Какво ще стане с "Революция Z" (2 сезон) - Тема 2

• 50 785
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
чак сега дърпам 10ти от замунда

# 556
Аз не разбрах - има ли 11еп?
няма още, както казах ще е в 8 без 7 минути, даже се замислям дали да не заложа на 7 секунди, все пак войото не лъже ooooh! Joy

Недей да отчайваш хората бе  Crazy Joy Joy Joy
айде прИмоция- 77 минути преди ефир Mr. Green

# 557
# 558
то не сме само ние и с "Фамилията" е същото. Утре ще я гледам по БТВ явно .

# 559
Аз не разбрах - има ли 11еп?
няма още, както казах ще е в 8 без 7 минути, даже се замислям дали да не заложа на 7 секунди, все пак войото не лъже ooooh! Joy

Недей да отчайваш хората бе  Crazy Joy Joy Joy
айде прИмоция- 77 минути преди ефир Mr. Green

Вие пък... Какви са тия промоции? 7 минути, че и цели 7 секунди предвиждате. Нахално е. Вече всичко във войото ще е "след".  Mr. Green

# 560
Аз да се редактирам- Фамилия тази седмица нямало да има. Да не оскверняваме името Войово излишно Joy Joy Joy

# 561
  • КиТ
Аз да се редактирам- Фамилия тази седмица нямало да има. Да не оскверняваме името Войово излишно Joy Joy Joy

Аааа виждаш ли,само тука като хейтър някъв си се хванала на тоя клон Войо,не бива така  Naughty Joy Joy Joy Joy

Фамилията гледах 4 епизода,т.е 2 недели и не ми хареса Crazy Mr. Green

# 562
На мен тези от voyo ми се отядоха ..

Въпрос: Кога ще има 11 епизод на Революция Z ?

Отговор: Следете на сайта за качването на епизодите, нямаме информация кога ще бъдат качени. Съпортът може да Ви съдейства при проблеми със самия сайт. Не сме информирани относно това кога и какво съдържание ще бъде качено на сайта.

Направо вече жестоко започват да ми лазят по нервите тия...

# 563
  • КиТ
Демек ще го качим,ама може и след четвъртък  ooooh!

# 564
Мани ги тия от войо  ooooh!

Фипо горкия как го начервиха  Mr. Green

# 565
Демек ще го качим,ама може и след четвъртък  ooooh!

Да... И както се казва в един български филм: "Татко каза, че ще ми купи колело, ама друг път"... !!  ooooh!

# 566
  • София
ако Фипо хване гадже това определено ще е девойчето дето седи зад него, тя вече го видя в нова светлина
и приятелството ще победи

# 567
Някой ако може все пак да качи, когато му е удобно, последния излъчен епизод / че изпуснах част от него/....Последно :това бяха последните серии от сезона и на Революция и на Столичани ли?/ да мирясам вече малко.. Rolling Eyes/

# 568
Някой ако може все пак да качи, когато му е удобно, последния излъчен епизод / че изпуснах част от него/....Последно :това бяха последните серии от сезона и на Революция и на Столичани ли?/ да мирясам вече малко.. Rolling Eyes/

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=357855&hit=1

# 569
И аз тук  Rolling Eyes
Гледахте ли новата рекламата която пуснаха? Мисля че тя ясно подсказва, че ще стане нещо между Боби и Маринова. Тя за пръв път подсказва, че всъщност идеята съвсем не й е толкова далечна.

Общи условия

Активация на акаунт