Слънце и в душата ми изгря, ще имам втора, тъй жадувана черта - тема 130

• 21 714
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Добро утро и от мен, и аз да се цопна в новата темичка на Зузка  Wink Да ни е на късмет и с много двучертичкови новини  Hug
Мише и аз съм пловдивчанче, ще се радвам да се запозная със съгражданки от темата  Blush
Деситка - мале ти ще си дочакаш термина май, на малката принцеса хич не и се излиза в това ужасно време, чака слънчев ден  Mr. Green
Пате - може от смяната на сезоните и тва ужасно променливо време да прави цикъла да полудява  newsm78
Прегръдки за всички останали  Hug, приятен и усмихнат ден  Hug

# 61
  • София

Добро утро и от мен  Hug

Мдам, за малко оставам и на 5та страничка  Shocked Ами... шанс  Mr. Green
Зузанкеее, на добър път с темата и дано тя донесе същото, което и на мен  Wink Hug

Видях за решението на Пуфето- Много тежко и трудно решение, дано ви направи щастливи и дано братчето и сестричето са вашите деца, а после живот и здраве и поне едно ваше  Hug
Скрит текст:
Имаме приятели (на майка ми и баща ми), преди години осиновиха близначки. Казаха им, че никога няма да могат да имат свои деца, но 2 години по-късно се роди и сина им. Всички са много щастливи  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Браво за прегледите на всички бъдещи мамчета и сега да знаете, че ще се борим и за Бебе на 2014  Mr. Green

Патееееееее, стига с тези негативни мисли ей  Naughty

Лилка, все така и за напред, не се преуморявай  Hug

Кокос, ква болест бе човек, ти трябва да раждаш вече  Shocked Лекувай се  Hug

Признавам си диагоналния прочит....  Blush
Да ви се похвалим- избрахме си педиатър.. най-сетне. Далеч от всички поликлиники и т.н., мястото е разкошно, лекарката мила и обяснителна д-р Мустакова , а клиниката първа детска консултативна. Само за бебета и малки деца  Peace Украсено, има занимавки за малчовците, в тоалетните има повивалник, памперси, кърпички и кремчета за дупета (Мустела Peace). С часове и не се чака, направо сме на 7мото небе, че открихме това място  Mr. Green
Беба е добре, мама ще се разкрасява за фотосесията- боя, маникюр, ей такива работи  Blush Сутринта и татенцето се накипри (обикновено го моля да се бръсне, а сега самичък... иска и той да е убав ма не си признава  hahaha )
[/b][/color]

# 62
Рейни, къде се намира Мустакова, че и аз си я харесах за педиатър. На канала на евлоги георгиев ли е?
Даниела, на мен това ми беше първия аватар. Много мило ми стана като го видях.

# 63
  • В градината...
Пате, ще ядеш бой, да знаеш  Naughty
И аз през какви ли не мисли преминах и продължавам да преминавам. Но, знаеш ли, надеждата е много странно нещо - като едно малко семенце, което, хубаво като го поливаш, то така набъбва, че изпълва цялото ти същество. И е факт. С положителна настройка можеш от злокачествени болести да се излекуваш, камо ли едни такива дребни неща да оправиш.
Мен специално разумът ме доведе да направя последните изследвания, а надеждата е тази, която ми дава криле да се издигна над резултата. И да поема нов път. По-верен.

# 64
Добро утро! И аз да се запиша в новата тема със страхотно заглавие.

# 65
  • Sydney
zuzi_79 мерси за темата Simple Smile много добре ти се е получило  Hug
Даниела, на мен това ми беше първия аватар. Много мило ми стана като го видях.
тъкмо и аз щях да отбележа, че това ти беше аватар Simple Smile

мен нещо ми е отпаднало  Tired

# 66
Пате, иди да те види док. и дано има хубави новини fingerscrossed
Рейни, страхотен избор на педиатър. Чувала съм много добри отзиви за д-р Мустакова.
Кокосче, малчо чака да се излекува мама и ще се срещнете очи в очи  Peace
Пепита, хайде след 2 седмици и сърчице  Heart Eyes . Мислех те, да знаеш  Hug
Весеее, що съм ранобудна. Бе знам лиии  newsm78  Нещо все едно ме тупа по рамото и вика "ставай да се чудиш как е ембрито, развива ли се"  Joy С трите дни закъснение вече едва ли точицата ми е проблема. По- скоро в мозъка ми пърха нещо  Grinning
Принцеске, даже усещам, че съм леко налудничава, от там и забавна  Joy   Кога ще почвате гонитбата вие.

# 67
Ееееее така като стане направоооо #Cussing out
Писах ,писах и накрая затрих всичко ooooh!
Тази сутрин се събудих с ужасно главоболие,чак ми се повдига,ха дано ми мине  ooooh!за да отида на бургаската срещичка Praynig
Пате,я разкарай тези черни мисли,и си избери роля в някой романтичен филм,в тези на ужасите нямаме място Naughty
Рейни,браво за педиатърката,и чакаме снимки Hug

# 68
Леле..., без да искам съм се намърдала под прашеца на Деситка!  Mr. Green Ама няма как да не събера, ще складирам за по-натам! Party  newsm79 newsm79 newsm79

Пепитка, много хубави новини мила! Само така! Hug
Пате, не се вкарвай във филми. Дано всичко е наред! Praynig
Принцеске, защо няма какво да кажеш мила? newsm78 На теб втория циклъо, скора май трябва да идва, или? Имаш една  Hug Hug, ако ти е тъжно, взаимно ще се успокояваме, скоро и ние ще успеем, но докрая! Praynig Praynig Praynig
Сигме, исках да сменя нещо, исках нещо по-различно и по-весело! Всяко зло, за добро нека да е! Даже мисля да си скъся доста косата, сега е дълга, мисля да я отрежа на черта, до рамото някъде!  Crazy Искам промяна, както във външния си вид, така и в живота, и то към добро! Praynig  Ти как си? Как е Лийчето?
Рейни, барво за хубавите новини!  bouquet

# 69
Рейни, супер новини. Прекрасни снимки желая и ги чакам с нетърпение  Hug
Патенце, ама душицо, измъчила си ми се в какви лоши мисли  Sad Всичко е наред, пиле, не мисли глупости! И явно пак е имало зачеване  newsm78
Перу, последният ти пост ще си го запазя и ако се налага ще те шамаросвам с него  Mr. Green Браво, мила!
Дани, събирай, сега е особено заразен   Mr. Green
Аз съм на ЖК днес и до личната после. Вече четири, пет дни се боря с настинката и не минава. Преди ми минаваше още на третия ден, явно е по-сериозно сега, че даже ушите са ми запушени, гърлото ме боли и отхрачвам, ужасТ  Crazy Сега пък се моля беба да изчака мама да се излекува  Praynig
Зузинка, искам да цъфне наспана и с широка усмивка  Naughty
А, бургазлийки, да не забравите снимкииии от срещата  Heart Eyes
Ръся ви пак и изчезвам  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 70
даниела, за майката с бебето имах предвид.
питате ме за лия, а аз нищо не отговарям, защото и аз нищо не знам.
не знам кога ще ме изпишат, нея я гласят за изписване, вече се побърквам, но ще се оправя.

# 71
Сигме, всичко ще се нареди! Ти си силна, още малко остана! Hug Hug

# 72
  • При моето слънце
Деси, аз си мисля, че "настинката" ще ти мине едва, когато родиш  Mr. Green

# 73
  • В сърцето на любимия човек
  tiptoe
5-та страница, срам не срам се записвам и аз

Зузе - мерси за темата - прекрасна е  Hug Сложи само розово щъркелче на Дармето  Heart Eyes

Връщам се , за да ви дочета

# 74
Набързо влизам само да кажа,бургазлийки не ме чакайте ,оф много ме е яд,че немога да дойда ,но ми е ужасно лошо имам чувството че ще умрЪ Sick
Ще се нагълтам с хапчета и се надявам да поспя докато ми мине ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт