Слънце и в душата ми изгря, ще имам втора, тъй жадувана черта - тема 130

• 21 697
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Рейн, циганин е на хубаво!  Mr. Green

# 706
  • София

хахахах а преди това сънувах някакъв непознат мъртвец, ама мисля, че беще продииктувано от едно предаване на Нешънъл Джиографик дето показваха една Пуйка, цялата изпотрошена и лилава...
Винаги сънувам нещо, което съм видяла някъде според мен  Hug

# 707
  • Sydney
аз пиех Магнезия от 18-19г.с. някъде, а Но шпа не съм спирала още от самото началото... дори ми го увеличиха, пих го до вечерта преди да родя (Магнезия ми беше венозен)  Peace

хахахах а преди това сънувах някакъв непознат мъртвец, ама мисля, че беще продииктувано от едно предаване на Нешънъл Джиографик дето показваха една Пуйка, цялата изпотрошена и лилава...
Винаги сънувам нещо, което съм видяла някъде според мен  Hug

ами може и така да е, но аз си сънувах раждането още в 4-ти месец и точно така се случи... хохо

# 708
Рейни и мъртвец е на хубаво, ще получиш хубава вест най-вероятно от приятел и аз това санувах тази нощ и преди малко проверих!!!

# 709
Брей, какви гадателки сме имали тук само  Joy

# 710
Аз пак сънувах моето момиченце. Довечера нямам търпениве пак да заспа

# 711
Здравейте спамърки  Mr. Green

Кашмирче и аз си мисля че може да си изтървала О с теста, важното е сърчица да има  Wink
А графиката ми я няма, та в тази връзка да ви питам как да си я направя като вашите да е със снимка ?!?
Весе все още съм на очакващ етап имам много време ...
Дано мине бързо времето до ФМ, а за колегите да не ти пука, важното е че шефовете са се зарадвали и са ти намалили работата, та да си по-спокойна

И аз исках да ви питам какви тестове ползвате, че мисля и аз дали да не поръчам, но още съм в чуденка
Пънче дано са ти на късмет наистина  Wink
Дани браво за пикника и ние мислим скоро да си направим, тъкмо и времето се оправи
Рейн количката е много хубава и естествено зИлена, чак се размечтах
Сигме това звучи по оптимистично, дано всичко се нареди по бързо  Hug
Тоничка още я няма ? Thinking чакам я с нетърпение ...
Еве дано се изненадаш и недочакаш

За сънищата до колкото знам, ако сънуваш нещо гадно е на хубаво и обратното....за по точно разгадаване не съм веща  Mr. Green
Та като гледам ви очакват само хубави работи ...

# 712
  • София

Хайде, че да ви уча как да пазарувате  Hug

# 713
  • София
Да питам кексене в деня на О-то късно ли е?  newsm78 Колко време им трябваше на бойците да стигнат и яйчо ще ги чака ли?  newsm78

# 714
Кашмирче, не е късно, чедо  Mr. Green

Кака Зуза излиза на разходка малко, така че слушкайте, докато се върна..и да сте изписали темата ей Naughty Mr. Green Имате по-малко от час  Whistling

# 715
  • Варна
Кашмирче с въпроса си дали е късно за Кекс по време на О. ме провокира да споделя,  че се усещам напоследък, че като минат бебеносните дни и аз ставам абсолютно безразлична към Кекса... Снощи се гушкахме и стоях само 5 минути в леглото и станах да се мия... след като не е подходящото време защо да се мъча...

# 716
Спам,Спам ,Спам newsm68 newsm68 newsm44
Зузи,змията е измама  ,а тя твоята била и с шарки ,значи ще е шарена измамата Mr. Green
Сигме, дано лошото да остане зад гърба Praynig
Тониии,стиснала съъм палчони fingerscrossed
Пони,кога мина това време newsm78
Аз отивам да помятам малко крачоли,че навън грее страхотно слънце sun,и ме привиква  hahaha

# 717
Спамърчета кацнах в офиса вече и веднага ме хванаха на работа. Искам да ви благодаря от цялото си сърце за палците и че ме мислите Hug Hug
Весето, милата я побърках в чакалнята с моето мрън- мрън. Весенце  newsm51

Ето ни и нас:
Скрит текст:

Точка ( сакче) и вътре има друга точка ( ембрионче). Отговаря на точната си седмица, според късната ми О.- 5г.с. Много сме малки, но аз съм по-спокойна. Радвам се че го видяхме. Захванало се е, според док., на хубаво място.
Но освен точицата си имам и двукамерна киста, която ще следим и ще се надяваме да изчезне до към 17 г.с. Това е онзи задържан фоликул, който си го знаехме с Калева, та като цяло не беше изненада.
Ами това е. Сега търпеливо чакам следващия преглед на 25.04  Shocked

Благодаря ви   bouquet

# 718
  • Северозапада
Браво, Тонче, честита точица

# 719
Браво, Тони, толкова се радвам за теб!!! Praynig всичко да е наред и за напред - видя ли нашите палчета колко са силни!!!

Ааааа гледам, че не пишете, а Зуза ни е дала 1 час, така, че действайте и, ако може някой на лични или пък в скрит текст да ми изпрати линк към тези " вълшебни " тестчета за ову !!! Весенце теб визирам" Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт