Слънце и в душата ми изгря, ще имам втора, тъй жадувана черта - тема 130

• 21 826
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
утре ще се прибираме сите вкъщи  Mr. Green

Ех , чак ми се прииска и аз да дойда на изписването  Crazy  Blush , агитка лели бг мама  Hug

Качих 3 необработени снимки от фотосесията  Blush

Рейни , снимките са страхотни и много много мили  Heart Eyes а пък името на малката принцеса е прекрасно  Heart Eyes

Стискаме палци за Мишки и за всички които имат нужда  Praynig

# 256
Сигме, чакаме снимки   newsm68 newsm68 , толкова се радвам за вас, утре ще се гушкате вкъщи  Heart Eyes Heart Eyes божеее, сигурно се вълнуваш много, и татито също  Heart Eyes

Пончита и аз я дебна вече , че да ражда, да се стопля, да може да го извежда  и да му щипя бузките на туй детенце  Heart Eyes. Деска за съжаление ми е далеч, ама лятото можем да си направя разходка/или направо да идем на меден месец в Кюстендил  Laughing/ и да пощипя и на нейното детенце бузанките  Heart Eyes.

# 257
  • Варна
Сигме, принцесата ти заслужава всички да я посрещнем с овации в шпалир... Simple Smile Кралицата-майка също  newsm03

# 258
  • Северозапада
Сигма, супер  Party
Рейни, страОтни снимки  Flutter И аз искам да си направя проф. фотосесия, а сега вече и коремчето ми е достатъчно голямо, за да излезе добре не снимките  Wink
Пепита, честит ти именник! Жив и здрав и много да ви гледа и да ви слуша   bouquet
Честит имен ден и на всички останали именници!
ЧокоParty
Патенце, бързо да лекувате инфекцията  Hug
Стели, много ми харесва снимката в подписа ти  Heart Eyes А пък за кърменето, акането и слузта защо не надникнеш в "кърмаческия", ако имаш възможност де Crazy. Накратко, доколкото съм чела, кърмените бебоци може да акат и по-рядко (веднъж в седмицата например), а слузта да е реакция на нещо от менюто на мама, доста често на млечни. Да се изкажат по-добре мамите-кърмачки  Peace
 Hug и  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 259
  • София

хахахах за беба вчера взех 2 чисто бели бодита (все пак под рокличките трябва да са такива) и 2 шапчици иначе нищо. Занимавах се с колата, прегледи, глупости  hahaha Явно няма почивка за мен.. добре, че съм майчинство, че да свърша малко работа ...  Mr. Green

Мраве... виж на първата страничка на отчетната. Ние ходихме при Лили  Peace

# 260
  • Варна
Мацки, когато сметнете, че е подходящо - позволете ми да ви се представя в албумчето със снимки... Simple Smile

# 261
Сигме, браво мила! Най-накрая! Hug
Пончи, разходи се мила сега, че после като се роди бебо ще е почти невъзможно в началото! Hug Леко да мине раждането!  bouquet
Рейни, честити ти покупки! Hug

Аз да се оплача..., ходих до личната, а нея я нямаше, решила да почива, нали идва Великден, та тя по-отрано. Crazy Не стига, че отидох да чакам още от 10 часа, за да мина първа, а тя идва към 13, 30часа  Mr. Green, представете си, а и нея да я няма. За втори път ми се случва, ама няма как. Ще е другия четвъртък. Проблема е , че нямаме трудов договор, а тази лекарка работи само с чужденци. Та така, ама се търпи, няма как. А като ида да не ви казвам как се омирисва всичко от негрите, понеже има много при нея! ooooh! Е, оплаках се.... Laughing

# 262
Разбирам съпричастността и нетърпението, които бушуват тук и съм благодарна, че ви има, и че мислите за мен. Hug Не ме е страх да направя тест, защото това ще ми е за пети път..свиква се..притръпва се..просто не намирам причина да го направя, защото си ме боли кръста и просто си знам, че ще ми дойде. Това ми се случи преди два месеца, така че сценарият е ясен. Болката си е много ясна, не бих я сбъркала с тази, която се изпитва при бременност  Crazy

Сигме, най-накрая, много се радвам!  Hug

Едит: Мамо мила, видях Рейни и пупата  Heart Eyes Mr. Green Много сте готини Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Таткото и той един щастлииииив..пу пу пу, да ви наакат кокошките, както се казва  Mr. Green Мога да си заложа главата, че това е името на малката Зеленуша  Mr. Green

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 12:16 от zuzi_79

# 263
  • В сърцето на любимия човек
Зузе - дано да грешиш  Wink
Рейни - леле какви готини снимки  Heart Eyes
Скрит текст:
Името твоето ли е или плануваното за бебка
Някой попита какво ново има при мен - ами нищо, аз затова и не пиша за мен , чакам цикъла да си заминава, това е...
Иначе се правя на работна  Mr. Green
Хайде още веднъж хубав и усмихнат ден  Hug

# 264
  • София

хехех мерси момичета  Hug
Името е на малката Зеленушка, както Зузанка правилно е предположила  Mr. Green
А на теб да кажа, нали помниш, че аз забременях на цикъл, на който просто нямаше как да е станало  Wink
А иначе таткото е с вирнато носле до небето още от положителния тест. Не мога да купя нищо без него (изключвам чисто белите бодита, защото все пак са обикновени). Има мнение за всичко и иска да взема решенията с мен. Пу-пу да не му е уроки  Mr. Green

# 265
Момичета искам и аз в албумчето да се представя  , ако може де   Heart Eyes

# 266
Рейни, просто си прекрасна  Two Hearts

# 267
Зузка, ти си знаеш!  Hug Прости ни,че сме припряни  Blush ама ще се радваме да грешиш  Praynig
Рейни, много, много сте гот!  Hug Толкова хубави и толкова щастливи... дай Боже винаги!
Сигма, така се вълнувам заедно с вас!!! Ех, ще гушнеш най-прекрасното момичнце на света - твоето!  Hug Надяваме се на снимчици.....

# 268
  • Варна
Оле, Дани, много гадно!!! Абе да вземеш да си дойдеш за лекар по-бързо ще стане...
Рейни, много хубаво, че таткото е съпричастен Simple Smile ама.. да не прекалява де... хахах
Тониииии!!! Резултата.....

# 269
Рейниииии, погал, погал. Много си хубава  Heart Eyes Heart Eyes

Сигме, все такива хубави новини около вас с бузанче  Hug

Аз влизам за моя отчет от кръвния. ЧХГ е 1394 днес, при 218,700 в Неделя  newsm44
Ето Евче, похвалих се  Heart Eyes

Веселушко, Миши, давайте вашия отчет. Не съм пускала палцуните   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт