Слънце и в душата ми изгря, ще имам втора, тъй жадувана черта - тема 130

• 21 707
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро. Аз съм ей така от 06:00  Shocked
Естелка , ранобуднице, мерси за закуската. Нали вече съм в отбора на закусващите, ще се възползвам.
Зуз , и аз ти помня онзи охлюв. Даже вчера като пусна темата се сетих за него  hahaha Тогава ви шпионирах само, не пишех, но много се смях и на отзивите за него  Grinning

Лилка, аз вчера звънях на док. Пита ме за зацапване. Казах и че нямам, но тя каза, че може да се случи, да не се плаша. Просто матката сега бързо се увеличава и се получават процеси, които могат да предизвикат зацапване. Но при всеки случай да и се обадя- болки, зацапване. Радвам се че е спряла, че и да знаеш че е нормално пак си се стряскаш.
Моя тест ( имам още 5  Joy ) се насища определено. Днес ми е вече 3-ти ден закъснение.
В тая връзка Зузка, гледам си сега тестовете. 12 дни след О. ми се вижда чертата, на другия ден е по- бледа, почти я няма. И след това пак се насища. Много се надявам да не дочакаш и ти и да изскочи и твоята черта.
Линка, изобщо да не чувам че ти е смачкано  Naughty   Heart Eyes Heart Eyes
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за всички, които имат нужда.
Оправям се и изчезвам на работа, че вечер съм гроги и не ми се остава извънредно.
Цун  Hug

# 46
  • София
Добро утро Simple Smile
Зузич супер темичкка си пуснала-да ти е на късмет! Hug Crazy babydust7 babydust7 babydust7

# 47
Добро утро  Hug
Прекрасен ден на всички!
Лилка  Hug
Зузке  Hug
Аз ще ходя днес при личната, болна съм си и това е! Трябва да се излекувамммм  #Cussing out
Айде на заразата  Mr. Green  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 48
Добро утро!  bouquet
Ей, сдухалите, я бързо да се оправят...., аз какво да кажа? Naughty

Зузка, снощи те сънувах с тея тестове! Joy Аз много рядко сънувам, но снощи вечерта нали обсъждахме теста, който си правила, та те сънувах! hahaha hahaha Стискам ти палци, дано! Praynig

# 49
Добро утро и от мен
Зузи като ти дадат достъп , можеш да ме пишеш и мен на първа страничка , връщам се с добри новини от док. Прекрасна темичка , дано да е на късмет за всички нечакащи и най - вече и на теб  bouquet
Мишки успех при док. в Четвъртък
Тоничка моя преглед беше след 10 дни закъснение и док , ми вика малко е раничко , но не ме върна де  Laughing
Сао стягай се без сдухвания  , айде кога ще се видим с теб на по кафе , много сме несериозни да знаеш  Naughty

Така разказвам за прегледа , на който му е интересно да чете , иначе го слагам в скрит текст , че ми стана дълъг постта   Blush 

Скрит текст:
Такааааа, отиваме с ММ, при док. и за късмет нямаше никой и направо влезнахме, посрещна ни много добре.Пита за какво сме и т.н. и вика лягай ще видим сега какво става.
Прегледа беше с вагинален ехограф - малко неприятно но се търпи. видя ни се точицата , още няма сърд. ритъм , защото сме малки, ноооо каза че всичко е наред цитирам :Една нормално протичаща начална бременност" Heart Eyes. Бебо се е закрепил в матката и си отговаря на седмиците - 5г.с. и 3 дни   Премери точицата и ни показа всичко , от какво се храни сега , как се е хванало и така.
После подробно ни обясни за предстоящите изследвания , кое по каса и кое не , как да с ехраня на какво да наблягам. Каза че е добре че пия от вече ФК и ако искам мога да пия по 2 на ден, няма да ми навреди , абеееее супер си ми е доктора , много подробен точно като мен - 40 мин. стояхме     и това за първи преглед  Crazy Crazy Crazy. Следващия преглед ми на е 08.04. за да се прегледаме пак и да чуем сърчице.
От там отиваме при мама на РД и ММ и сервира новината , горката как се зарадва първо 15  мин. плака и после се успокои , после дойде брат ми и казахме и на на него и тя пак се разплака , абе радости големи и от двамата. Засега няма да казваме на друг , поне до 08.04 да видим и сърчице и тогава ще казвам и на шефове и т.н. ами това от мен.
[/i][/color]

# 50
  • При моето слънце
Добро утро на всички  Hug
Скрит текст:
Мише, ако е събота или неделя и ние с Мишо ще се дотътрим с електричката  Mr. Green

# 51
Не съм ви чела, че снощи нямах интернет.
Скрит текст:
Минавам да ви кажа, че снощи правих тест, който беше по-скоро отрицателен /въображаема черта/. Много странно този месец за втори път ми се случва на две различни марки тест да се появяват червени точици /2-3/ на мястото на втората черта. Сигурно са дефектни. По-скоро друго ме притеснява, вкарах се във филм, че карам извънматочна бременност. Трети ден имам болки /парещи/ Ниско долу в корема, на моменти болката е само отляво, на моменти в цялата долна час на корема. Другото, което ме притеснява е, че кръвта, която беше освен, че беше малко по количество беше и чиста кръв, не менструална. Ох, много се притеснявам. Стиснете едни палци, пуснах един кръвен тест тази сутрин и се моля да е или много положителен или много отрицателен за да я изключа вероятността за извънматоча. Сега четох при нея и прогестеронът бил нисък, следователно и БТ. Ох, всички симптоми имам. Sad Praynig

# 52
  • При моето слънце
Пате, без такива мисли, моля  Naughty Пък и нали знаеш, че ако кръвния излезне положителен, трябва да пуснеш още един, за да видиш как расте хормона. А за болките - мисля, че могат да се причеслят към графа "нормално"  newsm78

# 53
  • София
Добро утро и от мен.

Пепита, браво за хубавите новини. Simple Smile
Тоничка, що така си ранобудна?  Mr. Green
Пате, мен в началото на бременността ей така режещи болки и се притеснявах, но всичко се оказа нормално. Стискам палци за хубав резултат и бебче на място. Simple Smile  Praynig

# 54
  • София
Ох ПАтее стискам палци за силно положителен тест! И без мисли за извънматочни!

# 55
  • Германия
Добро утро,
ммм каква прекрасна закуска.
Пате: влязох, за да те нахокам едно хубаво.  #2gunfire Моля те не се шашкай толкова.Стискам палци за теста.
Лек и успешен ден!  Hug

# 56
Готов е теста 0,10. Отдъхнах си, че от сутринта едни черни мисли за извънматочни. Нали при този резултат няма как да е извънматочна. Примерно да се е дигнал хормона и след това да е паднал. Може ли в този случай да падне дотолкова newsm78 Чудя се от какво са болките. Аз по принцип нямам болезнен цикъл. А и този един странен такъв. При кистите какви са симптомите? Извинявам се, че ви занимавам, но нещо влязох във филма.

# 57
  • София
Пате, ако тестовете ти са от тези за ранно тестване от e-bay и на мен ми се появяват редовно някакви точки на мястото за втората черта, без да има бременност. Ако има извънматочна и хормонът падне до 0, то бременността е паднала сама, т.е. няма нищо притеснително. Пък и болките при извънматочна обикновено се появяват на доста късен етап (примерно 20-тина ни закъснение) - вече почти пред спукване на тръбата, съмнява ме да е това.  Hug
Зузи, мерси за темата и да ти е на късмет поемането на темичката  Peace По темата за рожденните дати и зодиите, аз съм на 14-ти юни  Laughing Явно сме се събрали близнаци на корем  Joy
Кокос, стига стиска кълки  Naughty Шегувам се. И аз преносих 5 дни и накрая бях със секцио, но не заради пренасянето само, а и заради много голямо бебе, липса на смъкване, разкритие и т.н. Ма то човек освен да чака бебчето да се накани, няма какво да прави особено  Wink Бързо да оздравяваш, че те чака една приятна среща с едно сладко пухкаво бебче  Hug

Ponyo, гледам, че и при теб е наближило. Леко раждане  Praynig

# 58
Зазу, единият беше такъв, другият си го купих от аптеката. Благодаря ти и на теб и на всички, които ме мислите. Може да имам някоя киста или да влизам в менопауза  newsm78
Зузо, благодаря за темата! Покрай моите глупости те пропуснах.

# 59
Запис и от мен в новата темичка!  smile3523
Зузи, много свежа тема, жълта и слънчева... Поздравления!  bouquet Дано да ни донесе много положителни тестчета! Praynig
Пате, вредиш си с толкова широкоспектърни размисли и симптоми. Спри се!
Веси,  Hug
Пепита, понякога и хубавите новини разплакват...от щастие, от умиление. толкова е вълнуващо....
Дани,  Hug браво на теб!
Тоничка, много си ми забавна, да знаеш!  Hug
Хубав ден на всички ви желая!....
Аз няма какво да кажа по себе си - нищо!  Tired

Общи условия

Активация на акаунт