Слънце и в душата ми изгря, ще имам втора, тъй жадувана черта - тема 130

• 21 783
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Моме,
Скрит текст:
навивам се, защото имах ЛФ към 17 дена. За първи път докарвам "разница" 0,5. Сега тези болки 3 дни и това въобще не беше цикъл за мен. Вчера цял ден бях с розово зацапване, днес с оцветена в бежово ЦС. Извинявам се за подробностите, но се притеснявам. Или е било това или влизам в критическа, но защо ме боли  newsm78

# 106
Пате по добре иди на док, вместо да се тормозиш с хилади въпроси и дано да няма проблем
Сао, за малко да не те позная  hahaha
Знаех си че така ще стане, ама добре че са ми ягодите   Mr. Green

Пак са ме прихванали лудите и се чудя какво да променям ...

# 107
 Ето ме  Flutter
Прочетох всичко, ама и забравих всичко  Mr. Green
Пате, избий си тая извън... Не искам и да го пиша, а и критическа, опа, чакай малко  Mr. GreenИмало е нещо, но за кратко, за съжаление  Sad Дано много скоро ни зарадваш, пожелавам си го много силно!  Hug Пък и сега с промяната на времето цикълът пощурява, имайте го предвид Simple Smile
Пънче, много сложно при теб  Mr. Green Само палчуни стискам, да знаИш  Hug
Форест, гуш и за теб и именничката Габка  Hug
Сега пресни новини от кокосовия търбух:
Расте нашата принцеса, плацента втора и свежа  Mr. Green Тонове чудесни, било й приятно в корема  Blush
Ходих и до личната, гърдите са ми чисти, явно само гърлото нещо, предписа ми сироп и тва е  Mr. Green
Май ще ходя на рд довечера, за сега така се очертава  Mr. Green
Много гушоци  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 108
Сао, и аз те познах по ягодите! Mr. Green Ама Сандра ми харесва повече! Party

Форест
, честит имен ден на малката кукла!  bouquet

# 109
Деси, ама все под твоя прашец се нареждам.  Laughing Вече два пъти за деня! Laughing

# 110
Мерси Дани и на мен ми харесва повече, че Сао беше много неопределено ...
 newsm75 newsm79
И аз почвам да складирам  за хубави дни  Mr. Green
Деси щом и е добре, когато реши тогава  Flutter

# 111
Закучила съм се на 38 страница от предната тема,а вие сте я изписали , че и тази до 8-ма страница и си мисля :"Значиии тука само Кокоса се е спраскал и е пълно с честитки , ама не "  Mr. Green Mr. Green Mr. GreenВръщам се да чета , а вие по-полека с писането  smile3534
Зузич-благодарско за хубавата тема,оригиналното заглавие и да продължиш традицията "Който пуска нова тема-да му сЪ пУдуЙ корема"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 112
 Леле за малко да се запиша в паралелната тема  ooooh! Mr. Green. Та в старанието си да не публикувам си изтрих поста направо  Joy.
 Засега само запис и  bouquet за Зузи , за чудесно спретнатата първа тема . Да е късметлийска и много бебеносна Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7.
 Връщам се сега да чета  Hug Hug Hug.

# 113
Тъй като се избивате да питате за мене цоп и аз в новата тема  Mr. Green На 8-ма страница  ooooh! ooooh!
Зузи благодаря ти за темата, прекрасна е  Heart Eyes Стискам палци за четвъртък- да имаш един двучертичков тест  Praynig
Пепитка чесита точица  Hug Нормално е много да ти се спи, а за водата- то е хубаво да се пие по- много, така че пий си на воля  Peace
Desitka сега малката, сигурно чака да оздравееш, та да се появи на бял свят  Heart Eyes Пий го този сироп, да ти минава и да си я гушнеш в ръчичките вече  Heart Eyes
Пате този месец много момичета се оплакват от аномалии в цикъла. Недей да се шашкаш - иди при док най-добре, да те успокои  Peace
Тони в четвъртък ли да чакаме другото ЧХГ  Simple Smile  Аз оцелях и днес в офиса - незнам до 31 как ще изкарам  ooooh!
Момичета, аз съм много натоварена на работа, а и имам чувството, че започвам и да затъпявам вече- не можах да запомня кой какво беше казал  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Моля ви, простете ми това, и ми стискайте палци в четвъртък следобяд  Praynig Praynig Praynig

# 114
и да продължиш традицията "Който пуска нова тема-да му сЪ пУдуЙ корема"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Стели, Стели, как ми липсваш, ако знаеш само Heart Eyes Hug

Веселуш, стискам палците Praynig Само да ти кажа, че с напредване на бременността става все по-страшно с паметта hahaha

# 115
Охох, Стелчоо, липсваш ужасно верно  Heart Eyes Как е Ради? Как е гъзара?  Mr. Green

# 116
Хей ме на и мен след срещата. Хубаво се набърборихме следобяд. Пончита е все така мъничка,  само с голямо, хубаво коремче  Heart Eyes За девойките, които не можаха да дойдат, ще се организираме пак когато можете  Wink Бургаските девойки ако искате можем да си разменим фейсбука, че шп-лесно да си изпращаме съобщения  Wink

Перу....то аз хубаво се вихря в кухнята, ама само гледам и се облизвам. Но остана мъничко още, минах трудното, така че ще устискам още един ден, да се прочистя хубаво  Wink

Деска ти още ли си тук  Thinking Thinking. Днес разписахме разрешителното за раждане на Пончита, така  че почвам да ви гоня и двете , малко по малко да отивате в голямата бяла сграда  Mr. Green Mr. Green

# 117
Еее, нЕма ли снимки? Бургазлийки  Heart Eyes
Айде, бай, отивам да лупам торта  Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 118
  • NE
Пате Без лоши мисли. Идва пролет и цикльо обича да откача по това време. Hug
Пънчи Те и родителите на моя ме поучаваха малко повече (особено баща му), но му дадох да разбере че няма да слушам тяхните идеи. Аз си знам и толкоз. Crossing Arms
Рейни Хаха, той моя мъж като не ще да се обръсни брадата от има-няма вече 2 месеца. ooooh! Но за сметка на това е много атрактивен за бебетата. Mr. Green
Сигме Ще те изпишат. Стискам палчета скоро да е. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Тоничка Нормално е да се субуждаш толкова рано. Аз и по-рано го правих. Peace
Кокоска Не прекалявай с тортата, че малкото кокосче да не иска да изкочи от тортата. Hug
Ренди Малкият Влади е велик! Ще бъде голям ухажор да знаеш. Mr. Green
Форестче Честит имен ден на Габи!  bouquet Да е жива и здравичка и да прави само малки белички. Hug
Сао Честит нов ник. Hug
Пепита Честито сакче! Hug

Днес не ми е ден. Whistling Боли ме рамото от влажния въздух. Чувствам, че незнайно защо се предавам. Tired Съжалявам за мрън. Blush

# 119
  • Varna
Честито на всички мами с положителни резултати  Hug

Общи условия

Активация на акаунт