Какво ще стане с "Революция Z" (2 сезон) - Тема 2

• 50 783
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • КиТ
новата серия я има в n o v a s e t. n e t
  bouquet  bouquet  bouquet

policaykata,нещо не излиза при теб newsm78

# 616
Имат някаква защита самия сайт и затова.Пишете новасет.нет и епизода е последния качен торент  Mr. Green

# 617
  • София
При мен файла от новасет не върви с картина ,само музика. Някаква идея защо?

# 618
  • КиТ
Да от Новасет го изтеглих,след малко ще го видя  Peace

# 619
Торента от новасет има малък проблем със звука обаче.. на моменти не се разбира от дрезгавене !! Но пък за сметка на това качеството е супер !  Laughing Но все пак изгледах епизода.. Много беше интересен !!  Simple Smile Направо вече искам 12 епизод !!  #2gunfire

# 620
Аз все пак ще помоля за линк и от пиратите, ако излезе.

# 621
Революция Z - Сезон 2, Епизод 11:http://www.vbox7.com/play:mc81f28cbc

# 622
  • София
При мен файла от новасет не върви с картина ,само музика. Някаква идея защо?

При мен също. Rolling Eyes

# 623
При мен нямаше никакви проблеми с торента от Нова.... Сменете плеъра, който ползвате. Wink

# 624
  • София
Момичета,свалете си GOM player и той ще ви предложи да си дръпнете едни кодеци и ще гледате.
В този сайт го качват филмчето в по-странен формат наистина,но качеството е много добро.

# 625
мога да разкажа и целия епизод, но гледам да оставя някои моменти, за да е интересно като гледате.

Поли, благодаря ти!   bouquet  bouquet  bouquet
Скрит текст:
Разочарована съм: за мен имаше само едно решение на въпроса с продуцентите и Ани и то не е това, което явно ще вземат. Няма да ги бъде, щом при първото подобно нещо, са се огънали. Една група трябва да защитава всеки свой член и да се борят заедно, ама нейсе нали трябва да има филм и интрига...

# 626
Някой случайно да знае коя е заглавната песен на сериала? Не мога никъде да открия информация за нея:)
Благодаря:)

# 627
Някой случайно да знае коя е заглавната песен на сериала? Не мога никъде да открия информация за нея:)
Благодаря:)
В някакъв друг форум бях намерила мнение и линк към песента, но като прослушах линка, не можах да се съглася, че е същата песен. Отдавна се отказах да я търся, но ако я откриеш  - свирни!

Гледайки снощната серия ми хрумна един друг завой - Ани и Тино се скарват и Ани става гадже с... Фипо. Не ми се струва възможно, но все пак ми мина през главата. А "интимните" сцени с Пешева и Цеков ми омръзнаха. Нека си я има сюжетната линия, но...

Скрит текст:
Гледам сериала по бтв. Успявам да "устискам" от четвъртък до четвъртък. Странно е, че темата се върти основно около това откъде да се изтегли, пусната ли е тук или там серията...

# 628
Ето я песничката: http://www.youtube.com/watch?v=RuDOHgPqOzo
Прочетох, че била написана за сериала специално:)

# 629
хареса ми серията, имаше напрежение, ама не съм доволна, че постъпиха така с Ани. Обаче е правдоподобно, все пак са на 16. А Маринова явно е луда Crazy но по- скоро е самотна и объркана с живота си. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт