е честита и дано е твоята тема
Хайде момичета имате още седмица,давахте
Стискам палчета за всички които имат нужда
Мен нещо така ми е сдухано тези дни и особенно днес,явно и времето ми повлия.... но ще се стегна
Лека момичета

# 40
  • Лондон/Пловдив
Мише аз съм Пловдивска майна ама едва ли ще ме дочакаш  още 4 месеца докато се прибера .
Мисля ,че Момето и тя беше от Пловдив

# 41
Имаме си нова тема, с нов автор. Прекрасно пролетно жълта е! Heart Eyes Зузанас, силно стискам палци още в тази да кажеш, че повличаш крак (видях за тестовете одеве, чакам срядата)! Praynig Praynig Praynig И след теб всички да се включат и да я напълните с много положителни тестчета! Hug

П.П. Не мога сега да я чета, утре ще я погледна (дано не съм изтървала някоя късна вечерна новина).

# 42
  • Варна
Цитат
Естелче ще ядеш бой какви са тези бастуни , тук сме само 18 годишни при това модели 
Снощи бях много скапана и затова Hug

Добро утро Hug

# 43
Добро утро в новата слънчева тема Simple Smile Много е хубава, Зузи   Hug

Чета ви редовно, но напоследък не пиша, напоследък ми е изморено и леко смачкано.

Успешен и хубав ден!

# 44
Добро утро!
Вие сън не сте спали бе момичета.Когато тема сте пускали аз вече съм спала.
Но да е честита и много положителни тестчета и новини в нея.
Много ми е изморено всяка вечер след работа и рано рано преди 22ч съм заспала.Щях да пиша като се прибера ама бях гроги само драснах от работа запис за бургаската срещичка.

Както си мислих първия тест да е на Благовещение ако нямаше цикъл  щеше да си е хубаво положителен.Вчера чертичката беше още по наситена,обадих се на док казах за положителния тест ,каза да си пия утрогестана ,метформина и фолиевата и ако искам да се прегледам в Бургас на което му казах че ще си дойда до Варна другата седмица.Ще видя как съм с почивките и газ.
Нямам зацапване беше еднократно и една точица явно нещо се е доизчиствало.

Много  Hugна всички.
Отивам да карам малкото на ясла до после.

Общи условия

Активация на акаунт