Великобритания - тема 46 Пролетно Лятна

• 43 981
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • UK

Колкото до нискобюджетни, не мисля, че са подходящ избор за хора с багаж.

Зависи от нискобюджетната компания. Аз летя всеки път с Wizzair САМО и единствено заради 32-та кг багаж. Правя, струвам, все имам какво да пренасям и в двете посоки Embarassed
На мен пък вчера ми беше най-натовареният работен ден  Cry, само го гледах слънцето отстрани. Но като не ми стигат 3 дни за отпуската, която вече съм букнала най-нахално, ще трябва да си отработвам 3 банк холидеи Simple Smile

# 436
  • UK
Страхотни сте Heart Съжалявам, че ще разпитвам днес, ама ви моля да ме изтърпите... И мноооого благодаря за всички отговори... Просто досега не съм си купувала сама билет за никъде, и трябва да се ориентирам някак.

Засега имам питанка само за УизЕър, цените в сайта им, като търсиш полет, със или без 32 кг багаж са? Никъде не пише на самата страница, не знам къде да търся. В сайта на БА си пише, "цената включва еди какво си, багаж до 23 кг, дрън дрън"...

# 437
Без багаж. 32кг се таксуват отделно. Имаш право на ръчен багаж до 10 кг. (мисля) с определени габарити. Трябва да се направи справка, че последно ги бяха смалили...

# 438
  • UK
Мерси. Simple Smile А каква е цената на багажа? Не знам защо не мога да се ориентирам...

# 439
  • UK
А, ориентирах се. Май. Simple Smile А полетите на БА имат ли някакви допълнителни такси, които не са включени в цената на билета, която показват?

# 440
Нямат. На ВА включват всичко-ръчен до 10 кг и чекиран до 23 кг, лека закуска, кафе/чай, вино..

# 441
49лв е багажа ти в едната посока за малък салонен багаж  е безплатно а за голям е 20лв  Peace

# 442
Момичета, от къде може да се купи ябълков пектин: от аптека или от големите хранителни вериги,Теско, например?

# 443
  • UK
Мерси много Simple Smile

# 444
и аз да се похваля взех си билети от Бритиш - най-изгодна цена ми дадоха за 3ма от София до Единбург за м.август 778 евро само в  едната посока.  Embarassed

# 445
  • Bristol
То еднопосочен билет обикновено излиза почти на същата цена като двупосочен. Така че браво, добре си се справила за пътуване август месец Simple Smile

Аз вчера след работа заведох щерката на плуване и реших, вместо да седя и чакам и аз да поплувам. Установих, че ужасно съм се обездвижила, а като се прибрах едвам имах сили да приготвя вечеря на децата. Подгоних Елена рано, рано към леглото и последният ми спомен беше как тя обличаше пижамата Simple Smile Чак сутринта будилникът в 6ам ме върна в реалността! Затова пък днес се чувствам прекрасно и пълна с енергия.

А вчера тестът ми не беше само за алкохол и дръгс, но ми изследваха зрение, слух, кръвно... Започнах да се чудя вече, аз за каква работа в същност съм се цанила?! Някой друг правил ли е подобни изследвания за работодател?

# 446
Никога не са ми правили подобни изследвания.
Дори за настоящата ми работа, където принципно е важно да си в добра форма,
защото ние физически държим като буйстват, но я караме на доверие,
добре ли-добре съм, не, боли ме гърба и така..

Уф, като са ме подгонили от болницата да ме включват във всякакви проучвания, аман.
Първо дете след 35 се оказа не толкова често и ме ухажваха разни доктори днес.
На края се смях, че се давам на който осигури вип стая.

# 447
При нас единственото за което проверяват е нивото на антителата за хепатит А и Б, шарките, ТБ и т.н. И при нужда те реваксинират. Мене ме реваксинираха за морбили, например.

# 448
То еднопосочен билет обикновено излиза почти на същата цена като двупосочен. Така че браво, добре си се справила за пътуване август месец Simple Smile

Да, и аз също съм доволна от цената, но днес като ходих до банката са ми дръпнали с около 200 евро по-малко от сумата. Обадих се в Бритиш да питам какво става и дали има някакъв проблем - казаха, че вскичко си е ок и даже са ми издали и ел.билети вече. Но на мен нещо не ми харесва, в смисъл, че една цена обябяват а после е съвсем друга, дали нямам някакви такси, които се плащат на самото летище? newsm78

п.с. не че не съм доволна - така ми излезнаха билетите за 504 евро за 3ма до единбург, но.... Crazy

# 449
ice, провери си е-мейла, там са ти пратили ел билети и пр, виж датите и вс дали е точно. Няма такси които да се плащат на летището освен ако не сте прекалили с багажа.

Общи условия

Активация на акаунт