Слънце и в душата ми изгря, ще имам втора, тъй жадувана черта - тема 130

• 21 693
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Тони, честито мила!  bouquet В скрития текст не се отваря, снимка ли е?

# 721
Честита ти точица Тони, все така да си растете и времето до следващия преглед да мине неусетно  Hug и много се радвам за теб

# 722
  • Варна
Тонче, прекрасна точица си имаш! Simple Smile Много те прегръщам, миличка!!!

# 723
Тоничка, ето го твоето бебче  Heart Eyes Да расте, расте  Hug

Аз всичко съм прочела и нищо не помня...Мъжо днес и утре е в командировка...Едни палци да стиснете в четвъртък за свекър ми, че влиза на операция - жестоки разширени вени  Tired
Аз съм адски изморена и с тая смяна на времето  ooooh! Габчето е на ясла (дано ми е здравичка  Praynig)

Пони, хайде не остана  Mr. Green

Бени, как е Ема?

Сигма, да те гушна  Hug

Направо съм замаяна, ще прощавате..Стиснати палци за всички нуждаещи се  Praynig Heart Eyes

P.S. Аника, ако случайно четеш тия дни - напиши някой ред  Hug

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 14:21 от forest_veil

# 724
  • София

Тоничка, и оттук заочват и по-големите притеснения  hahaha Честита точица и скоро да е тупкаща  Heart Eyes

# 725
Тоничка, честита голяма точка с малка точица!  Hug Много е красиво!  Blush Живи и здрави да ни покажеш на 25.04 и сърчицето!

# 726

Тоничка, и оттук заочват и по-големите притеснения  hahaha Честита точица и скоро да е тупкаща  Heart Eyes

почват и не спират Wink-ама са неповторими....
момичета,повечето не ме помнят/което е и за добре Mr. Green/,но със старите муцунки се знаем,просто на 02.04.2011г- беше моят положителен ЧХГ тест,който в момента е близо 14кг и спи след като цял предиобед игра в парка.Пожелавам на всички борещи се момичета по един такъв Heart Eyesа на коремчетата да растат здравички до финал Praynig Praynig

# 727
  • София
Тони, ти си знаеш!  Hug Hug Hug Няма какво да казвам вече. Хайде поне малко отпусни душата. Кой ли го казва!  Mr. Green
Суити, ще се разровя. Ако има Пънчето по на лесно да даде тя.
Е да спамя, да спамя, колко да спамя.

Айде ще разкажа нещо като за спам! Имам една колежка, с която преди време се карах, защото трябваше да свърши нещо, от което зависеше и моята работа, а тя ме бавеше, според мен нарочно. Та както и да е...Та след вчерашната ни оперативка "милата колежка" казала, че само това, че съм бременна ме оправдава и ме е спасило. Иначе щяла да ме "насоли" пред шефката.
Е, тук питам аз: за какво? Сигурно, защото не и мълча, а тя се изживява както някаква важна личност! Чак ми стана смешно...
Ама нали знаете какво е казал Айнщайн: "Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."

# 728
  • Варна
Весе, тая колежка да не я засърби д.-то от всички благопожелание, които можем да отправим по неин адрес? Ние сме голяма армия, ей! Simple Smile
Остави я да се излага така.... тя някога ще се изложи и не където трябва...

# 729
Честита ти точица Тони  LaughingДа минава леко и неусетно времето до 24 да ни покажеш и тупкаща точица Laughing
 Аз си вземах ето тия тестове  много са им ярки лентичките      

п.с.Зузе успях   Laughing Laughing Laughing Hug Hug Hug

# 730
Тони, честита точица! Отпусни вече душата, скоро ще има и сърчице и цвят на гащите  и термин и прохождане и първи думички... Все хубави неща Heart Eyes
Нели, ти защо си ги купуваш тези тестове newsm78 Нали вече резултатът е ясен.
Ох, аз чакам обаждане от Фонда и ми е едно такова притеснено.

# 731
Мечконче, как е Радостинчо  Mr. Green Hug

Веси, на таа колежка да не й пратя шарената змия от кутията  hahaha

Форестче, имаш палците ми Praynig Hug

# 732
Това са последните които поръчах преди 6 седмици Laughing
White имаш едни палчета от мен дано да се обадят по скоро и да не се притесняваш повече.
Форестче имаш и моите палчета

# 733
  • София
Не знам дали си струва изобщо да я мисля...Ама нали съм си близнак и се изкушавам да отида да и кажа ако има някакъв проблем с мен да ми го каже в очите, след като тя все апелира към откритост!

Пате, Форестче  Praynig

# 734
Ох, наистина съм шемет..

Тони, чакам в следващата тема вече да те кача в онова списъче на биещите сърчица  Mr. Green

Патун  Praynig Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт