Слънце и в душата ми изгря, ще имам втора, тъй жадувана черта - тема 130

• 21 780
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
не мога да пропусна прашец от бременна мравка  Mr. Green Hug

# 91
  • В градината...
Моме, да, ще станем свекърви  Party Ерго, ще станем майки.

# 92
# 93
  • Варна
Айде и аз да се запиша  Mr. Green

Зузке, да ти е на късмет новата тема  Hug Heart Eyes

Hug на всички

# 94
  • В сърцето на любимия човек
Мравче - аз съм подготвена и за това - до нас е Вита и на принципа 2 от 3  Party Мъжът ми ще стане професионалист по даване на материал накрая  Mr. Green
Освен това от известно време сутрин го зобя с вит. Е, вит. Ц и от няколко дни с фолиева и бърканицата. Та се надявам да има някакво действително подобрение, колкото и да е минимално  Praynig А като взема заплата ще му купя Фертилайд за мъже.
А за да затворя на всички устите имам една реч, как ако аз не разбирам, то тия от фонда разбират и затова искат 2 спермограми от различни клиники, а не от лаборатории и ако иска да имаме дете да слуша, ако не мен, то лекуващата ни лекарка, а не майка си. Това ми е тежката артилерия  Mr. Green

# 95
  • Северозапада
Вита имат инвитро център, може да са им верни спермограмите  Thinking. Оф, тоя ФертилЕйд е скъпичък  Confused

# 96
  • В сърцето на любимия човек
Сигмето беше казала, че спермограмата им от Вита е била като тази в Надежда, което значи, че лабораторията им е читава  Peace
Ами да, към 60лв е. Аз исках да взема и за мен, ама ще почакам  Confused

# 97
Зузи, Габи още не е оздравяла напълно. Във вихъра си е с белите, но кашля и има сополки. Дано да се стабилизира след ден-два, че не знам другата седмица кой ще я гледа, ако не е на ясла  Crazy Свекърва ми уж обеща, че ще помага в такива моменти, ама като я слушам, май само на думи  Crossing Arms

Пепита, браво за прегледа  Hug

Рейни, къде е тази докторка   newsm78

Сигма, да те гушна  Blush Hug

Деси, и теб Hug

Слагам и почерпка, че днес Габи има имен ден  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 15:23 от forest_veil

# 98
Привет  Hug

Пепи страхотни новини, чакаме и сърчице на 8.04
Ти при Василева ли ходи, или се бъркам ?
За кафенце да трябва да се видим, че наистина несериозна работа сме особенно аз, но ще се стегна
Явно вече всяка година преди РД се сдухвам, но ще ми мине няма как иначе ...
Чоко, Мише и вас чакаме с хубави новини  fingerscrossed
Пате не се психясвай, а мисли положително (тва психясване е ужас и аз съм същата, всякакви филми, но с хубавите мисли е по добре )
Глухарче дано се изненадаш на + тест, а и нас също
Принцеске и аз съм като теб, нищо ново и едно голямо чакане ... Hug
Рейни браво за педиатъра, заслужавало си е търсенето значи  Wink чакаме фото
Тоничка и на теб и другите бремелинки много ви се радвам, като ви чета първите бременни трепети  Hug
Дарме честита ти 90 % мома, най-сетне се показа малката срамежливка
Милена, Моме дано се справите бързо с главоболието, че е много гадно и аз много често съм така и от нищо не ми минава ...
Нелка стискам палци за добри резултати  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Пънче понякога наистина е по добре да угодиш или да отстепиш според случая, от колкото да има скандали, добре си решила
Форест дано се оправи бързо малкото Габи, да ти е жива и здрава и много щастлива и много да ви радва
Зуз И аз искам в чудния списък , а за другото нали знаеш  Praynig fingerscrossed

За всички  които имат нужда  Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Леле юнаправо се улях с писането ...

Хайде прекрасен ден ви желая, въпреки мрачното време

# 99

Зуз И аз искам в чудния списък

там си вече Mr. Green..кога успя да си смениш ника Joy тъкмо те писах Sao..сега те коригирах.

Честит имен ден на Габче-сладко жабче! Да е жива и здрава, мамо Форест, много радост да ви носи! Hug

# 100
  • В градината...
Прах, какво ни баламосваш - пречистване, диети ... вихри се нашата в кухнята, че пушек вдига  Whistling Whistling

# 101
там си вече Mr. Green..кога успя да си смениш ника Joy тъкмо те писах Sao..сега те коригирах.
Благодарско  Peace

newsm68

# 102
Момичета , ама много си ви обичам  Hug
Сао , опс Сандра  Wink засега при Петров , малко по -късно или при Велчева или при Стоев , ще решим.
Честит Имен ден на Габчето   Party Time

На мен много ми се спи и постоянно съм жадна , бременните момичета да кажат това нормално ли е  newsm78

# 103
  • Sydney
forest_veil Честит Имен Ден на Габи Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 104
Сао, за малко да не те позная  hahaha
Пепитка, нормално си е! Пий вода колкото искаш...няма лошо.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГАБИ! ДА Е ЗДРАВА И УСМИХНАТА!

Зузанке, мене шЪ мЪ туриш ли в списъчИтУ или аз направо да скачам в успЯлитИ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт