Великобритания - тема 46 Пролетно Лятна

• 43 919
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • London
Ние наскоро се мебелирахме от Аргос. Аз съм доволна , погледни в сайта им може нещо и да ти хареса. Peace

# 526
  • След завоя в дясно
iri.kupenska We will rock you  е по- подходящо според мен. Или пък прочети и сюжета на избрания мюзикъл така ще придобие представа за какво иде реч и ще гледа по картинки. Водих и аз моето маме преди известно време на чаено парти, много и хареса. За Лондон скоро гледах, че в Кенсингтон палас предлагат, но не съм ходила и нямам представа.
Шая аз съм в ремонт от тази седмица smile3517 ще оправяме стаята на баткото и съм на твоята вълна. Леглото взехме от ебау там ми излезе най на сметка днес го чакам.
Ето няколко сайта и от мен
http://rooms4kids.co.uk/?gclid=CJnwxKuGmrcCFeXItAodTxQAjQ
http://www.cleverclicker.co.uk/
nana_cool гледах снимки във фейсбоок на стаята на детенце, много свежарски е станала като се има предвид, колко мъничка изглежда.

Дайте сайтове за обзавеждане на детски стаи, ако имате   bouquet

# 527
  • UK
We will rock you мюзикъла сега е в БГ, ще имат няколко представления в Арена Армеец доколкото разбрах, провери да не са на някакъв тур през лятото.

# 528
  • На село (близо до Лондон)
GI кога ще играе синът ти, в събота или неделя. Боян и двата дни ще е там, но не знам дали аз или мъж ми ще сме с него.
Шая, в събота ще играе. Този път ще ходя и аз да "помагам" на отбора Wink. Моят е в U9, ще се оглеждам за Боян и вас

# 529
  • Bristol
iri, аз съм фен на Куин, но не останах много впечатлена от We will rock you  Rolling Eyes А майка ти Абба харесва ли и ако е гледала филма Мамма Мия, със сигурност и мюзикъла ще го разбере. Всички казват, че мюзикъла е много по-хубав от филма.
Фантома на Операта пък е класика в жанра и него първо на филм може да го види.
Снощи пък гледах на ДВД Клетниците и много плаках. Аз и книгата като я четох като тиин пак много сълзи пролях. Иска ми се и на сцена да го видя сега.
Ell, чаено парти е също много добра идея. И аз май трябва да си спретна един такъв визит  Laughing
Ние планираме разходка из Лондон юни месец и една от вечерите мислех да я уплътня с мюзикъл, но все още се чудя кой би ми допаднал най-много и на мен и на малката  Thinking

# 530
Миналата седмица гледах Ловецът на хвърчила като постановка.
Нямах никакви очаквания, по-скоро скептична, но останах възхитена.
Много добра адаптация, невероятна актьорска игра.
Ако гостуват при вас и ви е на сърце историята, непременно го гледайте.

Ох, как се оправяте с тези ремонти, не знам, при нас хаосът се задълбочава.
Все се успокоявам, че веднъж да изляза ваканция и ще взема къщата в ръце.

# 531
  • London
Само аз ли съм алергична към мюзикъли ?  Joy Аз предпочитам да ида на кино на 3Д да речем. Също е вариант все пак в Лондон , ако не се лъжа се намира най-голямото в Европа ( смисъл екрана ) такова. А Мама Мия май бях гледала филма и той изобщо не ми хареса явно съм анти-културно създание. Close

# 532
Благодаря ви много момичета. Разгледах сайтовете и сега остава да избера. За съжаление няма много избор на размера който искам, но ще измисля нещо. Нейната стая не е от много малките, но защо да и купувам креват който е 2 метра дълъг, като ако прилича на мен и 1,60 ще и е голям и като порасне Mr. Green

GI аз ще се появя по някое време че на мъж ми не му се седи цял ден там, така че и аз ще се оглеждам.

Говорихме за гимназии преди време и аз определено реших че ще подготвям Боян за изпити цялата следваща година. Ако него успея да запиша в избраното и Яна влиза, даже без изпит. Никак не ми се иска да ходи в това което ни е на гърба на къщата. Ново е, базата е страхотна, но учениците са.....

Толумбе хайде ако трябва и ние да идваме да помагаме за ремонтите, че още не си ни  канила на нова къща, а аз чакам подарък да ви купувам Mr. Green

# 533
  • Bristol
...явно съм анти-културно създание. Close
То мюзикълите не са чак кой знае какво културно занимание. Каквото ти харесва и каквото те разтоварва на това ходиш  Laughing Обаче какъв бизнес са тези мюзикъли тук. Купих билети за Котките, октомври месец минават през Бристол. Нали съм организатор, накупих бая миналата седмица, но вчера разбрах че имало още един желаещ. Сега гледам за още билети, за една седмица хубавите места са се стопили, трябва да се правят повече компромиси. А най скъпите и хубави места още миналата седмица бяха свършили  ooooh!
Миналата събота пък ходихме на театър с приятели и децата. Малко разочаровани останахме или както ти казваш, La Catrala, явно супер некултурни бяхме, защото нещо не я разбрахме  Rolling Eyes Постановката е на турне в момента из страната, Varmints.

# 534
Шая,
Прати  ми един иконом да ни организира  Flutter

# 535
Момичета, моля за съвет. Имунизационен календар на дете (10г.) - нужно ли е да го легализирам или превод от агенция в БГ е достатъчен? Ще се местим след месец и подготвям документи...
(имам спомен, че четох нещо по темата, но сега не го намирам)
Не са ми искали легализация за имунизационния календар. Аз даже не го дадох на фирма- сама го преведох. Англичаните са с доста лежерно отношение в повечето случаи. От училището ми дадоха един списък с ваксините и аз трябваше да отметна кои от тях са правени.
Легализирани документи са ми искали един единствен път от GMC, когато си регистрирах като лекар тук.

Мерси много   bouquet. Така и предполагах - аз вече легализирах диплома и свидетелство за брак, после разбрах, че само с превод можеше да мине... Но тук навсякъде ми казват, че легализацията е нужна. Ще го дам на агенция, за да не рискувам с медицинските термини  Simple Smile.

не го давай на агенция, защото не се знае как ще ти го преведат. Срещу сумата от 30 лв, отиваш в бившото ХЕИ и с картона от ваксините и те ти ги издават на английски в рамките на ден,  два  Peace

# 536
ice,
Много благодаря за инфото; само да направим Манту другата седмица и отивам.

# 537
Шая,

Ако все още не си избрала легло, погледни и тук:

www.aspace.co.uk

От тях купих мебелите за стаята на сина ми и съм много доволна - солидни са, изборът е голям. Ако нещо ти хареса, даже имам код за 10% off и free delivery. Мога да ти го пратя.

# 538
Момичета, някой да е купувал мебели от Oak Furniture Land? Заслужават ли си парите? Уж са солидно дърво, но са и сравнително скъпи (може би не в сравненеи с други мебели от солидно дърво, но спряло Икеа, Аргос и т.н.)...
Омръзна ми мебелите от Икеа да ми се драскат и разпадат лесно и проучвам за варианти за мебели от солидно дърво за следващият път, когато и да е това в бъдещето, когато трябва да се купува нещо...
Като цяло препоръки за качествени мебели са добре дошли!

# 539
Според мен си заслужават. Няма нужда да им плащаш пълната цена.
Имат чести и добри намаления. Разходи се и до някой магазин да видиш дали ще ти допаднат.
С извинение към феновете, но за мен Икеа е ужасно място за пазаруване,
а мебелите им нямат грам характер.
Качествени и красиви мебели откривам в малки магазини, които не са част от вериги.
Попадам и на магазини за реставрирани мебели, където също има доби попадения.
Но си е обикаляне, гледане. Предвид, че ние още мажем и боядисваме, имам времето да се занимавам.
Току купя нещо, стои още в кашоните, да видим като тръгнем да сглобяваме, каква каша ще е  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт