Какво ще стане с "Революция Z" (2 сезон) - Тема 2

• 50 781
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Ето я песничката: http://www.youtube.com/watch?v=RuDOHgPqOzo
Прочетох, че била написана за сериала специално:)

Благодаря!  bouquet Съгласна съм вече. Явно наистина много отдавна /повече от 3 месеца/ не съм я търсила, щом не съм попаднала на това.

# 631
На мен Маринова и Боби са ми салдки, но и двамата имат
нужда от сериозна връзка. Боби- с момиче, Маринова- с някой
като Савов или по- млад. Дали съученичката му Мира наистина
го харесва?
Не ми допада идеята да пеят без Ани.Песента в клуба много ми
хаерса, но да отхвърлят Ани.......? Струва ми се, че продуцентите
ще им влияят повече, отколкото трябва. Ето, вече нападнаха Филип
за очилата. Тези гадни продуценти!

# 632
Мисля, че не е лошо да издадат саундтрак съм сериалчето newsm78. Вече доста добри песнички им се насъбраха:)

# 633
  • София
И на мен не ми хареса, че се съгласиха да пеят без Ани, а още повече , че Тино не намира смелост да и каже какво става  Naughty

МНОГО ми харесаха как свърши серията  Laughing

# 634
На мен ми хареса снощната песничка в клуба. Вече имат три
хубави песнички. Чакам да издадат първия си албум. Готини са!
Откъде мога пак да чуя снощната песничка?

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 15:27 от lulu7

# 635
Изпуснах последните 10 минути от серията. Моля някой да разкаже какво стана с Маринова и Боби, Тино хвана ли майка си със Савов и казаха ли на Ани в крайна сметка?
Мерси!!!  bouquet  bouquet

# 636
  • София
При Маринова и Боби нищо съществено ... той  и се обясни в Любов ... тя нищо не каза
Тино  не каза на Ани за махането и от групата .... а той същевременно хвана майка си на калъп със Савов  Mr. Green Laughing и така свърши серията .

# 637
е то целта е хем истинска група- с албум и концерти, хем сериал. кастинга е направен по тази причина- всички са добри музиканти (четох го в едно интервю)

# 638
  • Berlin
Не можах да гледам серията, но донякъде разбирам момчетата. Все пак те искат групата, да свирят, да направят нещо. Нормално е да са раздвоени.

# 639
# 640
Ще е интересно.

# 641
Te сега като е финал сигурно ще го качат в 8 без 1 минута на 23-ти.... #Cussing out

# 642
  • КиТ
Сигурно Tired

# 643
Някой да свирка, ако го  качат в новасет Praynig

Само ме е яд на Тино- тоз не одобрявал за майка си, онзи не ставал. Най -ще е доволен майка му да е нонстоп сама.То бива егоизъм #Crazy
/А и аз наивно си мислех, че сега вече Савов ще го одобри- нали разправяше, че е готин и незнам си какво..ама то и аз да видя майка си така,/както свърши серията/ няма да съм очарована. Само не мога да разбера - как винаги във филмите хващат някой на калъп- ами сложи ключът на вратата, все не са се заключили, пък после някой им виновен/

# 644
Качиха финала във войо !! Дано до довечера го качат някъде  !! =)

Общи условия

Активация на акаунт