Слънце и в душата ми изгря, ще имам втора, тъй жадувана черта - тема 130

• 21 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Зузо, работа, шефове, зарязвай всичко  Mr. Green Тука се събрахме агитка, пък и да не е положително тестчето - следващият път ще е  Heart Eyes
Пънчо, официално и по документи ми е за тогава термина, беше ми го изчислила док така още в седма седмица  Crazy И не сме го променяли, ама последно като я мери преди две седмици и апарата пак показа пети април точно  Grinning
Аз днес пак мисля да се поскиторя малко, не се притеснявайте  Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 241
  • Германия
добро утро,
честит имен ден на адаша.
зузееее много ни тормозиш, ей.
тук си вали ли вали тихо сняг. Аз от днес си имам лелка. Обадих се на доки за час, ама от регистратурата ми казаха, че в събота няма кой да вземе лабораторни изследвания и да чакам до другия месец. А за прогестерона, ще й звънна в събота. Да ми каже резултатите.
Моме и ти си овне като мен.
Чоко честита точица.
пкша от телефона и ще слизам след малко от метрото, за това лек ден от мен, ще дописвам вечерта

# 242
  • Варна
Принцеска, коригирано е! Приемам забележката, но за отношението не си права Simple Smile Обичкам си те!
Дани, на какъв етап съм... чакам лелята да ме подмине на 4-ти, но нямам големи очаквания...
Кокоска, ама че хубава работа имаш да скиториш...
Pusteblume, честит имен ден и на теб Simple Smile

# 243

Тонче, ай чакаме резултати... днес сте няколко, от които чакаме новинки Simple Smile Тоничнце, миличка, ти май вече без тест не пишкаш Simple Smile Шегичка... не се сърди... Simple Smile
Ама как пък ще ти се разсърдя. Неее  Naughty То си е на половина вярно  hahaha Ох, как ме разсмя. Ама защо не се засрамих  Rolling Eyes  Laughing

Принцеске, как мина кръводаряването ли  Joy Като си вдигнах ръкава лаборантката вика "Лелееее.....нищо де, ще те бодем по краката за следващите изследвания, които тепърва предстоят" hahaha И тя започна да ме бъзика нещо

# 244
Еее, оставете я Зуза на спокойствие де, аз пък не искам да поощрявам такова бързане за тест. Когато има закъснение 2 дни на цикъл, тогава. Тя добрата новина ще си дойде и без припиране.
Пате, радвам се, че сте открили откъде са болките, уроинфекцията ще се излекува  Hug
Принцеска, кефирената гъба се размножава и се подарява от човек на човек. Моята като порасне и роди, ако искаш, ще ти дам бебе-кефирче  Mr. Green
Аз не съм точно на 5 април, но в онзи отрязък  Crazy И по другия въпрос - имам чувството, че ако някой ден забременея, ще ме е страх да се похваля на света поне докато не ми проличи шкембакът  Mr. Green

# 245
 bye

утре ще се прибираме сите вкъщи  Mr. Green

# 246
Моме, тва сложна работа ми изглежда  newsm78. Аз трябва да я отглеждам, после да е ям.... Чакай да прочета нещо в нета, да се запозная по-подробно.... Аз мислех, че отивам в магазина , взимам една бутилка кефир и готово....
Ева, приемам корекцията!  Peace Ама повече да не се повтаря!  Naughty
Тонич, дръж се! Докато има кръв, има и вени. Не могат да ти изпият кръвчицата тия.....
Деситка, взех да се притеснявам за теб да не родиш по пътищата  newsm78
Зузииии Whistling

Ей, Сигме!Браво!!! Много се радвам!!! Гушки за всички!  Hug Hug Hug

# 247
Сигма, Лия, браво на желязните лейдита Hug
Моме ами няма да се хвалиш. То не е задължително, щом те е страх ще си трайкаш. Аз ти пожелавам с цялото си сърце да стане работата.
И за Зузката се шегувам. Кой когато иска тогава да казва. Зузе, много те  Hug

# 248
Ей,браво Сигме, най-накрая ще си гушнеш Лия Hug

Sweety, дано скоро и от теб чуем хубави новини Hug

И аз съм на мнение да не притискаме Зузи, достатъчно и е трепетно в момента.

Очакваме новини от всички, които имат да се отчитат днес.

# 249
  • София

Добро утро  Hug

Сигме, ихаааа това са страхотни новинкииииии  Heart Eyes Стискам палци и у вас да е леко и всичко да е наред  Hug

Зузанке, пусна тема- сега е времето на теста  Naughty  Mr. Green

Кокос, ех не я пускаш тази Кокоска беее.. ама още малко, аз за края на месеца съм сложила  Mr. Green

Аз пак диагонален прочит, че и вчера се скитосвах... днес съм решила да си почивам и това е...  Mr. Green Качих 3 необработени снимки от фотосесията  Blush С бебанка сме добре...а днес чакам много добри новини от прегледи!

# 250
 Добро утро  Heart Eyes
Разписвам се, че Пънчето е наредила  Mr. Green Heart Eyes , че след малко и аз зачезвам. Първо ще ходя на запис тонове ( там не чакам някакви изненади  Crazy), а после и аз ще поскиторя из мола, че навън не става много. Сетих се, как Фейт изкачи Альошата , за да задвижи уж процеса , а то пак си стана , когато си беше драснато  Crazy.
 Поспаланче - наистина с колит трябва да се избягват трудносмилаеми влакнини  Hug. Освен  пробиотици , добър ефект имат овесените и пшеничните трици - може да се включат като , или към закуската с кисело мляко примерно  Peace.
 Аууу , Сигме- страхотно, мила  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
 Хубав ден на всички , после пак ще намина.А да - честито и на всички именници днес   bouquet. А Кашмирчето за прашец пита  Flutter babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7.

# 251
  • София
Сигме, браво на вас! Време беше!  newsm44 newsm44 newsm44
Рейн, страхотни сте. Думи нямам просто.  newsm10

# 252
Сигме, чудна новина  Hug Всичко ще бъде наред  Hug

Рейни, хубава бъдеща мама и хубави снимки  Hug

Ние сменихме сиропа...А дано вече се оправи това малко човече  Crossing Arms

# 253
Здравейте момичета!

Честит имен ден на именниците!

Зузи стиска палци за теб и за всички, които не чакат.  Praynig

Браво Сигме!  Grinning

# 254
Еве, Магиг - благодаря ви за хубавите пожелания, но аз все още си чакам МЦ след последната инжекция Лукрин ( вече 68 дни, ако не бъркам, че вече спрях да ги броя ). Преди две седмици все още нямах овулация, така, че съм на мнение, че МЦ се опитва да дойде, но нещо не му се получава все още :П
Сигме - страхотна новина ни носиш.  Hug
Зузи - когато си готова тогава, само да кажа, че аз ако съм няма да имам такова търпение, възхищавам ти се за това!
Рейни, а пък ти нещо взе, че се изгуби, ама нищо сега ти е време да обикаляш и да се разхождаш на воля, а предполагам и пазаруваш за бебка!Радвам се, че сте добре!
Еве - ами дано те подмине на 4ти  Praynig
Весе - ти как си ?
Смайл - добре дошла, както и на Пандичка, че вчера не се сетих как са ви никовете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт