Слънце и в душата ми изгря, ще имам втора, тъй жадувана черта - тема 130

• 21 767
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Зузи, мерси за темата и дано да ти донесе положителен тест / наследство от Рейни и Меци /.
Палци и за всички НЕчакащи.

# 76
Здравейте Peace
Записче и от мен  Peace,Зузи мерси за темичката Hug
Милена ,дано  по бързо се оправиш Hug
Сигма ,целувки за Лия

# 77
Минавам само набързо за да се запиша, че предполагам се досещате къде е Влади и да ви се оплача, че не само моите цици напада постоянно ами пробва да захапе ивсички гостенки на погачата  Mr. Green. Какаво ще го правя като порасне не ми е ясно  Joy

# 78
Записче и от мен стигнах на 6 стр.
Зузи благодаря за темата страхотна е  smile3525 дано да е твоята темичка и утре да ни зарадваш с едно пол.тестче.
Мен днес ме боцнаха за прогестерона дано да е ок.
Май исках още да пиша ама  newsm78 леле много съм изфирясала.

# 79
Деско и аз си мисля, че е имало неуспешно зачеване и сега се чистя newsm78 За кистите знаете ли нещо, такива ли са симптомите?
Момичетата от Бургас,
Скрит текст:
със сигурност няма как да изляза от работа. ако искате нещо за 17.30, ще дойда!

# 80
И какво викате - който пуска темата, скоро забременява....Зуз!  Heart Eyes
Пънчита, как така зрели хора, семейство, ще допускате майката на единия да нарежда къде да се прави спермограма  Shocked Втрещих се!
Скрит текст:
Много е гадно като се прочете "тия свекита". Нали и ние някога ще станем такива, такова ли искате да е отношението към нас? Като се каже "свеки" и все едно Круела Девил казвате - недейте да лепите така етикети, всички хора са различни и взаимоотношенията са различни, за да се разбират двама човека, се искат усилия и от двете страни.
Мише - кафе когато кажеш. В събота ще съм сама цял ден.
Пате, иди да те прегледат, душа  Hug Аз никога не съм имала симптоми при кистите ми. Що си мислиш, че е имало неуспешно зачеване, само заради цикъла ли?
Милена, какво ти е на теб? Аз подразбрах нещо, но явно не съм разбрала правилно.
Аз съм снощна, с главобол  Crossing Arms

# 81
ето я и Зуза, наспана и свежа, като краставичка  Mr. Green

Благодаря на всички, които имаха добрината да споделят на кой какви щъркели трябва да сложа и кой в кой списък да добавя bowuu Ще направя корекциите при първа възможност Peace

Кокос, к'ви болести, бе чедо ooooh! В сряда-четвъртък ще раждаме, нали знаеш Joy

Пате, избий си тези глупости от канчето, не се вкарвай като мен във филми за извънматочни Naughty Hug

# 82
  • София
Пате, аз мога да коментирам единствено ендометриозните кисти, ама по-добре да не!
Ти защо се вкарваш в паника?  Hug
Зуз, при теб какво ново след снощното зацапване?

Скрит текст:
По повод вмешателството на майките да кажа нещо. Имам една колежка на възраст около 55. Та нен=йния син е около 35 и е женен от доста години. И тя току изръси нещо, без никой да я е питал, защо те нямали деца. Просто не искали все още. Но тя, забележете ТЯ, го била пращала на изследвания, за да е сигурна, че при него няма проблем. И така била спокойна. Е не е ли недобре, кажете?  #Crazy newsm78

# 83
  • В сърцето на любимия човек
Моме - свекърва ми е много мила и внимателна жена, но просто вярва само на нейната си гинеколожка (при която заведе и мен и от която съм много разочарована). И понеже нейната лекарка е казала да се направи контролна спермограма при някой нейн колега, затова свекърва ми не вярва много на нашата спермограма в момента. Ами и на мен ми се иска да е допусната грешка, защото иначе сме май директно за ИКСИ, но не искам да се карам с нея. Няколко пъти се опитах да и обясня, че в специализираните клиники работят ембриолози и лекари, които се занимават само с репродуктивни проблеми, но единственото по което успяхме да постигнем компромис е да пуснем и двете. Аз на ММ съм му обяснила същото и просто решихме да угодим на майка му. Това е. На мен не ми се водят безсмислени битки, предпочитам да се разбирам със свекърва си, а не да се караме, заради едно изследване и 30 лв.
Пате - сега прочетох в какви филми си се вкарала. Недей така  Hug
Весе - това няма да го коментирам. И какво, ако жена му има проблем, ще разведе сина си ли  ooooh!

# 84
Хайде да се разпиша и аз в новата тема. Зуз, свършила си чудесна работа, искрено ти желая съвсем скоро да те споходи съдбата на пускащия темата  Heart Eyes
Четох много диалгонално, защото ми е голяма лудница в работата, пък аз все се оказвам с по няколко дини под мишница  ooooh!
На Тоничка и Лилка честито, чакаме ви с хубави новини Simple Smile
На всички НЕчакащи стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed
Десит, как си днес?  Hug
 Hug на всички

# 85
Веси, цапането беше жълто-кафеникаво и еднократно. Боля ме като при М, после спря...сега пак има едни такива подобни на М тъпи усещания, но нищо друго. След като се наспах, реших да си изчакам утре да видя дали ще ми дойде и в четвъртък да се тествам, ако онаа гадина не ме е навестила все още.  Whistling

Оправила съм списъците  Mr. Green

Рони  Hug

# 86
Хей ме на и меннннн. За мен часа, няма никакво значение, щом Миленка няма да може да дойде със сигурност, а снощи си писахме с Роси , тя не е готова майк още да се вижда с хора, то оставаме аз, Пончето и Лилка. Пончита странно липсва  newsm78 newsm78 сигурно спинка. Ако за тях не е проблем да е в 17 и 30 часа срещата, ще я изместим за 17 и 30, ако ли не- ще направим още една по нататък  Wink, ама Пончита, ако не е отишла да ражда, то в най-скоро ще иде Laughing

# 87
Зузи, много интересни усещания. А дано са това, което чакаме всички  Praynig
Тонич, не знам кога ще стартираме ловния сезон. За сега още мъдрувам  Thinking
Дани, не ми е тъжно бе.... не си позволявам да се вайкам много що така, що иначе. Няма смисъл.... Чакам си чинно втория цикъл. Да видим кога ще му кефне да ме навести...и затова нямам какво да пиша.
Веси, тая твойта колежка  #2gunfire добре че не е моя колежка  ooooh! Божкеееее!....

# 88
Ето ме и мен - класирах се за 6та стр. Simple Smile

Зузи, поздравления за страхотното заглавие и за слънчевата тема Hug Дано да е на късмет на всички ни. Дано Рейни да ти е завещала
нещичко много хубаво Simple Smile

Глухарче, тази твоя БТ ми е много подозрителна, стискам ти силно палци Praynig

Pepitta, страхотни новини носиш, браво

Пате  Praynig вярвай,че всичко ще е наред и се опитай да не мислиш лоши неща, нали знаеш кое да си повтаряш Hug

# 89
  • Северозапада
Ох, не мога да ви догоня   animal037
Зузи, много добре си се справила с темата. Тези слънчеви цветове огряха монитора ми  Heart Eyes Хайде сега едно слънце да изгрее и у вас.
Пате, не се филмирай, въпреки че отчасти те разбирам, коя от нас не са и влизали такива мухи в главата
Пепита, честита точка, ще чакаме на 8-ми сърчице
Ренденце, много се смях на твоя Влади  Laughing
Пънче, и аз мислех да се изкажа за СГ-те правени в лаборатории, но щом е за запазване на семейния мир  Tired Лошото е, че най-вероятно резултатите ще са значително по-добри, което ще внесе измамно спокойствие и свеки (не го използвам с лоши чувства) ще реши, че е била права да настоява.
Бени, честита първа годинка на Ема   bouquet Много е сладка (пу-пу)
Деси, бързо да оздравяваш за срещата с Кокоска
Тоничка, и аз си пия кафенце сутрин, не съм го спирала, а понякога и след обяд
Мишеfingerscrossed за четвъртък
Чоки, аз съм добре, дребосъчка расте и така, благодаря че питаш. Ти как си? Кога ще ходиш на преглед?
И за финал на този километричен пост  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт