Слънце и в душата ми изгря, ще имам втора, тъй жадувана черта - тема 130

• 21 806
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Добър вечер, момичета   bouquet
Пони, Деско, тръпна с вас и чакам хубави щъркелови новини  Heart Eyes
Прахи, искам снимки пък  Crossing Arms
Пате, не си мисли лоши работи, просто отиди на док. да те погледне . Стискам палци всичко да е наред  Hug Аз такива болки, каквито описваш, че даже и не можех да ходя, имах когато ми откриха кистите . Дано при теб да е нещо инцидентно .
Стелицо, липсваш ми и хумора ти също  Hug Как е неканения гост ? Мина ли след раждането или още се бориш с него ? Целувки на Ради .
Зузи, ако утре ще правиш тестче  fingerscrossed
Лека вечер на всички  Hug

# 121
Форестче, честита ти именничка Hug
да оздравява бързо малката Габка

# 122
Момичета, приемате ли нови?  Hug Аз съм кандидат-мама на второ съкровище. Първият ни опит този месец беше неуспешен, но си запазвам правото за следващия.  Mr. Green

Аз се записах в съседна тема, която ми се стори същата.  newsm78 Защо модераторите са допуснали 2 еднакви теми? Обърках се къде да пиша.   Whistling

# 123
С Ради все още борим коликите с неуспех и съм го приучила на всевъзможни лоши навици-да се бие докато се храни,а същевременно аз да го разхождам из апартамента и да му пея (на последното не се кефи кой знае колко , но и аз трябва да разпускам някакси  Mr. Green ) Та човечето ми спира тока и ...ъъ не само тока ,ами и водата и парното и газта  hahaha ,та не стигам до там ,че да мисля за гъзара newsm78 хич не знам какво става с него(последно по време на раждането се сдоби с другарче Нямам време да ида до ВЦ и такъв запек ме гони,че само медикаментозно и само в неделя се случва тайнството  Blush.А какви времена бяха ...гледахме се с гъзара в огледалото ,черпихме се с медец,с лед и кремчета , а сега нямам време да се добера до него  Mr. Green Mr. Green Mr. Green такъв е живота  Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 22:43 от stelico

# 124
Здравейте и от мен, да се включа във вашата тема, тъй като силно се надявам на втората черта. Имам два неуспешни опита ИКСИ август 2012 и март 2013, чакам цикъл и консултация с док и продължавам, имам още 4 замразени ембриона, дано в тях се крият  EFP Късмет на всички момичета!

# 125
  • Варна
Добър вечер и добре дошли на Вили и Пандичка и успех Hug

# 126
А какви времена бяха ...гледахме се с гъзара в огледалото ,черпихме се с медец със лед и кремчета , а сега нямам време да се добера до него  Mr. Green Mr. Green Mr. Green такъв е живота  Mr. Green

hahaha Ейй .... лудо момиче си беше и лудо си остана  Mr. Green Hug
Записвам се и с голямо нетърпение ще чакам новини от Кокоска  Mr. Green Hug

Форестче ЧИД на Габи  Hug

Зу ...страхотна тема и дано наистина наследктвото се заразно  Mr. Green Hug

# 127
Сандричка, Сао ти беше грубо. Така ми харесва повече. По звучно е  Peace
Пепитка, аз все да те питам. Нали си скри графиката, та твоята О. кога беше? Аз пък вода се насилвам да пия. Но кафето ми е проблем. Много ми липсва следобедното. А от сутрешното, макар и по- слабичко, няма да го откажа.
Принцеске, мятай се в списъчето с успелите направо. Като мен  Mr. Green ...поне за сега  (   smile3538 -това си е от мен, за мен  Mr. Green )
Кокосче, пий сиропа тогава. Щом няма към гърдите, това е добре. Ако подминете термина, смяташ ли да влизаш в болница, там да те дондуркат и да те чакат.
Даниелка, страхотна премяна си имаш.
Веселушко, миличка да. В Четвъртък мама ще ми подари едно ЧХГ , че да и е спокойно детето Joy  Четвъртък е голям ден. И ти на док., а Зузка дано извади магистралката   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover И едно стис за Миши   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover   За работата Веселушко- стискай, ей сега ще мине 31-ви и ще дойде 14-ти  Crazy
Флалърче, аз съм свикнала до 10- 11 да откарвам. А сега в почивните дни с буденето за мерене на БТ в 06:30h няма заспиване след това  ooooh! А вчера и днес- 06:00 Е това е наказание направо. Всеки има право на мрън, но бързо да го гониш  Hug
Вили, Пандичка, успех. На мен момичетата тук ми донесоха късмет, дано и при вас е така  Simple Smile

# 128
Тони, ще те сложа в списъка с успелите, като чуете сърчицето, миличка, така процедираме. Ти наистина скочи директно в правилния списък, пожелавам го на всяка  Hug

Добре дошли на новите момичета  Hug

# 129
Зузка, да. И аз така смятам,че е редно  Hug Това е най- важно за мен сега. Да чуем/ видим сърчицето  Heart Eyes

# 130
  • shumen
Вили,Пандичка добре дошли.
Деси,хайде де още ли си тука.Отивай да раждаш.
Форест,честит имен ден на малка Габка.

# 131
Добър вечер, дами! Извинявайте, че днес ви надух главите! Болката понамаля и се успокоих малко.
Деси, оздравявай миличка! Представям си колко ти е гадно! Да минава, тя Кокоса ще те почака малко. Hug
Честит имен ден на Габи! Да расте здраво и щастливо дете!   bouquet
Пънче, много ли е зле СГ? По кои показатели имате проблем? ФертилАйд е по принцип за бройка и повижност.
Веселушко, стискам палци!
Пепи, честито сакче! Чакаме сърчице!
Арвенче, твоите болки по време на цикъл ли бяха?
Пандичка, Вили 08, добре дошли!
Перу, ти не знам дали си асоциална, но моят мъж открай време ми обяснява как ще ми спре интернета, че ми влияел зле. Но преди ден-два като обсъждахме хъркащите мъже в другата тема ме подстрекаваше да споделя как съм го изгонила в хола, а аз съм се ширела на спалнята  Joy
Мише, стискам палци за четвъртък! Hug
Зузо, за теб стискам много яко палците! С Кокосата хубав план сте измислили! Хайде да го осъществите! Hug

# 132
Благодаря за топлото посрещане!  Hug Тази тема ми "звучи" страшно уютна! Браво на момичетата, които са я създали и на тези, които я поддържат такава!  Hug  bouquet

Тоничка, леко бременеене и само положителни мисли!  Heart Eyes Амин дай боже да заразите и останалите!  Hug

Деси, леко раждане! Hug

# 133
Добре дошли на Вилето и  Пандичкаbouquet късмет момичета! Peace
Тони, и на мен ми харесва много премяната! Hug

# 134
Ето меее ,след целодневно лежане,спане,охкане и всякакви ексстри ooooh!
Е няма такъв главобол,то празна глава уж не боляла ама на моята ще се пръсне цял ден ,че и два Thinking,ще има някой и друг бръмбар Naughty
Така ме е яд,че неможах да пия кафе с Бургазлийки,ама айде другия път съм първа пписта Mr. Green
Пате,ха така успокой се ,стига черни мисли Hug
Мише,палците си ги знаеш fingerscrossed
Зузи,утре сутрин да ни зарадваш със сутришното кафе Praynig
Добре дошли на новите момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт