Великобритания - тема 46 Пролетно Лятна

• 43 948
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • Bristol
Какви планове имате за сина ти? Моите се още малки, но събирам информация/идеи от сега.
Ние планове нямаме, той сам си планира, ние само финансираме  Money Тепърва му предстои прома, после парти в къщи ще прави, ние затова ще изкараме уикенд в Лондон, не сме желани тук   Crazy После камп с приятели, партита и тем подобни. Аз го притискам да вземе да си намери работа. Ваканцията ще му е по-дълга, тъкмо да се ориентира и да започне нещо, пък после от септември, като продължи с А левълс, може да се договори за веднъж седмично да работи по няколко часа. Но той нещо не гори от желание  Confused
В училището му имали традиция, класовете, които завършват, да направят кратко видео клипче. В клипчето се включвал целия клас и учители по избор. Сами снимали, режисирали, снаждали и озвучавали записа. Било им позволено по време на снимките да mischief  Twisted Evil Последния ден, по време на асемблито, са гледали филмчетата на всеки клас  Laughing Това е клипчето на класа на сина. Той е бил предимно зад камерата, но го има и в кадър като духче, костюмът е ръчна изработка от него и негова съученичка, аз само чаршафа купих  Mr. Green Имат и страхотна групова снимка, целия випуск, около 280 ученика, заедно с 10те класни ръководителя и директорката  Heart Eyes

# 586
Здравейте!
Ние сме във Великобритания със синът ми от 3 седмици, а татко му е тук от 8 месеца.
Живеем в момента в Рексъм! Ако има някой от вас тук в града да пише, ще се радвам да се запознаем, защото не познавам почти никой.
Иначе сме от Варна!
Поздрави и лек ден желая!

# 587
Здрасти,Rosicp.
 Cъпруга ми работи в Wrexham,ние не живеем толкова далеч от там.ще се радвам да се видим ако искаш.6те ти пиша пак, че сега сам на работа:)

# 588
Здравейте ,момичета.Няколко теми назад се обсъждаше, че има адвокатски кантори с безплатни консултации - студенти или новозавършили трупащи стаж.Припомнете ми моля ви къде се провеждаха.Благодаря ви!
 Тулумби как си? Трябва да си минала първият преглед и сигурно и неразположенията вече са те напуснали.Аз се чувствам мн.добре. спря всичко ,което ме тормозеше първите седмици и сега съм във форма.На 31.05 съм на първи преглед и отлитам за Русе.

# 589
Rosicp писах ти на лични.

# 590
  • London
Първо честит празник дами !   bouquet

Второ съм решила да си направя подаръче за дома , сокоизтисквачка и понеже ще ми е първата лично моя като ''домакиня'' нямам много понятие кои са хубави. Моля , ако някой е фен на фрешовете и има какво да препоръча да пише. Peace

# 591
Тулумби как си? Трябва да си минала първият преглед и сигурно и неразположенията вече са те напуснали.Аз се чувствам мн.добре. спря всичко ,което ме тормозеше първите седмици и сега съм във форма.На 31.05 съм на първи преглед и отлитам за Русе.

Благодаря  Simple Smile Пуффф..  Повръщането поотмина, но все така ми се гади и нямам апетит.
Имам чувството, че това ще отмине чак ноември. Признавам, завиждам ти  Crossing Arms
И за Русе. Абе хич не те обичам днес  Heart Eyes
Прегледите са ми голяма досада, точат се с часове и ти говорят като на малоумна.
Аз исках само да се успокоя, че бебето расте, защото не се храня добре и не качвам килограми, ама то си е ок, плува си доволно.
О, направих в крайна сметка изследването за Даун, аланглето ме помоли,
с уговорката, че резултатът няма никакво значение, но пък резултатът се върна 'нисък риск'.
Не следя вече никакви отчетни, писна ми от 'орината' и споделяния за телесни течности,
и кой кога правил секс с мъжа си, и други странни неща, за които си говорят там.
Хвърлих всички сутиени за бременни, които са ужасно грозни и неудобни,
накупих си красиво бельо, шарени рокли, върнах се във фитнеса и се почувствах повече човек.
Утре почва и ваканцията, чака ме Депеш мод и приятелки, лъскав хотел на Темза, много сън и бездействие.
Много поздрави на РусИто, изяж заради мен едно кило тлъсти череши на центъра при шадраваните  Flutter

# 592
Искам и аз в Русе, да се чакам с приятелки на часовника и да пием кафе в Пикадили, ех носталгия!!  Heart Eyes

# 593
Тулумби то ясно през ноември ще отминат всички болежки живот и здраве Laughing И мен това говорене като на малоумна ме дразни, но няма как ще го изтърпя.Пред вид годините ми вероятно ще ми предложат и на мен това изследване.Нещо споменаха ли ти за ваксината против магарешка кашлица в по късен етап.Какво ти е мнението?В интерес на истината апетит и аз нямам, с изключение за салати и плодове.Нищо друго не ми се консумира! В отчетни теми не съм писала първият път, няма да пиша и сега.Блудкави са ми ooooh!
И пак да попитам за въпросът ми по горе.Става въпрос за отношение на клиент към служител.Не знам дали формулирам правилно категорията.Има ли институция към която мога да се обърна за безплатен съвет дали мога да повдигна дело за нанесени морални щети,макар и делото за е за 1 пенс.Просто въпрос на принцип!

# 594
  • UK
 Еххх и аз бих сменила в момента Лондон с Русе .
 Преди няколко месеца , преди да присигнем в Англия едмна потребителка тук (да ме извини , но не помня коя) написа че тя си е зиморничева и до късна пролет си кара с пухенката . Аз разбира се подминах поста, ама да ви кажа момичета вече почти седмица си нося зимното яке. Много студено , даже мъжът ми вика да взема парното да пусна.
 Но пък даже и в дъжда сутринта се разходихме , бяхме на плей група с детето , че то вече изперка в къщи. Напазарувахме и се прибрахме. Даже я изкарах от количката да се разходи , малко се изплаши от дъжда , че  е с гумено яке и капките като и барабанят по качулката , но поне се разходихме. И хич не ми влияе добре тоя дъжд - два шоколада изядох от обяд насам.
 Да ви питам как се процедира с ваксините , на дъщеря ми не и е слагана последната пневмококова ваксина от Бг календара искам да я сложат тук , че тя скоро става на две години и незнам дали няма да е много късно . Аз съм попълнила ваксините в бланката като се записвахме , но те ми искат и офицялен документ , т. е превод на паспорта , тук в Лондон мога ли някъде да го направят този превод.

# 595
GreenP,

В повечето случаи, след няколко години носиш на половина дрехи, от колкото в началото.
Днес и при нас е много студено и парното работи.

Nia7,

безплатни правни съвети дава Citizens Advice Bureau.
Трудно е обаче да се добереш до час.
Вариант е да провериш кои дават съвет по мейла, формулираш си въпроса и пращаш.
На мен са ми отговаряли така. Мейл адресите търси на сайта.

Бих те насочила към nana_cool, която пише в темата и е съветник в бюрото.
Дай и шанс да ти отговори, че май си развяваше дупето из Единбург на шопинг,
упс, трейнинг  Flutter

За ваксините-ако ми предложат, бих сложила тази за магарешката кашлица, за грип-не.

# 596
  bouquet Благодаря ти.Не се сетих,аз съм си писала с нея и друг път.Ще я попитам.

# 597
Момичета, върти ми се един бръмбър в главата , може и голяма глупост да е , но вие кажете.

Значи опитвам се да букна самолетните билети за 3 седмици в бг през август, обаче цените са гадни. Така и така ще ходим на море там, мислех си не мога ли да букна почивка от тук за трима ни, таткото ще се върне обратно в ук след почивката , ама ние с баткото да си останем още 10 дни в бг и да си дойдем с друга компания, за връщането ще си купя отделни билети. Т.е няма да ползваме връщането букнато с почивката ? По принцип възможно ли е? Ще има ли някакъв проблем? Някой правил ли го е?

Благодаря

# 598
kremena и аз съм си го мислила този вариант, но не съм го пробвала още. Още повече, че ние сме от Бургас, а тук летим от Манчестър и лятото самолетните билети са доста по скъпи от почивките. Не виждам причина да не може, но нека някой по запознат да каже. Предполагам, че си наясно, че като не се качите на самолета си губите парите. Погледни и компании като томсън, томас кук и тн, те предлагат понякога и само полети, без нощувки.

# 599
Аз явно съм една от малкото които не издържат на жеги, чувствам се много зле и два пъти съм припаднала на улицата в Пловдив (имам ниско кръвно). Едно от нещата които не ми липсват са точно ужасните горещини.
При нас "системата" за това лято е сложна: хлапетата летят сами от тук до Париж. Там ги чакат баба им и дядо им, които пристигат по-рано същия ден. Изкарват една седмица там (с двудневен престой в Дисни ) и се връщат в Бг. В края на август аз ще отида до Бг, ще остана около седмица и после се прибираме заедно за началото на учебната година.

Общи условия

Активация на акаунт